Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aslıhancım bişey sorcam , namazını kılıp dua ettim ben dinamis için , tefriciyeyede başlayıp , kaç tane okuduğumu da haber vericem sana...Namaz sonrası okuyacağım özel bir dua varmıydı...

Kızlar melek okumuş namazını kılmış,haydi bakalım start verildi başlıyoruz,herkesten yüksek performans bekliyorum,daha sırada hamile bir çok arkadaşımız var,hatta benim gibi hamile olmayı bekleyende çok arkadaşımız var.Hadi kızlar çok çalışmamız lazım çok,krizantem seni ekledim,listedesin canım.

Aslıhancım bişey sorcam , namazını kılıp dua ettim ben dinamis için , tefriciyeyede başlayıp , kaç tane okuduğumu da haber vericem sana...Namaz sonrası okuyacağım özel bir dua varmıydı...

Bildiğim kadarıyla yok canım,niyetini et yeterli.Kızlar lütfen sayıları bana net verin sayı çok önemli.

ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar dualarınız kabul olsun inşalllahhhh bende bakalım melekcim cumartesi gidicem kalp ataşı için inşallah güzel haberlerle dönücem aklınıza geldikçe banada amin diyin :kedi: benim de tiroid sonurum var onada 21 kasım gidicem tahlil için benimkide yüksek az çalışıyor bakalım ne çıkıcak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda opuyorumnanaktan

Sülalcim , inşaallah minik bebişimizin kalp atışlarını duyarsunız cumartesi günü...Canım ben 6+1 de duymuştum kalp atışlarını .Doktorunun ultrasonu iyi ise duyarsanız canım , merak etme bebişin çok sağlıklı inşaallah...ılk 3 ay tsh düşüyormuş , belki seninki kendiliğinden düşer canımcımm...

hummucum uzun süreden beri yoktun bende seni merek ediyodum.nasıl gidiyo hamilelik umarım herşey yolundadır.

aslıhancım okuduklarımızın sayısını sana soyleyınce yazdım ekledım falan de bızde bılelık ekleyıp eklemedıgını araya kaynamasın gormedıgını falan dusunmeyelım olurmu canım bak ben 15 tane okudum ekle olurmu?

merhaba arkadaşlar
3-4 gündür nefesim tıkanıyor gibi,clexane kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
belki de sürekli yattığım içindir,biraz kalkıp dolaşsam nefes alışverişim sıklaşıyor
acaba evham mı yaptım??????

karamn taraflarını bılmem am anıt tarafını bılırım canım.vakıf hastanesınıde bılırım.hala gelıyomusunuz konyaya?

geliyoruz canım bir ayağımız konyada. bayramlarda, senelik izinde çoğu haftasonu.baharda bi başlıyoruz kış gelene kadar konya yolcusuyuz biz.git git gel. yolları ezberledim artık. arkadaşım çok orda sıkılmıyorum o yüzden.hihoyyytbelki bi geldiğimizde senlede görüşürüz.:1hug:

kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş

hummucum uzun süreden beri yoktun bende seni merek ediyodum.nasıl gidiyo hamilelik umarım herşey yolundadır.

canım çok şükür bi aksilik yok 9. haftadayız pazartesi igne yazdırmaya gitcem hmede konturole girmek için ignelere devam sen nasılsın duanı eksik etme bu ay çok önemli benim için:Saruboceq:

canım çok şükür bi aksilik yok 9. haftadayız pazartesi igne yazdırmaya gitcem hmede konturole girmek için ignelere devam sen nasılsın duanı eksik etme bu ay çok önemli benim için:Saruboceq:

senin adına çok sevindim canım inşh bi terslik olmaz çok şükür bu günlere gelmişsin allah sonuna kadar getirmeyi nasip etsin.kucağını alırsın bebeğini.bende iyiym canım kürtaj olalı tam 40 gün oldu.adetimi de oldum .nasipse pazartesi lütfü hocaya gitcem rendevu aldım.umarım herşey yolunda giderde bende sağlıklı bir hamilelik geçiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…