Aslıhancım bişey sorcam , namazını kılıp dua ettim ben dinamis için , tefriciyeyede başlayıp , kaç tane okuduğumu da haber vericem sana...Namaz sonrası okuyacağım özel bir dua varmıydı...
aslıhancım , listede kaç kişi var ?
Tamam canım , niyetini edip , çok çok geniş kapsamlı güzel dileklerde bulundum dinamis ve bebişi için :)Bildiğim kadarıyla yok canım,niyetini et yeterli.Kızlar lütfen sayıları bana net verin sayı çok önemli.
Bildiğim kadarıyla yok canım,niyetini et yeterli.Kızlar lütfen sayıları bana net verin sayı çok önemli.
karamn taraflarını bılmem am anıt tarafını bılırım canım.vakıf hastanesınıde bılırım.hala gelıyomusunuz konyaya?
hummucum uzun süreden beri yoktun bende seni merek ediyodum.nasıl gidiyo hamilelik umarım herşey yolundadır.
kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş[/QU
Hamile kaldıktan sonramı bebeğinmi beynine kan gidermiş anlamadım canım ya ve bu risk bizlerdemi var
canım çok şükür bi aksilik yok 9. haftadayız pazartesi igne yazdırmaya gitcem hmede konturole girmek için ignelere devam sen nasılsın duanı eksik etme bu ay çok önemli benim için:Saruboceq: