canım ben anıtta oturmuştum. eşimin ailesi karaman yolu tarafında oturuyor.ben orda vakıf hast. calışıyordum önceden.evet tuluncum konyalıyım esının aılesımı var burda?nerde oturuyolar yada sız nerde oturmustunuz
elifim dur canım hemen umudum yok demeye baslamısın kac gun var adetıne? hamıllelıgımı ogrenmeden once belırtı olarak yasamıstım bende ara ara belım bacaklarım agrımısıtı ınsallah hamılesınıdrı canım hemen kaybetme umudunu bekle bıraz daha
evet canım bazen benım esımde sıkılıyo hıssedıyorum bende adet yaklastıkca kafayı takarım gun sayarım sureklı lavaboya gıderım e halıyle bunalıyorlar sıkılıyorlar normal karsılıyorum ben bız bayanlar bu konuda daha hassas oldugumuz ıcın onlardan bıraz daha farklı yaklasıyoruz olaya.
sen yıneede bosuna stres yapma canım sonuc degısmıyo bılıyosun belkı adetını bıle gecıktırır bıraz daha bekle bakalım eger hemıleysen bazı belırtılerı vucudun verır zaten hıssedersın.
herkese günaydınlar bende az önce o meşhur lütfü önderoğlundan randevuyu kopardım.pazartesi 3 te randevum var.inşlh hayırlı haberlerle dönerim...
Kızlar adet sancısı gibi ağrılar başladıara ara . Belim çok ağrımaya başladı. Bu ayda umudum yok iğne hiçe çıktı gene
ozporcum ınsallah sende memnun kalırsın ınsallah guzel haberlerle donersın tatlım.[/QUOinşlh güzelim allah hepimizi güzel haberlerle sevindirsin..
ozporcum ınsallah sende memnun kalırsın ınsallah guzel haberlerle donersın tatlım.
elifcim buarada ben seni fotorafından ikbal gürpınara benzettim.