• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Şencim çok teşekkür ederim arkadaşım, sen ve minik kzıında iyisinizdir inşallah. verdiğin bilgiler ve desteğn için çok çok teşekkür ederim.a.s.Hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum canım .... ama bir problem var galiba, iki günde bir bhcg ye baktırıyoruz ilk değerim 100 dü ikinci 180 oldu 3. 250 dr um %70 artması normal demişti ama okadar bile yükselmiyor senağlama İnşallah sonu iyi olur en azından yükseliyor diye umutlanmaya çalışıyorum, Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq:

belizcim, benimde başlangıçta yavaş artmıştı, hemen endişe etme lütfen...kaç kez yaptırmıştım bende bhcg yi bilsen...ama zamanla öyle hızla yükseliyorki...hayırlısı olsun inşallah canım...ama aklına kötü şeyler getirme sakın,herşey yolunda gidecek inşallah... iyi şeyler düşünelim iyi olsun...herşey gönlünce olur inşallah...bolca dua et (edelim) bu mübarek günlerde...habersiz bırakma bizleri...öpüyorum.sevgiler...a.s.

arkadaşlar birşey sorucam. benim ikinci hamileliğimden kalan iğnelerim var. dolapta tutuyorum siz nerede saklıyorsunuz. Allah nasip ederse yine kullanmam gerekecek hamile kalınca.

merhaba nazlı, sevgili gelgit gayet güzel açıklamış gerçi ama, bende bir iki şey söyliim...ben yazın çok tedirgin olmuştum dışarıda bozulucak iğneler diye...buzdolabına koymayı düşündüm ama sorunca eczacım buzdolabına koymamam gerektiğini dışarıda serin ve ışık almayan bir yerde saklamamın daha iyi olacağını, 30 derecenin altındaki bir odada saklayabileceğimi söyledi, benim evimde küçük kiler olarak kullandığımız bir bölüm var fazla girip çıkmıyoruz oraya ve ışık da almıyor hatta küçük bir penceresi var arada havalandırmak için orada saklıyorum...sonuçta eczanelerde de dışarıda muhafaza ediliyor, hatta diğer birçok ilaç için de buzdolabı uygun değil oda sıcaklığında 25 derece civarında saklamak daha doğru...tabii bu bana söylenen, bak gelgite de kızmış hemşire dolapta sakla demiş...sen yinede istersen bir de hekimine sorup ona göre hareket et canım...sevgiler...

eftelyacım, güzel dileklerin için teşekkürler...28. haftamıza girdik bugün çok şükür:nazar::nazar: yaklaşık 10 haftamız kaldı, ama zaman daha yavaş geçiyor sanki son günlerde...ama tatlı bir telaşda var tabii, tüm ailede, eşimde ve bende, hazırlıklar yapmaya başladık, rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah tez vakitte sağlıkla..sevgilera.s.

selam arkadaşlar,
beliz 79 ve marguerite ve tüm hamile arkadaşlar canlarım hamileliğiniz hayırlı olsun umarım tez zamanda sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize. darısıda benim gibi bekleyen tüm arkadaşların başına. inanın hamile kalmak için beklemek çok zor ve yıpratıcı. o yüzden hamileliğiniz kıymetini bilin ve sakın stres yapmayın. bu dönemi en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle.

PAPATYASÜREYYA ben iğneye hemen geçtim 4+2 de eşim vuruyor.stres yapma.herşeyin başı stres rahat ol.inanki bundan önceki hamileliğimde 1 yıl uğraştım kalmak için.kaldım ama nasıp olmadı.şu anki hamileliğim için ise korundum. nasipmiş.kafana takmazsan daha rahat olur.inşallah en yakın zamanda isteğin olur.artık bebeklerimizle yazışırız.

bu ayda hamile kalamazsam bayramdan sonra doktora gideeğim kızlar iğneyı bırakacağım sizin gibi aspirinle devam edelim diyeceğiim tabi başka bir tedavi önermezse.biliyorsunuz bana önceden verdi su iğneleri halada hamile kalamadım.ancak sağlıklı bi insanda herşey normalken bir kadın ayda %25 oranında gebe kalma sanı varmıs.bu ay son yanı 3 aydır olmadı bu ay son %25 lik oranımız.

eftelyacım, güzel dileklerin için teşekkürler...28. haftamıza girdik bugün çok şükür:nazar::nazar: yaklaşık 10 haftamız kaldı, ama zaman daha yavaş geçiyor sanki son günlerde...ama tatlı bir telaşda var tabii, tüm ailede, eşimde ve bende, hazırlıklar yapmaya başladık, rabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah tez vakitte sağlıkla..sevgilera.s.

