Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ozporcum ben dusukten sonra gıttım hemen lutfu hocaya konustuk muayenemı oldum ıgne hakkında falan konusutuk bana hamıle kaldııgmda gelebılecegımı soyledı bende hamıle kaldıgımda ınsallah bı aksılık olmazsa maddı manevı her yonden elımızden geldıgınce ayda 1 kontrole gıtmeyı dusunuyorum.

günaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.

tamam canım anladım.bende biliyosun düşük yapalı 4o gün oldu.adettim de bitti.eşim de izine çıkmışken gidelim dedik.bende ankaradayım.banada yakın.inşlh bende hamile olduktan sonra gücüm elverdiği sürece gitmeyi düşünüyorum.

ıyı dusunmusun canım gıt tabı bıde bu doktoru dınle gıtmekte yarar var.

mrb kahvelokum,
bende sen ve gobete gibi iki düşükten sonra sjögren hastası (daha başlangıcı) ve mtfhr 677 het.olduğumu öğrendim.hemen kadın doğumcum rom.yönlenderdi. ve yaklaşık 1 yıldan beri düzenli olarak kontrole gidiyorum.hamile kalıncada daha sık gideceğim dr dedi.ama son kontrolümde moralim bozuldu. bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp hastalığı olma risiki yüksekmiş.gebelik boyunca fetal eko yapacağız dedi.son iki aydırda bebek düşünmeye başladık. çok korkuyorum.ama gobetenin iyi haberlerini duyunva çok mutlu oluyorum.bana umut oldu.inş. sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.gobeteyede yazdım. sanırım okumadı. ben sizleri hergün okuyorum yazmasamda.moral oluyorsunuz.şuanda folibol ve asprin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?kendine iyi bak iyi çalışmalar.....

celen nasılsın?
prensesımız nasıılar ıyılermı yurumeye basladıgını soylemısın ayyyyy en tatlı en sevimli zamanında şimdi dimi konusmayada baslarsa tadından yenmez ısırıp durmak lazım öp kokla benim için onu.

celencim ya!dün akşam eşimle fecebookta,bebeğinin resimlerine baktım.eşim birden gözleri doldu.onu öyle görünce bende dayanamdım.gittim.banyoda ağladım.onun bu kadar baba hasretiyle yanıp tutuştuğunu bilmiyodum.ve dediki.biliyorum.bi gün bende baba olucam dedi.zor canım ya,inan çok zor...

canım bizim bile ilerde kalp hastası olma riskimiş varmış,bende bunu duymuştum ama ne yapalım insan yinede deli gibi bebek istiyo,herşeye rağmen.allah korusun hepimizi.

herkese hayrlı cumalar
cuma vaktı yapılan butun dualar ınsallah gerı cevrılmez bol bol dua edelım hem kendımız ıcın hem bırbırımız ıcın. umarım allahın ıznıyle butun dualarınız hayırlıısyla kabul olur
hayırlı cumalar......

aslıhancım gıtmıstım ama senı gorunce gerı geldım bende duaya katılmak ıstıyorum hangı duaydı tekrar soylermısın? ınsallah bugun baslarım bende okumaya cuma vaktı hepımız cokca okusak keske bırden bıter.

canım bizim bile ilerde kalp hastası olma riskimiş varmış,bende bunu duymuştum ama ne yapalım insan yinede deli gibi bebek istiyo,herşeye rağmen.allah korusun hepimizi.

evet canım yazını okuyunca çok duygulandım.benim eşim pek belli etmiyor.ama ben çok istiyorum.inş. bebşlerimiz sağlıklı olurda yüzümüz güler inş......

Günaydın herkeseee :)
Dinamiscim , sana okuyacağımız dua için namazı kıldım canım , haberin olsun...
Krizantem , canım aslıhanın söylediği dua , salatı tefriciye...4444 kere okunacak herkes için , sayısı önemli...Allah dualarımızı kabul eder inşaallah...

melekcim bende pazartesi günü lütfü hocaya gidicem randevu aldım canım bakalım ne diyecek.

tamam canım saolasın bende bugun baslıycam aslında hamılelrden sırayla baslasak hzlı okusak olur bence dualarımızı allahın ıznıyle hemen kabul olsun ıstıyorum hepımız ıcınkaydirigubbakcemile3

canım dua selatı tefriciye,
Duânın Türkçe Okunuşu:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Duânın Mânâsı:
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir.
O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Türkçe manasıylada yazdım buraya,senide listemize ekliyorum,melek arkadaşımız sela-ezan arası duasını ve namazını yapıcak,arkasından bizde okumaya başlayacağız,hepbir elden çarçabuk bitiricez inşallah.

melekcim bende pazartesi günü lütfü hocaya gidicem randevu aldım canım bakalım ne diyecek.
Canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah...Sorularını bir kağıda yaz , hepsini sor , sabırla hepsine cevap veriyor canım...Ben kağıdı çıkarıp , direk okumuştum sorularımı...

tamam canım saolasın bende bugun baslıycam aslında hamılelrden sırayla baslasak hzlı okusak olur bence dualarımızı allahın ıznıyle hemen kabul olsun ıstıyorum hepımız ıcınkaydirigubbakcemile3
Evet canım , hızlıca bitirsek çok güzel olur...Ben bu duayı ne zaman okuduysam , dualarım en kısa zamanda hep kabul olmuştu ...

Sülalcim , iyiyim canım , bugün yine kan verdim , troidlerime bakıcaz , inşaallah tsh yükselmiştir , en son düşük çıkmıştı...Sen nasılsın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…