- 10 Haziran 2008
- 137
- 1
Elifim ben de hem çok kolay hem çok güzel bir pasta tarifi vereyim sana, hem de yağsız:))
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
3 yumurta
1 paket vanilya
8 yemek kaşığı süt
Bunları karıştırıp orta büyüklükte yuvarlak bir borcama döküp kekimizi pişiriyoruz.
Kek pişerken 1 paket krem şanti ve 1 paket çikolata sosu yapıyoruz. (Hazır çikolata sosları var ya onlardan, sosu da soğuması için buzdolabına koyuyoruz)
Soğuyan kekin üzerine 1 bardak soğuk sütü döküyoruz ve kekimizi güzece ıslatıyoruz. Sonra kontrol et az geldi dersen bir yarım bardak daha ekleyebilirsin.
Kekin üzerine hazırladığımız krem şantiyi kaşıkla sürüyoruz. Çikolata sosunun da soğuduğundan emin olduktan sonra, krem şanti ile kapladığımız pastamızın üzerine döküyoruz..
İnan canım denersen çok memnun kalırsın, süper güzel ve de hafif bir tatlı oluyor:))
Sana kolay gelsin şimdiden:)[/QU
Çok güzele benziyor teşekkür ederim canım hemen notlarımın arasına alıyorum
Maşallah size meryemcim..Umarım gaz sancıları da bitiverir daha fazla ne seni ne tatlı oğluşu zorlamadan.
Öpüyorum seni çok:))
Kızlar günaydın,nasılız bakalım bugünnnn? öpüyorum sizi kocamannnnnnnn
Hosbulduk elifcigim sen neler yapiyon. kiz 20 misafirle nasil bas edecen akannehirAslıhan ve çalıkuşu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
Canim Insallah hayirli haberlele gelirsin ay ne güzel bebegini görecen teyzoslarin selami var der el sallarsin yegenimize canimSağol çalıkuşum canım iyiyiz şimdilik, az önce sevkimi yaptırdım kurum doktoruna..Gözüm saatte bekliyorum gideyim de Denizimi göreyim diye:))
İnşallah herşey yolundadır..
Sen nasılsın canım, bu arada eşine de sana da maşallah, bir ömür sürsün aşkınız
Canim sanada günaydin nasilsin canikom.
Hosbulduk elifcigim sen neler yapiyon. kiz 20 misafirle nasil bas edecen akannehir
Canim Insallah hayirli haberlele gelirsin ay ne güzel bebegini görecen teyzoslarin selami var der el sallarsin yegenimize canim
Herkese merhaba hanımlar nasılsınız
Kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,İsterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. Örneğin ilk olarak Dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.Çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.
Kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,İsterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. Örneğin ilk olarak Dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.Çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.[/QU
Canım ben o duayı aynı dileği tutarak okudum.Allah kabul etsin herkesinkini
Sağol çalıkuşum canım iyiyiz şimdilik, az önce sevkimi yaptırdım kurum doktoruna..Gözüm saatte bekliyorum gideyim de Denizimi göreyim diye:))
İnşallah herşey yolundadır..
Sen nasılsın canım, bu arada eşine de sana da maşallah, bir ömür sürsün aşkınız