invaze canım merhaba fuat aksoy benim sürekli drum değildi hamileliğimi ibrahim bbeşe takip etti ancak doğumu yaptırmaktan korktu beni başından attı o zaman fuat aksoya acil olarak gittim o da rahimdeki kanamayı kist zannetti tabi bende hiç su kalmamış adamın suçu yok yani ama eşim rahatsız oldu ve daha sonra ona gitmek istememe rağmen eşim istemedi
ibrahim bey benim kürtajımı yapmıştı.aynı doktorlara gitmişiz:))
çok iyi anlıyorum seni canım.ne kadar kötü bişey önce takip edip doğumunu yaptırmaması
sanırım bebeğini kaybetmişsin değil mi.insan oyle olunca doktora bile gitmek istemez
sirenlerrr calıyooooo
ayyyyy ne cenesi dusuk gacilarsiniz siz bee hepsini toplayip bisiy yaziom anam bi bakmisim gene birikmisssss
hadi canim git yat artik sen insallah guzel haberlerini verir sevindirirsin bizleri
hadi canım hadi git yat sen e e e ee uyusunda büyüsün şşşşşşşşşşttttttt lokumlukahve uyuycak kızlar hadi sesizlik....
yaaa uyudum... ama uykumu almadım hiç... gözlerimden uyku akıyor... şuraya kıvrılıp uyuyuversem süper olur... ama maalesef derse gitmem lazım şimdi..e yap artık :mymeka: ya pozitif cıkarsaaa delikafadulden
ben dağıldum herif hadi diip duruo gidemde pışpışlayam kaydirigubbakcemile3
hepinize ii bir gece diliyorum..opuyorumnanaktan
günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))
yaaa uyudum... ama uykumu almadım hiç... gözlerimden uyku akıyor... şuraya kıvrılıp uyuyuversem süper olur... ama maalesef derse gitmem lazım şimdi..
arkedeşler, test yaptım, tabi ki negatif çıktı... he he ....kaydirigubbakcemile3
doğum günü çocuğu... öpüyorum seni... mutlu yıllar.......
günaydın kızlar :)
kahvecim lokumum sana bakiim bi dedim burdasın :)) ii haberlerini bekliyorum :)
hmmm ozaman bu ay teyet gecti diyoruz birdahaki aya sıkı bir çalışma ve ii bir haber bekliyoruz
kıslaarrr günaydın
aslıhancım dün sabah 20 tane okumuştum öğleden sonra 40 tane toplam 60 oldu bakalım bugün ne kadar olacak
Herkese merhabalar. Kızlar ben o lekenin üstüne halen adet görmedi ve hiç bir adet belirtisi yok bende. Acaba test yapsammı yoksa bir kaç gün daha beklesemmi. Ama iğne olmam gerekiyorya ondan acele ediyorum biraz. KARARSIZIM
canım inşallah güzel haberini alırız adet olman gereken günden 5 gün sonra evde yapılan testlerde çıkıyor en iyisi kan testi yaptırman özel hastanelerde dru görmenede gerek yok git ve hamilelik testi yaptırmak istiyorum de hemen yapılır
Herkese merhabalar. Kızlar ben o lekenin üstüne halen adet görmedi ve hiç bir adet belirtisi yok bende. Acaba test yapsammı yoksa bir kaç gün daha beklesemmi. Ama iğne olmam gerekiyorya ondan acele ediyorum biraz. KARARSIZIM
*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz: