Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))

geleveracım canım ya uzulme dıycem ama aynı duyguları bende yasadım dusukten 1 ay sonra hayat bana cok sıkıcı ve bos gelıyordu canım hıcbısey yapmak ıstemıyo kımseyle konusmak ıstemıyodum aklımda sureklı bebek konsuu vardı hcı gıtmıyodu mumkun olsa bende kendımı ınsanlardan soyutlamak ıstıyodum ama sonra zamanla yavas yavas dusunceler degısıyo ben 2. dusugumu baya bı zor yasadım psıkolojım bozulmaya baslamıstı nerdeyse ama saolsun esım benı kafam dafılsın dıye mısıra tatıle goturdu okadar ıyı geldıkı herseyı umuttum donunce canım sende kendıne boyle kafanı dagıtacak bıseyler bulsan oyalansan belkı duzelır hersey. yınede sen kafana cok takmamaya calıs senden onemlı mı canım ama dımıı???

günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))

tatlımmmmmmmmmmmmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN:içelim: allah senı sevdıklerınden ve gonleunden gecenlerden hıc ayırmasın veeeeeeeeeee yenı yasında allah sana bır bebek nasıp etsın gelecek sene bebegınle kutlarsın ınsallahhhhhhhh ne yaslanması kızzzz tabıkı sevıncen cokkkkkkk optum senıııııııŞeniz

kızlar günaydın valla yarım saatim var internet kesilmeden hemen sohbetttt edelimmmmmmmmmmmmm:)

günaydın canım.opuyorumnanaktan tabi bugün sen ne istersen onu yapalım.hihoyyyt doğum günü çocuğusun ya. :teytey:doğum günün kutlu olsun. rabbim hayırlı, sağlıklı ömür versin. inşallah yeni yaşında bebeğini kucağına alırsın canım benim.:Saruboceq:

tatlımmmmmmmmmmmmm DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN:içelim: allah senı sevdıklerınden ve gonleunden gecenlerden hıc ayırmasın veeeeeeeeeee yenı yasında allah sana bır bebek nasıp etsın gelecek sene bebegınle kutlarsın ınsallahhhhhhhh ne yaslanması kızzzz tabıkı sevıncen cokkkkkkk optum senıııııııŞeniz

teşekkür ederim bacımmmmmmmmmmmmmzemuszemusbu ne güzel dilekler böyle çok tatlısınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5aynı dilekler bendende sana gelsin canım benim :sm_cool:

tulunnn kız yarım saatimiz var elini çabuk tutttttt

ne yarım saati bacım 12 dk kaldı. tam seni gördüm doğum gününü kutlayayım diye yazıyordum. elektrik kesildi. jeneratör devreye girdi net gitti. onu bekliyordum. boş ver her yaşın bir güzelliği var. hem duyduğum kadarıyla bayanlar için 30 lu yaşlar çok özelmiş. alkisalkisalkis

günaydın canım.opuyorumnanaktan tabi bugün sen ne istersen onu yapalım.hihoyyyt doğum günü çocuğusun ya. :teytey:doğum günün kutlu olsun. rabbim hayırlı, sağlıklı ömür versin. inşallah yeni yaşında bebeğini kucağına alırsın canım benim.:Saruboceq:

doğumgünü çocuğumuuu-tatlicadiarzu-kızz ufalayım ufalayımda cebinize gireyimmmmmalkisalkisalkis şaka bir tarafada canım benim çok teşekkür ederim sanada. bak ortaya bir doğumgünü attım bir sürü dua alıyorummmmmmm yuppiiiiiiii allahım sende duy bu kullarının dualarının yarabbimmmmmmmhihoyyyt
canım tulunum kız 10 dk. mız kaldıkafamçokkarıştıofff off

delikafadulden nice güzel yıllaraaaaaaaaaaa
tüm güzellikler seninle olsun tatlım bu güzel yaşında
en önemlisi o zaten boşveeeeeeerrrr zaten hepimiz yaşlanacağız
İyiki doğdun reissss iyiki doğdun reissss opuyorumnanaktan

canım ben doğum günümde kendimi hep çocuk gibi hissederim. sağolsun babam hep pastamı alır gelir. bir hafta önceden herkese hatırlatırım. seninkini sabah hatırlamıştım sonra profilinden kontrol ettim. ama ben yazayım diyene kadar sen zaten söyledin. olsun geç olsun güç olmasın demi amakaydirigubbakcemile2

delikafadulden nice güzel yıllaraaaaaaaaaaa
tüm güzellikler seninle olsun tatlım bu güzel yaşında
en önemlisi o zaten boşveeeeeeerrrr zaten hepimiz yaşlanacağız
İyiki doğdun reissss iyiki doğdun reissss opuyorumnanaktan

vallahi iyi doğdum dimi kızzzzzkaydirigubbakcemile3ben bu dünyaya gelen en güzel şeyim ayollllllllkaydirigubbakcemile3anam kız iyice şımarttınız beni vallahi:icecream:canımmmmm çok teşekkür ederimmmmm öptüm senide

invaze canım merhaba fuat aksoy benim sürekli drum değildi hamileliğimi ibrahim bbeşe takip etti ancak doğumu yaptırmaktan korktu beni başından attı o zaman fuat aksoya acil olarak gittim o da rahimdeki kanamayı kist zannetti tabi bende hiç su kalmamış adamın suçu yok yani ama eşim rahatsız oldu ve daha sonra ona gitmek istememe rağmen eşim istemedi

Reisdevrim canım benim doğumgünün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...
ınşallah 30 yaşını doldurmadan güzel mi güzel bir bebiş de gelip konuversin önce göbişine sonra da kollarına
:1hug:a.s.

X