- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
canım ozporcum ben dusukten sonra gıttım hemen lutfu hocaya konustuk muayenemı oldum ıgne hakkında falan konusutuk bana hamıle kaldııgmda gelebılecegımı soyledı bende hamıle kaldıgımda ınsallah bı aksılık olmazsa maddı manevı her yonden elımızden geldıgınce ayda 1 kontrole gıtmeyı dusunuyorum.
günaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.
gözün aydın canım inşlh hep sonuna kadar böyle gider..hihoyyyt
günaydın kızlar 4''lü test sonucum çıktı,gayet iyi .doktor normal dedi.
dinamis canım çok sevindim iyi olmanıza.
ben resim ekleyemiyorum ya.ne yapmam lazım.
tamam canım anladım.bende biliyosun düşük yapalı 4o gün oldu.adettim de bitti.eşim de izine çıkmışken gidelim dedik.bende ankaradayım.banada yakın.inşlh bende hamile olduktan sonra gücüm elverdiği sürece gitmeyi düşünüyorum.
mrb kahvelokum,
bende sen ve gobete gibi iki düşükten sonra sjögren hastası (daha başlangıcı) ve mtfhr 677 het.olduğumu öğrendim.hemen kadın doğumcum rom.yönlenderdi. ve yaklaşık 1 yıldan beri düzenli olarak kontrole gidiyorum.hamile kalıncada daha sık gideceğim dr dedi.ama son kontrolümde moralim bozuldu. bizim gibi hastaların bebeklerinde kalp hastalığı olma risiki yüksekmiş.gebelik boyunca fetal eko yapacağız dedi.son iki aydırda bebek düşünmeye başladık. çok korkuyorum.ama gobetenin iyi haberlerini duyunva çok mutlu oluyorum.bana umut oldu.inş. sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucağımıza alırız.gobeteyede yazdım. sanırım okumadı. ben sizleri hergün okuyorum yazmasamda.moral oluyorsunuz.şuanda folibol ve asprin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?kendine iyi bak iyi çalışmalar.....
cok sevındım canım hep boyel sorunusz gecer ınsalah.
canım bizim bile ilerde kalp hastası olma riskimiş varmış,bende bunu duymuştum ama ne yapalım insan yinede deli gibi bebek istiyo,herşeye rağmen.allah korusun hepimizi.
Günaydın herkeseee :)
Dinamiscim , sana okuyacağımız dua için namazı kıldım canım , haberin olsun...
Krizantem , canım aslıhanın söylediği dua , salatı tefriciye...4444 kere okunacak herkes için , sayısı önemli...Allah dualarımızı kabul eder inşaallah...
Günaydın herkeseee :)
Dinamiscim , sana okuyacağımız dua için namazı kıldım canım , haberin olsun...
Krizantem , canım aslıhanın söylediği dua , salatı tefriciye...4444 kere okunacak herkes için , sayısı önemli...Allah dualarımızı kabul eder inşaallah...
aslıhancım gıtmıstım ama senı gorunce gerı geldım bende duaya katılmak ıstıyorum hangı duaydı tekrar soylermısın? ınsallah bugun baslarım bende okumaya cuma vaktı hepımız cokca okusak keske bırden bıter.
Canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah...Sorularını bir kağıda yaz , hepsini sor , sabırla hepsine cevap veriyor canım...Ben kağıdı çıkarıp , direk okumuştum sorularımı...melekcim bende pazartesi günü lütfü hocaya gidicem randevu aldım canım bakalım ne diyecek.
Evet canım , hızlıca bitirsek çok güzel olur...Ben bu duayı ne zaman okuduysam , dualarım en kısa zamanda hep kabul olmuştu ...tamam canım saolasın bende bugun baslıycam aslında hamılelrden sırayla baslasak hzlı okusak olur bence dualarımızı allahın ıznıyle hemen kabul olsun ıstıyorum hepımız ıcınkaydirigubbakcemile3