Lalcim merhaba , gebeliğini tebrik ederim ve sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerim.mrb papatyacım. öncelikle şunu söyleyim, insallah sen ve gebeligi beekleyen arkadaslar bir an önce muratlarına ererler.
ben 8 haftalık hamileyim, MTHFR homozigotum. seninle ve şenle aynı. 4+1ken doktorum hemen iğneye basladı.
1kez 0,4lük clexan, yarım coraspin, 1 folbiol, 4 progestan alıyorum günde.
benim sadece MTHFR homozigot sorunum var, diger hersey normal. sanırım şenin bikac tahlilinde de sorun var. belkide o nedenle ona gunde 2 kez vermiştir.
progestana gelince, benim ilk hamileligimde doktorum kullanabilirsin demişti, ama düşük olacaksa oluyor, bu ilac engelleyemiyor dedi, kullanma kararını sana bırakıyorum demişti. bende kullanmıstım ancak, benimki 5 aylıkken düüştü.
şuanki doktorumsa, daha önce düşük yaşadıgım için yani önlem olarak verdi.
insallah, saglıklı bebişler sahibi oluruz hepbirlikte.. sevgiler..a.s.
ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.
ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.
canım merhaba,ŞENCİMsana bir şeyler danışmak istiyorum.cuma doktora gittim büyük doğumda riskli gebeliklerde KLİNİKşefi belki tanırsın NURİ DANIŞMAN.ben 7+4 oldum ultrosanda herşey normal dedi.şu ana kadarki hamileliklerimde ilk defa çok istifra ediyorum.bana doktor çok ümitlenme yüzde 50 gibi bak dedi.benim moralim sıfırladı.MTHFRhomozigot olduğumu frakspirin iğne kullandığımı söyledim.bu konuda henüz iğne kullanımı ispatlanmamıştır dedi.ben kullanmaya devam edeyimmi dedim.benimle dalga geçerek 1 tanede kırıp iç dedi.doktorumu değiştirsemmi acaba.senin LÜTFÜ BEYE gittiğini biliyorum.memenunmusun birde herhangi bir şey olsa onu görme şansımız olurmu.biraz endişeliyim.LÜTFÜ BEYİN muayine ücretini ve yerini öğrenebilirmiyim. teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, moralim çok bozuk betahcg değerlerime bakarmısınız.!!! iki günde bir 100x180x250 ve dört gün sonra sadece 450, dış gebelikten başka birşey gelmiyor aklıma, bundada sevincim kursağımda kaldı.
sülalcim merhaba,Kızlarr hu hu nasılsınız herkesin bebişleri hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :) sizlerden birşey öğrenmek istiyorum mümkünse hiç yumurtlama zamanı atiş ölçüm takibi yaptınızmı nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim öpüyorummm
canım ıns hayırlısı olur moralını hemen bozma dr bı gorus guzel seyeler dusun guzel
olsun canım
benımde moraalım bozuk bugun eltım hamıleymıs allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns tum hamıslerın....yemek bogazıma dızılldı aglayarak kalktım masadan benım 3. gebelıgım ama elımde gerıye kelan hıcbısey yok bunu yasayan bılır ancak cuma tahlıll sonucları bellı olacak ıns guzel haberlerle donerım allahım ne olur yuregı bebek askıyla yanan herkese hayırlı saglıklı bebısler nasıp etttttt....
Belizcim , çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolundadır. Allah hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah.Sanada çok geçmiş olsun canım o duyguları bilmezmiyim,ama herkez kaderini yaşıyor napıcaksın,Allahım daha beterinden korusun hepimizi. Pazartesi 450 sonucunu alır almaz dr aradık, hemen telaşlanmayın çarşambada tekrarlayıp arayın dedi.Ama bence şu tahliller hiçte normal bir gebelikmiş gibi durmuyor. Canım ,benimde bu 3. ve son düşüğümden bu yana tam 3yıl geçti, bir hocanın tedavisinde 1,5 yıl kortizon kullandım,hoca değiştirdim kortizonu bıraktırdı, yani boşuna kullanmış oldum, allak bullak oldum artık,İnşallah seninde hakkında hayırlısı olur, hepimiz için son olur,.........senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?