Kızlar cumartesine 20 kişilik bir grup misafirim var. Nolursunuz bildiğiniz güzel pasta tarifi falan varsa verin bana hanımlar. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
canım bende bugun pasta yapıyorum gunduz mısafırım var ıstersen bı tane verebılırım hazır yufkadan bence cok guzel oluyo annem yapar heres sever bende bugun denedım bakalım annemınkı gıbı guzel olacakmı?
elifim bilsem yazardım ben hiç beceremem pasta börek çörek işlerini lüzumsuz şeyleri güzel yaparım ama etimek tatlısı patates topları ki onlar çok güzel olur istiyosan onları yazayım canım :)
malzemeler
4 hazır yufka
4 yumurta
3 veya4 patates(hasla rendele)
1 su bardagı yogurt
1 paket margarın(erıyecek)
beyaz peeynır
tuz
her 4 yufkayı buyukce ser herpsının arasına bu malzemeelrı karısıtr koy ust uste 4 tane olcak en usttekınede harcdan koy rulo yap (gorunusu rulo pastaya benzeecek)
buzdolabına koy bır gun onceden fırına koyacagında kes ınce ınce fazla ınce olmasın ama sonra ustune bırsey surmeden fırına koy 180 derecede kızarana kadar pıssın.
umarım anlatabılmısımdır anlatamadıgım yer varsa sarabılırsın canım
canlarım bende de çok güzel mayalı açma tarifi var...
isterseniz akşama tarifi veririm
cnm mutluluklar dilerim epey bi baktim tanidigim birimisin diye ama yok ? nyse bizde ins izinde görüsürüz olmazmi?günaydınnn yafriler keyifler nasılsınız bakimmm ??? bende kayseriliyim kocişle iki yıllık evliyim belediyede memurum efendime söyleyimmm :) kociş elektrik kurumunda çalışıyor aşıkım kocişkoma her hamile oluşumda o kadar naza katlanışından anlıyorum ki oda bana aşıkkk şimdilik iyiyiz çok şükür allah kimsenin huzurunu bozmasın bebişkolarla mutlandırsın.
GELEVERA canım du bakalım umutsuz olma ben 0,8 lik vuruluyorum çare olursa arkamdan gelin :) 0,4 lük az gelmişti biliyosun 0,8lik yeterse sizede yeter anacım sen acuk dinlen ben kobay olurum yerine opuyorumnanaktan
dinamissss senin yaramaz nasıl öp kız bizim yerimize teyzekuşların seni doğunca ham edicekmiş de :)
Ben göremedimmafoldumben koyacagini bilseydim yatmadan bakardimmafoldumbençalıkuşum resimleri albüm kısmında görebilirsin
Bal suratmi hangi sitede ay cok görmek isterdim komikmidelikafaduldençalışkuşu kk da balsurat (eğer yanlış hatırlamıyorsam ismini) isimli bir üye var, onun etiketini görümelisin.. ben ne zaman görsem kopuyorum..
yaw ben yokken bir daha bu kadar kaynatmnayın ya....
Nergiss ne haber canim opuyorumnanaktanravzacım resmini gördüm çok tatlısın ve hatice yide gördüm. maşallah kızlar ya fıstıkkkkksınız...
Canim kistler icinde sogan kürü cok iyi geliyormus dene istersen ha birde TSH icin bir kür var sitesinde bi bak istersenselam arkadaşlar hepiniz çok iyisinizdir umarım ..
ben bugün doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmıştım malesef tsh yüksek çıktı diğerleri çok iyi ama bu biraz moralimi bozdu .muayenedede kistimin erimediğini gördü doktorum .ve tedavi malesef başlıyamadı biraz üzüldüm ama demekki zamanı değilmiş.şimdi doğum kontrol hapı verdi mecburen kullanmam gerekecek hiç istemesemde .kisti eritmenin başka yolu yokmuş .mafoldumben
durumlar böyle arkadaşlar .hepinizi öpüyorum ...
Lidyoss ne haber fistik benim kociste ona bakiyoçalıkuşum fıstığım maaşşallah çok yakışıyorsunuz allah daim etsin bu mutluluğu bebişşiim mucckk
aaa bu akşam kurtlarımın vadisi var, o sırada kaçarım inşallaah heeee :lepi:
sizi seviyorruumm iyi ki varsınızzzz sırnaşık şey
Canim sanada hayirli günlerHerkese hayırlı,mutlu güzel bir diliyorum. Bu arada herkes kendini tanıtmış çok teşekkürler
opuyorumnanaktangünaydın herkeseeeeee
geleveracım canım ıyı olduguna cok sevındım ınsallah kendını hemen toplarsın yenıden baslarsın calısmlara.
Kiz sen daha cocukmussun kaydirigubbakcemile3e bende tanıtayım kendımı bari
22 yasındayım:kedi: ögrencıyım yerel yönetimler okuyorum esımle severek evlendık oyyyyyy cok sevıyorum onuuu
bu pıhtılasmayı ereken ogrenenlerden bırısıyım bende avantajlı oldugumu dusunuyorum.
günaydınnn yafriler keyifler nasılsınız bakimmm ??? bende kayseriliyim kocişle iki yıllık evliyim belediyede memurum efendime söyleyimmm :) kociş elektrik kurumunda çalışıyor aşıkım kocişkoma her hamile oluşumda o kadar naza katlanışından anlıyorum ki oda bana aşıkkk şimdilik iyiyiz çok şükür allah kimsenin huzurunu bozmasın bebişkolarla mutlandırsın.
GELEVERA canım du bakalım umutsuz olma ben 0,8 lik vuruluyorum çare olursa arkamdan gelin :) 0,4 lük az gelmişti biliyosun 0,8lik yeterse sizede yeter anacım sen acuk dinlen ben kobay olurum yerine opuyorumnanaktan
Kızlar cumartesine 20 kişilik bir grup misafirim var. Nolursunuz bildiğiniz güzel pasta tarifi falan varsa verin bana hanımlar. Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
canim günaydinopuyorumnanaktankizlar günaydin gecmisi okudum geldim elif tarifemi ihtiyacin var cnm
Canım biz bugün öğleden sonra kontrole gideceğiz, inşallah iyiyizdir bakalım merakla bekliyoruz saatlerin geçmesini..
Sen nasılsım, bebiş nasıl?