ınan boyle haberlerı duyunca cok mutlu oluyorum senn 10 haftan kaldı ha ıns su gıbı gecer canım saglıcakla kucagına alırsın umutumuz olursun darısı tım ısyenlere ıns bende carsamba gunu sonucları alıcam ıns guzel haberlerle donerım bebıse ve kıb gorusmek uzereeeee.....

sevgili ays-bah bazen oluyo böyle, endişelenme hemen canım, sessiz bir odaya sırt üstü yatıp hareketsiz biraz bekle, yine hareket etmiyorsa elinle göbeğine ve çevresine parmak uçlarınla hafifçe tıp tıp vur böyle yapınca tepki veriyorlar genelde....birde biz hareketliyken bebişler genelde sakin oluyorlar, biz hareketsizkende onlar bolca hareket ediyor, merak etme...hem uyuyor da olabilir...tabii yine de hareketsiz olduğunu düşünüyorsan hala mutlaka doktoruna bildir, onun söyledikleri doğrultusunda hareket edersin...allah korusun bebeğini ve seni inşallah...iyi haberlerini bekliyoruz...

haklıymışsın canım biraz yatıp dinlendiğimde tepki vermeye başladı. raporum yeni bitti 2. günümdü iş yerinde hafta sonu olunca işler daha yoğunduhareketliydim ama oturduğumda da tepki vermeyince çok telaşlandım galiba o bu gün dinlenmeyi seçti. teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bengöbeğe hafifçe vurulunca tepki verdiklerini bilmiyordum :CüvCüv:
ah sizin ne güzel az kalmış darısı başımıza
celeninde az kalmıştı galiba o nerelerde özledika.s.

belizcim, benimde başlangıçta yavaş artmıştı, hemen endişe etme lütfen...kaç kez yaptırmıştım bende bhcg yi bilsen...ama zamanla öyle hızla yükseliyorki...hayırlısı olsun inşallah canım...ama aklına kötü şeyler getirme sakın,herşey yolunda gidecek inşallah... iyi şeyler düşünelim iyi olsun...herşey gönlünce olur inşallah...bolca dua et (edelim) bu mübarek günlerde...habersiz bırakma bizleri...öpüyorum.sevgiler...a.s.

Şencim teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, bakalım bundan sonra hayırlısı artık , bugünde tekrarlamam lazım ama baktırmayı düşünmüyorum, pazartesi günü yaptırırım salı günü içinde dr randevu verdi zaten hayırlısı artık inşallah keseyi görebiliriz ogün. Kızında kocaman abla olmuş maşallah kaydirigubbakcemile2, kim bilir ne kadar güzeldir hazırlıklarını yapmak, inşallah bizlerde gelebiliriz o dönemlere :CüvCüv: Evet arkadaşım bu günleri bol bol dua ederek değerlendirmek lazım, ....Kendine iyi bak a.s.

selam arkadaşlar,
beliz 79 ve marguerite ve tüm hamile arkadaşlar canlarım hamileliğiniz hayırlı olsun umarım tez zamanda sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize. darısıda benim gibi bekleyen tüm arkadaşların başına. inanın hamile kalmak için beklemek çok zor ve yıpratıcı. o yüzden hamileliğiniz kıymetini bilin ve sakın stres yapmayın. bu dönemi en güzel şekilde geçirmeniz dileğiyle.

Çok teşekkür ederim ayşecim , amin arkadaşım inşallah sen ve diğer bekleyen arkadaşlarda en kısa zamanda mutlu haberinizi alırsınız , inan hepimiz için dua ediyorum, Beklemenin ne kadar zor olduğunu bende tattım arkadaşım 4 ay çok değil belki ama bu süre bile insana bir ömür gibi geliyor. Ben bu 4 ayımı kortizon veya septuma bağlıyorum ama en önemlisi nasip kısmet meselesi tabi Sana da bir ara kortizon vermişti galiba hoca , ama başlamamıştın sanırım, şuan böyle bir ilaç kullanıyormusun? Kendine iyi bak a.s.

Arkadaslar Merhaba,
öncelikle yeni hamile olan arkadaslara Allahtan saglikli birsekilde bebislerinizi kucaginiza almayi diliyorum. Darisi en kisa zamanda Insallah bizim gibi bekleyenlere.
Beni hatirladinizmi bilmiyorum ama sizinle cok önemli bir sevincimi paslasmak istiyorum.
Bendede 3. düsügümden sonra MTHFR Heterizogotie bulundumustu ve burdaki dokorlar 4 Hamileligime sadece Folik asit 5 mg + Aspirin 100 mg ve Progstan verdiler tekrar hamile kaldigimda 4. bebegimide kaybettim ve üstelik benim daha önceden olan bir Miyomum bu hamile süresinde 2 cm iken tam 6 cm büyüdü ve kürtajda sonrada amaliyat yapip Miyomu aldilar. 6 Ay beklemem gerekiyordu, cok sükür sadece 1 ay kaldi.
Yazin izinde türkiyedeki doktorlar bana mutlaka heparin kullanmam gerektigini söyledi. Almanyadaki kendi doktorum ve gittigim 3 doktorda bana bu igneleri yazmak istemedi.
Bende diger Sehirlerdeki nerdeyse bütün Üniversite hastanelerine e-Mail atim bu igneyi sordum, acaba Almanyada böyle bir tedavi yokmu diye.
Cok Sükür bir cogundan cevap geldi ve tabiki bu igneleri kullanmam gerektigini yazdilar.Cok sevinmistim tek problemim hepsinin bana cok uzak olmasi idi, bu Igneleri onaylayan doktor ile en yakin mesafemiz 600 km.
Bende Aramadan vazgecmeyip nihayetinde bize 1 Saat yakin olan bir doktor buldum.
Dün Esimle birlikte ona gittik.Tüm Raporlarimi gösterdim. Bizimle tam 2 saat ilgilendi.
Benden ve esimden kan alindi. Bana Igneleri yazacagini söyledi ve ayriyeten bana 1 hap yazdi adetim tekrar gelince o hapi adetimin 2. ve 6. gününe kadar almam gerektigini söyledi. Sonra 11 veya 12. gününde yumurtlamaya bakip ona göre bize tekrar randövü verecek. O gün esimden Saglikli Sperm alinip bana verilecekmis.
Doktorun dediginne göre cogu düsük esin bozuk yada kalitesi düsük olan Spermindende sebep oldugunu ve bu yüzden birde bunu deneyeceklerini söyledi.
Ve Ignelere kanimda hamile hormonunu tesbit edince hemen baslamam gerektigini söyledi. Yani dedigine göre benim adetimin kesildigi ve benim idrar yoluyla test yapmam cok gec olabilirmis. O yüzden Igneler cok erken baslanmasi gerektigini söyledi.
Arkadaslar cok sevincliyim önceden Igne yazacak doktor bulamiyordum simdi Allahima cok sükürler olsun bu doktor bize tekrar bir ümit verdi.
Kusura bakmayin lütven cok uzun yazdim .
Şeniz
Arkadaslar Celeni Merak ediyorum acaba baska forumda onunla yazisan varmi kac gündür girmiyor.

çalıkusu herşeyin yoluna girmesine cok sevindim.inşallah kısa zamanda hamiş kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.eşin spermleri sağlıksız olduğuna düşük olabileceğini bilmiyordum ama boş gebelik olabilir diye duymustum.sanırım bu ayda hamile kalmazsam doktor gel demişti sanırım eşimede bakacak.ve iğneleri bana şimdiden başlattı 3.5 aydır kullanıyorum hiç bir sorn cıkmadı pıhtılaşma dısında tum testlerim filmlrim normal.sanırım hemen hamile kalırım diyede heen iğnelere başlattı.

kızlar size bir sorum olacak kan pıhtılaşmasını hangi test belirliyor ve kan pıhtılaşması oldugunda hangi şey yazıyır kanla ilgili dr gittigimde o testi isteyeyim.

sevgili şen ve gelgit ikinize de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.insanın bu konuda yalnız kalmaması çok güzel. bende sordum şimdi dışarda tutabilirsin havalar soğudu ama yazın denk gelirse mutlaka dolapta dursun dedi. malum izmir biryere benzemiyor sıcak konusunda. Umarım en kısa zamanda başlarım iğnelere.

bu arada ben boş gebelik yaşadım iki ay önce bana sperm ve yumurta kalitesinden dolayı bu durumun olabileceği söylendi. ama tekar etme durumu olmaz dedi doktor. o gebeliğe özgü olduğunu ve aslında birçok düşüğün nedeninin bu olduğunu söyledi. sadece düşük kendiliğinden olunca pek çok kişi boş gebelik olduğunu bilmiyor dedi.İnşallah önümüzdeki ay ben de güzel haberler verebilirim. kendinize iyi bakın.iyi hafta sonları.

[arkadaslar coraspini sona kadar kullanıbda dogum yapan varmı? varsa ne olur bana bu konuda bılgi verırmısınız? benım de coraspin kullanmam lazım amma korkuyorum ya tekrar dusuk olursa dıye cok korkuyorum. Hamılellıyı normal gıden arkadaslar varsa bana yazın lutfen.umutla beklıyorum

canım ben hamile değilim ama hamile oluğta iğne kullanan arkadaşlar var burda.ve gayet sağlıklı gidiyor hamişlikleri.doğuma 2 hafta kala gibi bisürede bırakılıyor iğne.

canım ılk baslarda morarıyo ama bebısler ıcın dayanmalıyız allah yardım etsın bızım gıbılereee saglıklı bebısler versın ınssss

ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.

ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.

canım sorun bana değil ama yorum apmadan duramayacağım.nasıl doktormus öyle.saçmalamıs yani ispatlanmamısa bukadar doktor neden veriyor.bende mthfr homozigotum ve doktoraum bana gebe kalmadan verdi düşün artık.ve doktorum konyanın en iyi sayılı doktorlarından.hem öyle bile olsa nasıl bir yaklaşım kır iç bari demiş.insan hastasıyla o şekilde konusurmu hemde en hassas olduğu konumda.doktor hastasına aynı zamanda pskoloji açısındanda yaklamşmayı bilmeli.incitecek yada dalga geçecek sekilde konusmamalı kendisine olan saygısınıda yitirir böyle.okumakla iş bitmiyor insan olacaksın önce.açıkcası ben doktoruma gidince ruhumda o kadar hafifliyorumkı guvenimi o kadar aldıkı anlatamam.
sen bilirsin ama ben olsam hemen değiştirirdim.haklı bile olsa o şekilde konuşmamalı bence.

Back