gulus27, Sülal+, tulun, yvonna günaydınnnnn:))
günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))
kızlar günaydın valla yarım saatim var internet kesilmeden hemen sohbetttt edelimmmmmmmmmmmmm:)
tatlımmmmmmmmmmmmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN:içelim: allah senı sevdıklerınden ve gonleunden gecenlerden hıc ayırmasın veeeeeeeeeee yenı yasında allah sana bır bebek nasıp etsın gelecek sene bebegınle kutlarsın ınsallahhhhhhhh ne yaslanması kızzzz tabıkı sevıncen cokkkkkkk optum senıııııııŞeniz
tulunnn kız yarım saatimiz var elini çabuk tutttttt
günaydın canım.opuyorumnanaktan tabi bugün sen ne istersen onu yapalım.hihoyyyt doğum günü çocuğusun ya. :teytey:doğum günün kutlu olsun. rabbim hayırlı, sağlıklı ömür versin. inşallah yeni yaşında bebeğini kucağına alırsın canım benim.:Saruboceq:
günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))
delikafadulden nice güzel yıllaraaaaaaaaaaa
tüm güzellikler seninle olsun tatlım bu güzel yaşında
en önemlisi o zaten boşveeeeeeerrrr zaten hepimiz yaşlanacağız
İyiki doğdun reissss iyiki doğdun reissss opuyorumnanaktan
İNVAZE sen nasılsın canım