Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kıslaarrr günaydın
aslıhancım dün sabah 20 tane okumuştum öğleden sonra 40 tane toplam 60 oldu bakalım bugün ne kadar olacak

günaydın kızlar.geçmişi okumadan önce bugünün anlam ve önemi ile ilgili birkaç şey söylemek istiyotum.
Yurdumuzun kurtarıcısı ve kurucusu MARAŞEL GAZı MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN 71. ölüm yıldönümü dolayısı ile manevi huzurunda bir TÜRK genci olarak saygı ile eyiliyorum.
Dünyanın önünde saygı ile eğildiği Dünyanın EN büyük LıDERı.
ATAM ıZıNDEYıZturkbayragi

GENÇLıĞE HıTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. ıstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. ıstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! ışte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

invaze canım merhaba fuat aksoy benim sürekli drum değildi hamileliğimi ibrahim bbeşe takip etti ancak doğumu yaptırmaktan korktu beni başından attı o zaman fuat aksoya acil olarak gittim o da rahimdeki kanamayı kist zannetti tabi bende hiç su kalmamış adamın suçu yok yani ama eşim rahatsız oldu ve daha sonra ona gitmek istememe rağmen eşim istemedi

ibrahim bey benim kürtajımı yapmıştı.aynı doktorlara gitmişiz:))
çok iyi anlıyorum seni canım.ne kadar kötü bişey önce takip edip doğumunu yaptırmaması
sanırım bebeğini kaybetmişsin değil mi.insan oyle olunca doktora bile gitmek istemez

ibrahim bey benim kürtajımı yapmıştı.aynı doktorlara gitmişiz:))
çok iyi anlıyorum seni canım.ne kadar kötü bişey önce takip edip doğumunu yaptırmaması
sanırım bebeğini kaybetmişsin değil mi.insan oyle olunca doktora bile gitmek istemez

canım vallahi kimse için kötü konuşmak istemiyorum ama ibrahim bey benim resmen canıma kasdetti adanaya gitmemi önerdi kendisinde küvöz yokmuş (ki her dr acil durumlar için özel beklettiği küvözler olurmuş) hemen akebinde fuat beye gittik senin acil ameliyata girmen gerek 1 dk bile kaybetme acil küvöz bul dedi ben daha ya yarın başka bir dr a gideyim diyordum doğumu yapan dr da birazdaha geç kalsaydınız sizi kaybederdik dedi

sirenlerrr calıyooooo

Evet bizde şimdi çelenk sunma töreninden geldik ve ATAMIZA saygı duruşunda bulunduk.çok duygulandım.göz yaşlarımı tutamadım.
Allah bize ATATÜRK gibi büyük bir lider vermiş ne kadar şanslı bir milletiz.
Atamızın liğderliğinde silah arkadaşlarının ve Türk askerinin önemli çabaları ve döktükleri kanlar sayesinde şimdi özgür bir ülkeyiz.okullarımızda okuyor,istediğimiz gibi yaşıyoruz,onlar olmasaydı şimdi ezanlar bile okunmayabilirdi.:1ninca:
Allah onların mekanını cennnet etsin nur içinde yatsınlar.turkbayragiturkbayragiturkbayragi

ATATÜRK'TEN SON MEKTUP

Siz beni hala anlayamadınız
Ve anlamayacaksınız cağlarca da
Hep tutturmuş "Yıl 1919 Mayisin 19u" diyorsunuz
Ve eskimiş sözlerle beni ovuyor, ovuyorsunuz
Mustafa Kemal'i anlamak bu değil.

Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil
Bırakın o altın yaprağı artik
Bırakın rahat etsin anılarda şehitler
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin
Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin?
Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak değil
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil.

Bana muştular getirin bir daha
Uygar uluslara eşit yeni buluşlardan
Kuru söz değil is istiyorum sizden anladınız mi?
Uzaya Türk adini Atatürk kapsülleriyle yazdınız mi?
Mustafa Kemal'i anlamak avunma değil

Hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda
Hala oturmuş bana On Kasımlarda ağlıyorsunuz
Uyanın artik diyorum, uyanın, uyanın!
Uluslar fethine çıkıyor uzak dünyaların
Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil!

Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız
Laboratuarlarda sabahlayın, kahvelerde değil
Bilim ağartsın saclarınızı, kitaplar
Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar
Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil

Demokrasiyi getirmişim size özgürlüğü
Görüyorum ki hala ayni yerdesiniz hiç ilerlememiş
Birbirinize duşmuşsunuz halka eğilmek dururken
Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen?
Mustafa Kemal'i anlamak itişmek değil

Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla
Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla
Bu vatan, bu canim vatan sizden çalışmak ister
Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter yeter
Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil

Halim Yağcıoğlu

ayyyyy ne cenesi dusuk gacilarsiniz siz bee hepsini toplayip bisiy yaziom anam bi bakmisim gene birikmisssss:eek:

hadi canim git yat artik sen insallah guzel haberlerini verir sevindirirsin bizleri

hadi canım hadi git yat sen e e e ee uyusunda büyüsün şşşşşşşşşşttttttt lokumlukahve uyuycak kızlar hadi sesizlik....

e yap artık :mymeka: ya pozitif cıkarsaaa delikafadulden

ben dağıldum herif hadi diip duruo gidemde pışpışlayam kaydirigubbakcemile3
hepinize ii bir gece diliyorum..opuyorumnanaktan
yaaa uyudum... ama uykumu almadım hiç... gözlerimden uyku akıyor... şuraya kıvrılıp uyuyuversem süper olur... ama maalesef derse gitmem lazım şimdi..
arkedeşler, test yaptım, tabi ki negatif çıktı... he he ....kaydirigubbakcemile3

günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))

doğum günü çocuğu... öpüyorum seni... mutlu yıllar.......

günaydın kızlar :)
kahvecim lokumum sana bakiim bi dedim burdasın :)) ii haberlerini bekliyorum :)

yaaa uyudum... ama uykumu almadım hiç... gözlerimden uyku akıyor... şuraya kıvrılıp uyuyuversem süper olur... ama maalesef derse gitmem lazım şimdi..
arkedeşler, test yaptım, tabi ki negatif çıktı... he he ....kaydirigubbakcemile3

doğum günü çocuğu... öpüyorum seni... mutlu yıllar.......

hmmm ozaman bu ay teyet gecti diyoruz birdahaki aya sıkı bir çalışma ve ii bir haber bekliyoruz :nazar:

günaydın kızlar :)
kahvecim lokumum sana bakiim bi dedim burdasın :)) ii haberlerini bekliyorum :)

hmmm ozaman bu ay teyet gecti diyoruz birdahaki aya sıkı bir çalışma ve ii bir haber bekliyoruz :nazar:

cannııımmmmmm benim..... he aynen dediğin gb.... şimdi herifin gelmesini bekliyom... hemen başlıycam çalışmalara :kedi: öpüyorum canım seni.....

reisicim nice mutlu yıllara iyiki doğdun... yaşın sana bütün dileklerinle gelsin inşallah..
kahvelokum tatlım senin bu kırmızılarda manyamışlar iyice niye gelmiyorlarda bizi umutlandırıyorlar... neyse bu ay gelsinler artık sonra 9 ay vedalaşın....

*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz:

Herkese merhabalar. Kızlar ben o lekenin üstüne halen adet görmedi ve hiç bir adet belirtisi yok bende. Acaba test yapsammı yoksa bir kaç gün daha beklesemmi. Ama iğne olmam gerekiyorya ondan acele ediyorum biraz. KARARSIZIM

Herkese merhabalar. Kızlar ben o lekenin üstüne halen adet görmedi ve hiç bir adet belirtisi yok bende. Acaba test yapsammı yoksa bir kaç gün daha beklesemmi. Ama iğne olmam gerekiyorya ondan acele ediyorum biraz. KARARSIZIM

canım inşallah güzel haberini alırız adet olman gereken günden 5 gün sonra evde yapılan testlerde çıkıyor en iyisi kan testi yaptırman özel hastanelerde dru görmenede gerek yok git ve hamilelik testi yaptırmak istiyorum de hemen yapılır

canım inşallah güzel haberini alırız adet olman gereken günden 5 gün sonra evde yapılan testlerde çıkıyor en iyisi kan testi yaptırman özel hastanelerde dru görmenede gerek yok git ve hamilelik testi yaptırmak istiyorum de hemen yapılır

Birde diyorum ya hayal kırıklığına uğrarsam. Çünkü 3 gün önce kahveregi bir leke gördüm sonra daha görmedim. Belki daha olurum diye bekliyorum ama tık yok. Değişik bi durum oldu bu sefer

Canım bir kan testi yaptır istersen, benim de ilk hamileliğim de böyle önce leke gelmişti sonra hamile olduğumu anlamıştım. Adete 1 hafta kala kan da çıkıyor hem yaptırırsan iğnene de için rahat başlarsın:)

*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz:

Canım benim kanamam kürtajdan sonra 3-4 gün sürüp (ki o da çok azdı) kesilmişti ama mesela tanıdığım bir arkadaşımın da 8-9 gün adet kanaması gibi sürdüğünü biliyorum. Sanırım bu durum kişiden kişiye baya bi değişiklik gösterebiliyor.

X