Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beko sen yeni misin canım benim çok sevdiğim bi arkideşimin soyadıydı ama şimdik değişti acaba o olabilirmisinkine???

Kızlar cumartesine 20 kişilik bir grup misafirim var. Nolursunuz bildiğiniz güzel pasta tarifi falan varsa verin bana hanımlar. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü

Kızlar cumartesine 20 kişilik bir grup misafirim var. Nolursunuz bildiğiniz güzel pasta tarifi falan varsa verin bana hanımlar. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü

canım bende bugun pasta yapıyorum gunduz mısafırım var ıstersen bı tane verebılırım hazır yufkadan bence cok guzel oluyo annem yapar heres sever bende bugun denedım bakalım annemınkı gıbı guzel olacakmı?

elifim bilsem yazardım ben hiç beceremem pasta börek çörek işlerini lüzumsuz şeyleri güzel yaparım ama etimek tatlısı patates topları ki onlar çok güzel olur istiyosan onları yazayım canım :)

Tatlım hemen ver nolur bekliyorum. Zaten değişik bişeyler olsun dedim. Hep bildik şeyler olmasın diye . Yazarsan memnun olurum.

elifim bilsem yazardım ben hiç beceremem pasta börek çörek işlerini lüzumsuz şeyleri güzel yaparım ama etimek tatlısı patates topları ki onlar çok güzel olur istiyosan onları yazayım canım :)

canlarım bende de çok güzel mayalı açma tarifi var...
isterseniz akşama tarifi veririm

malzemeler
4 hazır yufka
4 yumurta
3 veya4 patates(hasla rendele)
1 su bardagı yogurt
1 paket margarın(erıyecek)
beyaz peeynır
tuz

her 4 yufkayı buyukce ser herpsının arasına bu malzemeelrı karısıtr koy ust uste 4 tane olcak en usttekınede harcdan koy rulo yap (gorunusu rulo pastaya benzeecek)
buzdolabına koy bır gun onceden fırına koyacagında kes ınce ınce fazla ınce olmasın ama sonra ustune bırsey surmeden fırına koy 180 derecede kızarana kadar pıssın.

umarım anlatabılmısımdır anlatamadıgım yer varsa sarabılırsın canım

Tatlım not aldım çok teşekkür ediyorum. Deniycem.

bu 4 yufka ve harclardan 27 tane cıkıyo canım bılgın olsun.cok zorlarsan belkı 30 cıkaırsnhepsını kesersen ben kesmeden ucları bıraktım 25 cıktı.

Günaydın kızlar hepinize:))

E ben de tanıtayım bari kendimi biraz daha:))
Ben de 30 yaşındayım, kütüphaneciyim, eşim de matematik öğretmeni. Biz de 2,5 yıl önce aşkla, severek evlendik..
Aşkımız her geçen gün daha büyüdü, pek severim canım sevgilimi.
Bu arada melek cim ben de Ankara Üniversitesinden mezunum hatta eşimle fakülteleriniz aynı, o da Fen Fakültesinden mezun:))

Başka ne yazsam, hımm çocuk fikri aklıma geçen kış düştü. Nasıl oldu anlamadım, benden anne falan olmaz derken sanırım biyolojik saatim işlemeye başladı vee bebiş bebiş demeye başladım ben de:))

Böyle işte, bu arada yarışmaya da Ankara'dan katılıyorum, hepinizi öpüyorum:))

cnm mutluluklar dilerim epey bi baktim tanidigim birimisin diye ama yok ? nyse bizde ins izinde görüsürüz olmazmi?

Elifim ben de hem çok kolay hem çok güzel bir pasta tarifi vereyim sana, hem de yağsız:))

3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
3 yumurta
1 paket vanilya
8 yemek kaşığı süt

Bunları karıştırıp orta büyüklükte yuvarlak bir borcama döküp kekimizi pişiriyoruz.

Kek pişerken 1 paket krem şanti ve 1 paket çikolata sosu yapıyoruz. (Hazır çikolata sosları var ya onlardan, sosu da soğuması için buzdolabına koyuyoruz)

Soğuyan kekin üzerine 1 bardak soğuk sütü döküyoruz ve kekimizi güzece ıslatıyoruz. Sonra kontrol et az geldi dersen bir yarım bardak daha ekleyebilirsin.

Kekin üzerine hazırladığımız krem şantiyi kaşıkla sürüyoruz. Çikolata sosunun da soğuduğundan emin olduktan sonra, krem şanti ile kapladığımız pastamızın üzerine döküyoruz..

ınan canım denersen çok memnun kalırsın, süper güzel ve de hafif bir tatlı oluyor:))

Sana kolay gelsin şimdiden:)

çalıkuşum resimleri albüm kısmında görebilirsin
Ben göremedimmafoldumben koyacagini bilseydim yatmadan bakardimmafoldumben

çalışkuşu kk da balsurat (eğer yanlış hatırlamıyorsam ismini) isimli bir üye var, onun etiketini görümelisin.. ben ne zaman görsem kopuyorum..
yaw ben yokken bir daha bu kadar kaynatmnayın ya....
Bal suratmi hangi sitede ay cok görmek isterdim komikmidelikafadulden

ravzacım resmini gördüm çok tatlısın ve hatice yide gördüm. maşallah kızlar ya fıstıkkkkksınız...
Nergiss ne haber canim opuyorumnanaktan
Canim kistler icinde sogan kürü cok iyi geliyormus dene istersen ha birde TSH icin bir kür var sitesinde bi bak istersen

Lidyoss ne haber fistik benim kociste ona bakiyo

Herkese hayırlı,mutlu güzel bir diliyorum. Bu arada herkes kendini tanıtmış çok teşekkürler
Canim sanada hayirli günler
günaydın herkeseeeeee

geleveracım canım ıyı olduguna cok sevındım ınsallah kendını hemen toplarsın yenıden baslarsın calısmlara.
opuyorumnanaktan
Kiz sen daha cocukmussun kaydirigubbakcemile3

Sülallllll ne haber güzelimmmopuyorumnanaktan

Evde var bir sürü benim gidince yazamimmi canim

kizlar günaydin gecmisi okudum geldim elif tarifemi ihtiyacin var cnm
canim günaydinopuyorumnanaktan
Canım biz bugün öğleden sonra kontrole gideceğiz, inşallah iyiyizdir bakalım merakla bekliyoruz saatlerin geçmesini..
Sen nasılsım, bebiş nasıl?

Dinamis canim sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…