dinamiscim inşallah inşallah inşallah doğumdan sonralarını da görcez ve inşallah şöyle şişkoo balık gibi olursunnn kaydirigubbakcemile2
insallah canim benim ben ve benim gibi bekleyen herkese nasip eder diyorumki bura bekleyen herkes keske bir an once hamis olur ayyyyy ayni senenin cocuklari olsa yasit olsalar ne guzel ,olur dimiiiiiiiiiiiicnm benim allahim bol sabir versin sana nekadar düsünme desekte olmuyor anliyorum seni ama icindeki umudunuda hic yitirme onun ömrünü insallah yeni bebegin olur rabbim ona verir :1hug:
hadi canim git yat artik sen insallah guzel haberlerini verir sevindirirsin bizleriçok uykum geldi...
ama kopamıyorum burdan... valla kaçacak şimdi uykum..sabah erken kalkcam..7
geldi geldi gitti canım :) anlamadık noldu :)
canim benim insallah bebeklerimizin fotolarini paylasiriz 2010 da ayyy ne guzel olurcanım o yüzden demiyorummmm kaybedilmiş olmasından dolayı üzülüyorum ben yoksa .... en çokta senin gördükce üzülmenden endişeleniyorum... biz 8 9 haftalık henüz oluşmamış gördemidiğimiz bebeklere nasıl üzülüyoruz sen gördükce kahrolursun diye diyorum bitanem... sen bu konuda güçlüysen sorun yok tatlımmmmmm opuyorumnanaktan
canim napalim insan uzuluyor keske olmasaydi diyoruz ama nasibimiz boyleymismafoldumbenmafoldumbenuff cok kötü oldum cnm benim :teselli:
insallah olmayacak canim saglikla yavrunu kucaklayacksinAyyy kendi cümlemi okudum da şimdi (doğumdan sonra yazmışım) içimden inşallah demek geldi..
Bazen insanın içi kötü bişi oluverecekmiş gibi oluyor sanırım kötü tecrübelerden korkulardan kurtulamıyoruz bir türlü...
Neyse inşallah bir daha hiççç kötü tecrübemiz olmaz kızlar:)
hadi şekerler, ben var gitmek.. öptüm sizi..
canım sen deniz kızı değil deniz anası olacaksın :roflol: :roflol:Gıcık mısın kız sen, zaten korkuyorum kilo olayından şişko balık değil deniz kızı olacağım inşallah doğumdan sonra hihoyyyt
dağılın ulen.... bırakıp gidemiyorum....
ii geceler dinamiscim opuyorumnanaktan bende seni ve denizi cok öpüyorum Şenizcelen35, gelevera+, kahvelokum, LIMBURG1985+, prettybaby, seydam Hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
e yap artık :mymeka: ya pozitif cıkarsaaa delikafaduldensaol canım.. yarın sabah evde yapacağım test.. negatifi görsem yeter diye düşünüyorum..
sabah yapacağım..
canım iiyim sen nasılsın?bugun aklımdaydın hep :1hug: hersey yolunda inşallah Şenizcelen nasilsin cnm
dağılın ulen.... bırakıp gidemiyorum....
iyi geceler cnmhadi canlarim ben ciktim optum hepiciniziopuyorumnanaktan
kızlar ben bugün lütfü hocaya gittim.beni muane etti.ama çok gerildim ve utandım.benden 2 yeni test yaptırmamı istedi.eşimle benim genetik olarak incelenmemeizi istedi.eşlerde kromozom analizi testini yaptırmamızı istedi.birde benden.rahimden bir sıvı aldı.bunu neden alıyosunuz diye sorduğumda korkulacak bi şey yok sadece rahim ağzında bi problem varmı diye alıyorum dedim.yani rahim ağzı kanseri için.sadece tedbir amacıyla alıyorum dedi.ben çok tedirginim kızlar,moralim de çok bozuk,testleri özelde yaptırmama rağmen 30 gün sonra çıkacağını söylediler.o zamana kadar korkudan nasıl yaşarım bilmem.
gulus27, Sülal+, tulun, yvonna günaydınnnnn:))