Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya kızlar benim internet hergün 09-12.30 arası kapanıyor iyileştirme çalışması varmış onun için yazdıklarınızı ancak öğleden sonra okuyorum.
Krizantem sen konyalımısın.ben konyada 4 yıldır kaldım. eşim konyalı sürekli gidip geliyoruz yani.benim çok az dakikam kaldı internet kapanmak üzere.kaydirigubbakcemile3 öğleden sonra görüşürüz.

günaydınnnnn yafriler kız ne çok çene yapıyoz kocişler burayı okusa kesin "kadınlar işte" der :):):)
Dinamisim canım çok sevindim meleğinle iyi olmanıza su için anacım hem çok yedirmez miğden dolar guluk guluk :):) göbüşünde dolar denizcik güzelmiydi hmmm hiç görmedik o kadar büyükken baya görünüyo mu nasıl bişi kocaman mı :) wuuuuu yerim onu yerimmmm :):)
kızlarrrrr herkese güzel mutlu bir gün diliyorum gelevera ne kilo vermesi annem bu saatten sonra vitaminleri gidicek vücudun 68 kilodan 60 düşülürmü depolar gidicek bu seferde elden, bişi olmaz 0,8 lik vurul dikkat et kendine canımcım. Canderyaaaa sen çok çalış gerisini allaha bırak şekerim düşünme bunları stresten bi halt beceremicen yine kaydirigubbakcemile relax relax tamam mı :):):) Melek sen nasılsın şekercim, kahvelokum sen tekrar bthcg baktırdın mı? krizantemmmm elifim anlatın bakem :):) Limburg planlarınız çok güzel canım allah niyetinize yetirsin hayırlısıyla inşallah yinede bence bi iki üç ay deneyin olmazsa tüp denersiniz bazen kürtaj ve vs sonra çok çabuk gebe kalınıyo acele etme bitanem

karamn taraflarını bılmem am anıt tarafını bılırım canım.vakıf hastanesınıde bılırım.hala gelıyomusunuz konyaya?

Kızlar adet sancısı gibi ağrılar başladı :KK43: ara ara . Belim çok ağrımaya başladı. Bu ayda umudum yok iğne hiçe çıktı gene

elifim dur canım hemen umudum yok demeye baslamısın kac gun var adetıne? hamıllelıgımı ogrenmeden once belırtı olarak yasamıstım bende ara ara belım bacaklarım agrımısıtı ınsallah hamılesınıdrı canım hemen kaybetme umudunu bekle bıraz daha

elifim dur canım hemen umudum yok demeye baslamısın kac gun var adetıne? hamıllelıgımı ogrenmeden once belırtı olarak yasamıstım bende ara ara belım bacaklarım agrımısıtı ınsallah hamılesınıdrı canım hemen kaybetme umudunu bekle bıraz daha

Tatlım öyle . Normal adet belirtisi oluyor zaten ama. İşte her sancı korkutuyor benim. Akşam eşime diyorum oda bıktım elif diyor daha bana söyleme. Haklı onuda bıktırdım yok yumurtlama günümüz, yo iğne zamanımız, yok adet oldum bilmem ne fuzuli dolu dolu stres yaşıyoruz.

evet canım bazen benım esımde sıkılıyo hıssedıyorum bende adet yaklastıkca kafayı takarım gun sayarım sureklı lavaboya gıderım e halıyle bunalıyorlar sıkılıyorlar normal karsılıyorum ben bız bayanlar bu konuda daha hassas oldugumuz ıcın onlardan bıraz daha farklı yaklasıyoruz olaya.
sen yıneede bosuna stres yapma canım sonuc degısmıyo bılıyosun belkı adetını bıle gecıktırır bıraz daha bekle bakalım eger hemıleysen bazı belırtılerı vucudun verır zaten hıssedersın.

evet canım bazen benım esımde sıkılıyo hıssedıyorum bende adet yaklastıkca kafayı takarım gun sayarım sureklı lavaboya gıderım e halıyle bunalıyorlar sıkılıyorlar normal karsılıyorum ben bız bayanlar bu konuda daha hassas oldugumuz ıcın onlardan bıraz daha farklı yaklasıyoruz olaya.
sen yıneede bosuna stres yapma canım sonuc degısmıyo bılıyosun belkı adetını bıle gecıktırır bıraz daha bekle bakalım eger hemıleysen bazı belırtılerı vucudun verır zaten hıssedersın.

Canım şuan sadece adet belirtilerim var . Ama haklısın olacakları kendimizi strese sokarak değiştiremeyiz. Sadece hayırlısını isteyip beklememiz lazım. Allaha bol bol dua etmek lazım. Yaşananları biz belirleyemeyiz. Yaşanacak varsa yaşayacaz demi.

herkese günaydınlar bende az önce o meşhur lütfü önderoğlundan randevuyu kopardım.pazartesi 3 te randevum var.inşlh hayırlı haberlerle dönerim...

Kızlar adet sancısı gibi ağrılar başladı :KK43: ara ara . Belim çok ağrımaya başladı. Bu ayda umudum yok iğne hiçe çıktı gene

elifçim bazen hamileykende bu ağrılar oluyo canım ben en son düşüğümü yaptığımda çok ağrılarım vardı.hatta adet olucam diye hazırlığımıda yapmıştım.günümden 2 gün geçtim.ama ağrılarım feleketti.meğersem hamileymişim.yani ağrılar aldatabiliyo canım.CADIARZU

Kızlar bende istanbula bu sene gidince FERTıJıN diye bir klinik varmış oraya gitcem çok met ediyorlar acaba burada hiç giden olmuşmu

X