merhaba arkadaşlar
3-4 gündür nefesim tıkanıyor gibi,clexane kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
belki de sürekli yattığım içindir,biraz kalkıp dolaşsam nefes alışverişim sıklaşıyor
acaba evham mı yaptım??????
kızlarrr yaa ben bu pıhtıcıktan korkuorum ya bizim hep tehlikemz varmış her an bi pıhtı oluşup beyne veya cigere gidebilrmiş
evet bunu bende duymuştum.hemen soluğu kalp doktorunda almıştım.ama çok şükür kalbimde bi sorun çıkmadı.
canım ravzada hamilelik felen yok...
erken dogum yapan o degilmiydi onu soruyorum..bu arada ozporcum kalp atışlarımızda duyuldu teyzesi bol bol şımarıyor içerde bana rahat vermiyor kusmalar mide bulantılaraım gerce iyi olsun razıyız
canım bende unutkanlık var sanırım o bebeğini erken doğumda kaybeti ama emin değilim yanlış bişey de yazmak istemiyorum.
Bak bunu bilmiyordum iyicene korktum şimdik.[/QUOcanım daha önce bu hastalıktan dvd atakları geçirenler oluyomuş.yani ayakları şişiyormuş,bende öyle bi problem hiç olmadı zaten ama bazı doktorlarda mthfr çok basit ve korkulacak bi hastalık olmadığını söylüyorlar.ozaman bize derlerdi.bebek denemeyin. diye.aksine bana doktorum.hep dene diyo.ayrıca biz o iğneleri sadece hamileyken kullanacaz.eğer çok kötü problemler olsaydı.ömür boyu kullanın derlerdi.böyle debişey demediler çok şükür.bişey olmaz canım içimizi rahat tutalım.allah büyük.
aslıhancım okuduklarımızın sayısını sana soyleyınce yazdım ekledım falan de bızde bılelık ekleyıp eklemedıgını araya kaynamasın gormedıgını falan dusunmeyelım olurmu canım bak ben 15 tane okudum ekle olurmu?