Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım ben dehiç öyle bişey yapmamıştı.bencede stresten olabilir.biraz temiz hava al iyi gelebilir..

canım bende unutkanlık var sanırım o bebeğini erken doğumda kaybeti ama emin değilim yanlış bişey de yazmak istemiyorum.

erken dogum yapan o degilmiydi onu soruyorum..bu arada ozporcum kalp atışlarımızda duyuldu teyzesi bol bol şımarıyor içerde bana rahat vermiyor kusmalar mide bulantılaraım gerce iyi olsun razıyız

bırak ta şımarsın canım ya bence sende şımar kocandan herşeyi iste bizler hakediyoruzz bunları..hihoyyythihoyyyt

ekledim canım ,tamam canım siz yazdıkça ben size teyit dönüşü yaparım.

aslihan1806, calikusu1978+, elaynur, gulus27, hummu85, nazli_03, ozpor, reisdevrim37+, tulun
kızzzlar nasılsınız bakalım cenesi düşük hatunlar geçmişi okumaktan cvp veremiyorummm

ayy durun bende resmimi koyayım barikkk ama kocişlemi olanı koyayım tek olanımııı karar veremedimmmkaydirigubbakcemile2

canımm hiç sorma valla yetişebilsemmm konuşmalara katılacam ama geçmişle boğuşuyommm iki saattirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…