Şencim çok teşekkür ederim arkadaşım, sen ve minik kzıında iyisinizdir inşallah. verdiğin bilgiler ve desteğn için çok çok teşekkür ederim.a.s.Hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum canım .... ama bir problem var galiba, iki günde bir bhcg ye baktırıyoruz ilk değerim 100 dü ikinci 180 oldu 3. 250 dr um %70 artması normal demişti ama okadar bile yükselmiyor senağlama İnşallah sonu iyi olur en azından yükseliyor diye umutlanmaya çalışıyorum, Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq:
arkadaşlar birşey sorucam. benim ikinci hamileliğimden kalan iğnelerim var. dolapta tutuyorum siz nerede saklıyorsunuz. Allah nasip ederse yine kullanmam gerekecek hamile kalınca.
eftelyacım, güzel dileklerin için teşekkürler...28. haftamıza girdik bugün çok şüküryaklaşık 10 haftamız kaldı, ama zaman daha yavaş geçiyor sanki son günlerde...ama tatlı bir telaşda var tabii, tüm ailede, eşimde ve bende, hazırlıklar yapmaya başladık, rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah tez vakitte sağlıkla..sevgilera.s.
sevgili ays-bah bazen oluyo böyle, endişelenme hemen canım, sessiz bir odaya sırt üstü yatıp hareketsiz biraz bekle, yine hareket etmiyorsa elinle göbeğine ve çevresine parmak uçlarınla hafifçe tıp tıp vur böyle yapınca tepki veriyorlar genelde....birde biz hareketliyken bebişler genelde sakin oluyorlar, biz hareketsizkende onlar bolca hareket ediyor, merak etme...hem uyuyor da olabilir...tabii yine de hareketsiz olduğunu düşünüyorsan hala mutlaka doktoruna bildir, onun söyledikleri doğrultusunda hareket edersin...allah korusun bebeğini ve seni inşallah...iyi haberlerini bekliyoruz...
belizcim, benimde başlangıçta yavaş artmıştı, hemen endişe etme lütfen...kaç kez yaptırmıştım bende bhcg yi bilsen...ama zamanla öyle hızla yükseliyorki...hayırlısı olsun inşallah canım...ama aklına kötü şeyler getirme sakın,herşey yolunda gidecek inşallah... iyi şeyler düşünelim iyi olsun...herşey gönlünce olur inşallah...bolca dua et (edelim) bu mübarek günlerde...habersiz bırakma bizleri...öpüyorum.sevgiler...a.s.
selam arkadaşlar,
beliz 79 ve marguerite ve tüm hamile arkadaşlar canlarım hamileliğiniz hayırlı olsun umarım tez zamanda sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize. darısıda benim gibi bekleyen tüm arkadaşların başına. inanın hamile kalmak için beklemek çok zor ve yıpratıcı. o yüzden hamileliğiniz kıymetini bilin ve sakın stres yapmayın. bu dönemi en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle.
ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?