iyi geceler cnm ))celen35, gelevera+, kahvelokum, LIMBURG1985+, prettybaby, seydam Hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler cnm ))celen35, gelevera+, kahvelokum, LIMBURG1985+, prettybaby, seydam Hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan ayyyyy bitanem sen bakmasan o fotoğraflara canım eşine ver saklasın yaaa gönderme bizede valla ağlayamıyorum diyorum yaa onu görünce kimse susturamaz beni herhalde... canım yaşayan bebişlerinin resimlerini göndercen inşallah bize :Saruboceq: canım lütfen onları göreceğin yerde tutma ..... evet sonraki gün alışverişe çık mutlu olmaya çalış,,,
canim benim korkma sakin o normal bi bebekti degisik urkutucu yada eksik degildi yani herseyi tamdi hatta gorumcem bile dediki ben 3 tane cocuk dogurdum 5-5.5 aylik cocucgun boyle bu kadar oldugunu tahmin edemezdim dedi hem oglusum benden cikinca hemen goturup cektiler yani o zaman yasarken cektiler bitanem
mafoldumbenmafoldumbenuff cok kötü oldum cnm benim :teselli:canim benim korkma sakin o normal bi bebekti degisik urkutucu yada eksik degildi yani herseyi tamdi hatta gorumcem bile dediki ben 3 tane cocuk dogurdum 5-5.5 aylik cocucgun boyle bu kadar oldugunu tahmin edemezdim dedi hem oglusum benden cikinca hemen goturup cektiler yani o zaman yasarken cektiler bitanem
sagol cnm benim esim iste gece yarisi geliyor benide uyku tutmadi tekrar bi bakim dedim sen neler yapiyorsun?
iyigeceler... kayınvaliden neler yapmıştı bakıym güzel gelinine cokacimcoook
celen canımmmm.... iyiyim ben.. bi ayrılabilsem şurdan gidip uyuyacağım ama kalakamıyorum ki..
bak uykum kaçınca burda olmazsanız sorarım size...
sen nasılsın.. cemrem nasıl?
celen35, gelevera+, kahvelokum, LIMBURG1985+, prettybaby, seydam Hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
bendede öyle bagimlilik yapiyor cnm simdi biz bide gurbetteyiz böyle sicakligi bulamiyoruz yanimizdaki insanlarda burasi bize ilac gibi geliyoriyiyim canim bende kis masalina bakiyodum esimde netteydi isi bitince dedim sen cekil ben bizim kizlara bakiym bi diye ay artik oyle cok alistimki bakmazsam eksilki oluyor valla
valla balık yapmış, sarma sarmış vs...hatta yanımıza bile verdi sağolsun, yarın okula götüreceğim arkadaşlarla öğlen yeriz diye:))
Ama çokkk yememek gerek di mi, doğumdan sonra şişmiş bir halde bulursam kendimi bunalıma girerim vallahi.
biz iyiyz şükür.seni merak etim azönce msnden yazıcaktım ama herif tutturdu die.kapattım sonrada unuttum :a015:
canım en son kanaman terar baslamıstı şimdi nasılsın?test falan yaptırdınmı tekrar?
kahvelokum eeee test yaptırcanmı dr gidicenmi bi git bakıym zemuszemus