canderya senin adet tarihin ne zaman canım ? hihoyyyt şimdi sen saymıyosun ya beni aldı merak.... ama bu ay senden umutluyum:hulya: çekirge bir sıçrar iki sıçrar... üçüncüde hooop:lepi:
ben 28 ekim sayardım ama ...NERGİS CANIM benim ADETİM 28 ekimde hafif bir lekelenme İLE BAŞLADI kanamam İSE tam olarak 29 ekim sbahı oldu.şimdi ben 1. günü 28 ekim mi 29 ekim mi saysam CADIARZU
valla eşimde mızmızlanıyoookafamçokkarıştıhoşcakalın kızlar kocişim benden ilgi bekler acukta onunla ilgileneyim.... yerimseniben
bizde seni görsek iyi olcak sankiiiii..
inşallah hepimiz için herşey güzel olur inşallah
NERGİS CANIM benim ADETİM 28 ekimde hafif bir lekelenme İLE BAŞLADI kanamam İSE tam olarak 29 ekim sbahı oldu.şimdi ben 1. günü 28 ekim mi 29 ekim mi saysam CADIARZU
yasakkelime yaaa hakkaten senden elimi çekiyorum şu gün itibariyleeee... hani takmıycaktın hani umursamıycaktın hani akışına bırakacaktın peeeehhhhh diyorum sana :mymeka: şimdiden gün saymaya başlamışın sennn :1shok:
yasakkelime yaaa hakkaten senden elimi çekiyorum şu gün itibariyleeee... hani takmıycaktın hani umursamıycaktın hani akışına bırakacaktın peeeehhhhh diyorum sana :mymeka: şimdiden gün saymaya başlamışın sennn :1shok:
yok yok canım ya ben merak ettim sordum.... yasakkelime
ayy ınsallah canım bol bol dua edeyım rabbım yenıden melek yollasın bana ınsalllah bana ve ısteyen tum arkadaslarımıza amınnnnncanım meleğimi sezeryanle aldılar yani hiç farketmez rahimdeki iltihabıda alıyor soğan kürü ve eğer yaparsan görürsün kanamalarında parça parça şeyler düşer yani rahmin temizlenir tazelenir doğumdan sonra benim 15-20 gün sürdü kanamalarım ama kişiden kişiye değişir bu durum sen sağlıklı olda hayırlısıyla okursun dualarını hem eğer yanlış bilmiyorsam şu durumda senin dilek kapın açık olur bu yüzden içinden hep güzellikleri geçir
canım ınsallah her gecen gun daha farklı olıyor ınsan acın dnmıyor hafıflemıyor ama sabrını verıyor rabbımpehhhhhhhhhh kızlar ya ne kadar konuşmuşunuz ihtiyacımız olsa konuşmaya birinizi bulamayız olmadığımız zamanda çeneniz düşüyor kötükedihüso
canım üzülme inşallah herşey yoluna girer geç olsun güç olmasın...
Canımmmm opuyorumnanaktan
eveeeet bakalım 08 sana nasıl gelecek.. Ben burada üç ay dinlenceğim için spor yapıp 60 kilonun altına düşersem 06lık iğne kullanırım yok düşemezsem 08 :lepi:
Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mafoldumbenlmaz: Ağlamak üzülmek yok düşünmek araştırmak ve tekrarını yaşamamak için bilgilenmek var.... Hani bir sebebi yoksa o zaman takdiri ilahi diyoruz ve kısmetimizin bize güleceği günü bekliyoruz inşallah... :lepi:
:cüvcüv: Maşallah
allah mutluluk versin al sana çiçeklerin şimdiden gelsin... A.s. A.s. A.s. A.s.
hadı ınsallah hayırlı haberler alırsınmerhaba kızlar nasılız
dr gittik bugün yumurtamız var bulana kadar uğraştı uca gitmiş yaramaz yumurta oracıkta çatlama iğnemi yaptı ilk defa
cok sukur benım eskı gelınıme masallah onaiyi akşamlar kızlar:)
biz doktordan geldik, kızım gayet iyiymiş, içimiz rahatladı bi kez daha.
Ama suyumuz biraz az çıktı
zaten geçen kontrolde de böyle çıkmıştı
doktorum bol su içmeye devam dedi, ya kızlar zaten doktor az dediğinden beri günde 3-4 litre mutlaka içiyorum. Daha da içsem kesin su zehirlenmesi geçiririm ben yaaa...
Bakalım 10-15 gün sonra bir daha gideceğiz kontrol edecek.
Bu arada ben ilk 4 ay neredeyse hiç kilo almamıştım, ama maşallah şu son iki ay da açığı kapamışım. Doktorum şu an için 6. Aya göre kilon normal ama bir anda almışsın, azıcık dikkat et sen gene de böyle hızlı gitme dedi
ben de anlamadım valla 25. Haftadayım şu anda 5 kilo almış durumdayım, ama dediğim gibi bunun 3 kilosunu son bir ayda alıvermişim nasıl olduysa( neyse sanrıım biraz dikkat edicem, hiç de alışık değilim dikkat etmeye falan ama napalım artık..
Yarın da şeker yüklemesi yapılacak.
aslıhancım o kadar duygulandırdın ki beni anlatamam, ne diyebilirim ki çok çok teşekkür ederim
çalıkuşu, reisdevrim, limburg, sirius, gülüs27, zeynom10, büşra44, tulun, elifim65 hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
inşallah ben de sizler için okuyacağım bu duayı.
canım benım ınsallah cok saol opuyorumdinamisscim gözüm aydın tatlım, suyu da artar annesi içini ferah tut.
Gelevera canım benim çok geçmiş olsun, biraz zorluk yaşamışsın ama olmuş bitmiş allahın izniyle.
Limburg canım benim zaman içinde çok çok daha iyi hissetmen dileğiyle bitanem...dualarım seninle.
Kahvelokumcum bence sen odtü' desin, ben de hem lisansı hem lisansüstümü orda yaptım, anlarım beeeen)
denden sağlıkla kucağına al inşallah tatlım.
Lovelyim canım hadi bol şans, güzel haberler alacaksın inşallah, saati geldi mi hopppaaaa hdai kolay gelsin))
meryemcim oğluşu da seni de çook öperim.
Ak sakallı celenmim, cemremi çook öp yerime.
evet ıste bu cok guzel bı laf olmus tam da bızı anlatıyocanderyacım iyiyim canım buna güçlülük demiyelim ama hani çocukkken düşersin üstün başın toz olur çok acı çekersin ama ilk aklına gelen ayağa kalkmak olur üstünü başını silkelersin sonra biraz ağlarsın ama acın yarı dinmişken oyununa kaldığın yerden devam edersin... Bütün mesele bu, yada biz öyle diyelim
gelevera bakkkk dedim ben sana
nergiscik merak etmişti...
Bu araa bende kocişle resmimi koydum zemuszemus
anammm kimse yok ayoll
bende kaçtım hade byyy