Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dinamiscim , aradan 10 sene geçmiş ondan mıdır bilmiyorum ama resmi uzun uzun inceledim , çıkaramadım valla :)

canderya senin adet tarihin ne zaman canım ? hihoyyyt şimdi sen saymıyosun ya beni aldı merak.... ama bu ay senden umutluyum:hulya: çekirge bir sıçrar iki sıçrar... üçüncüde hooop:lepi:

NERGİS CANIM benim ADETİM 28 ekimde hafif bir lekelenme İLE BAŞLADI kanamam İSE tam olarak 29 ekim sbahı oldu.şimdi ben 1. günü 28 ekim mi 29 ekim mi saysam CADIARZU

NERGİS CANIM benim ADETİM 28 ekimde hafif bir lekelenme İLE BAŞLADI kanamam İSE tam olarak 29 ekim sbahı oldu.şimdi ben 1. günü 28 ekim mi 29 ekim mi saysam CADIARZU
ben 28 ekim sayardım ama ...
hoşcakalın kızlar kocişim benden ilgi bekler acukta onunla ilgileneyim.... yerimseniben
valla eşimde mızmızlanıyoookafamçokkarıştı
bizde seni görsek iyi olcak sankiiiii..

inşallah hepimiz için herşey güzel olur inşallah

sanırım ekledim...kaydirigubbakcemile2

yasakkelime yaaa hakkaten senden elimi çekiyorum şu gün itibariyleeee... hani takmıycaktın hani umursamıycaktın hani akışına bırakacaktın peeeehhhhh diyorum sana :mymeka: şimdiden gün saymaya başlamışın sennn :1shok:

yok kııııııııııı
valla saymıyorum
kaçıncı günümdeyim onu bile bilmiommm
sadece ne zaman diye sordu ben cevap verdim :kedi:

yok yok canım ya ben merak ettim sordum.... yasakkelime

resmim uzaktan olmuş biraz ama daha çocuksu olduğum burdan belli... herkes eşiyle şık resimleri var ben çimenlerde yuvarlanıyomzemuszemus neyse şimdi gidiyom yarın daha güzel bir resim koycam....
herkese iyi geceler...

ayy ınsallah canım bol bol dua edeyım rabbım yenıden melek yollasın bana ınsalllah bana ve ısteyen tum arkadaslarımıza amınnnnn
canım ınsallah her gecen gun daha farklı olıyor ınsan acın dnmıyor hafıflemıyor ama sabrını verıyor rabbım
merhaba kızlar nasılız
dr gittik bugün yumurtamız var bulana kadar uğraştı uca gitmiş yaramaz yumurta oracıkta çatlama iğnemi yaptı ilk defa
hadı ınsallah hayırlı haberler alırsın
cok sukur benım eskı gelınıme masallah ona sen bol bol ıc canım ıhmal etme sakın suyu
canım benım ınsallah cok saol opuyorum
evet ıste bu cok guzel bı laf olmus tam da bızı anlatıyo
gelevera bakkkk dedim ben sana
nergiscik merak etmişti...
Bu araa bende kocişle resmimi koydum zemuszemus

yaa bende koycam ama beceremıom nasıl yapıonuz resmı

kızlar bu arada bız bı kara verdık kocısle ıkı uc ay bekle dedı dr sonra denemeye basla dedı bız daha once tup bebek yapmıstık ya bu hamıslıgım normal olmustu kendılıgınden yanı ben bu bekleme suecınden sonra yenıden tup bebek yapmak ıstıoz ne zaman hamıle kalacagım bellı degıl bunda bıle kac sene sonra kaldıydım vakıt kaybetmıyeyım dıorum ınsallah rabbım bır an one melek lerımızı bıze yollar

Tüm anne aday adaylarına ve anne adaylarına hayırlı sabahlar diliyorum iyi günler diliyorum
Evet sayfaları takip etmek mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…