Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

değişiklik iyidir.. bence yap... kökü sende nasılsa.. beğenmezsen uzatırsın... bi de bi kıyafet al.. sonra resim çektir gönder bize.. tamam mı? unutma ama...

geleveracim evet canim bizi bizden baska kimse anlamaz ancak biz biliriz ne cektigimizi canim benim kahvem lokumum dogru soylemis git yarin alisverise cik bende cikacaktim ama oglumun mezarini yapacaklar amcasiyla babasi sonra bende gormeye gidecem yavrumu ah bi becerebilsem yolluycam size yavrumun fotolari,i hemsireler dogar dogmaz cekmisler

papatyacım bitanem allahım yardımcınız olsun..verdiğin emekleri boşa cıkarmasın.inşallah bu yazdığımı kucağında prensesin uyurken okursun :Saruboceq: dularım seninle ve mis kkulu kızınla :Saruboceq:
yanlız anlamadığım neden hemen coraspine devam ettirmediler CADIARZU doz yükseltileceğine aspirine geri baslansaydı.dememki 0,6 lık iğneyle birlikte coraspin yeterliymiş.
aman aman aman kimler gelmiiiişş opuyorumnanaktan tazecik güzelcik bir ekim annesi daha Şeniz
sağlıkla büyüsün efe berk :Saruboceq: hayat ona hep gülümsesin :1hug: allaha emanet olsun :asigim: gözün aydın fundacım rabbim acısnı göstermesin :Saruboceq:
limburg ve ravza... sizi seviyorum....
canım nasılsın?

Son düzenleme:

opuyorumnanaktan ayyyyy bitanem sen bakmasan o fotoğraflara canım eşine ver saklasın yaaa gönderme bizede valla ağlayamıyorum diyorum yaa onu görünce kimse susturamaz beni herhalde... canım yaşayan bebişlerinin resimlerini göndercen inşallah bize :Saruboceq: canım lütfen onları göreceğin yerde tutma ..... evet sonraki gün alışverişe çık mutlu olmaya çalış,,,

Canım benim tebrik ederim, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hep mutluluklarını göstersin inşallah.

kıyamam sana ya...

:umursamaz: benide sevin yaaa nolur ki .... sevgiyi çok kıskanırımmmm acık sevin nolurrrrrr :çok üzgünüm:

ya bu kız hep böyle... ne zaman sevgi sözcükleri söylese birileri, hemen aradan fırtlıyo "beni de sevin, beni de sevin" diye...kaydirigubbakcemile
ya biz seni seviyoruz zaten... sen yarın saçlarını yaptır daha çok seveceğiz.. bi de bize neşeli neşeli yazınca daha iyi hissedeceğiz kendimizi..hihoyyyt
gel bakayım sen buraya, öpecem... Şeniz

Papatyam canım benim dualarım seninle, allahım inşalalh bunlar yaşadığın son stresler olur, inşallah perşembe günü bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım benim:Saruboceq:

evet yaaaa valla dayanamıyorum sevgi sözcüklerine boğa burcuyum çok severim çok da sevilmeyi beklerimmm....

inşallah o günlerde gelecek....
canım yaa hep sorcam unutuyorum senin regl neoldu geldimi gelecekmi gelmiycekmi ruh hali nasılmış kırmızı hanımın :roflol:

canim sen sevilmez misin hic gel burayakaydirigubbakcemilecanim benimopuyorumnanaktan

Gelevera canım benim, forumun güzel mi güzel üyesi, şirinesi SENİ ÇOK SEVİYORUZZZZZZZZZ opuyorumnanaktan :1hug:

ohhhhhhh süper geldi valla bunları duymak bir anda içimde müthiş bir enerji hissetttim.... bende sizi çooooook seviyorum :1hug: sositososito

cnm benim allahim bol sabir versin sana nekadar düsünme desekte olmuyor anliyorum seni ama icindeki umudunuda hic yitirme onun ömrünü insallah yeni bebegin olur rabbim ona verir :1hug:

celen35, gelevera+, kahvelokum, LIMBURG1985+, prettybaby, seydam Hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

çok uykum geldi...
ama kopamıyorum burdan... valla kaçacak şimdi uykum..sabah erken kalkcam..7

geldi geldi gitti canım :) anlamadık noldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…