Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese merhaba
teftşteyiz kızlar bu yüzden yazamıyorum ama ara ara okuyorum
negüzel tarifler vermişsiniz öyle
bide pratik yemek tarifleri verseniz ne güzel olur sırnaşık şey

Sağol çalıkuşum canım iyiyiz şimdilik, az önce sevkimi yaptırdım kurum doktoruna..Gözüm saatte bekliyorum gideyim de Denizimi göreyim diye:))

ınşallah herşey yolundadır..

Sen nasılsın canım, bu arada eşine de sana da maşallah, bir ömür sürsün aşkınız

selam kızlar..
umarım herkesin keyfi yerindedir..
sayfalar hergün ilerliyor ama ben çok takip edemiyorumm (

biz çok şükür iyiyiz,oğlumda çok iyi gaz sancıları artık azalmaya başladı,onun dışında bir sıkıntımız yok
..

Maşallah size meryemcim..Umarım gaz sancıları da bitiverir daha fazla ne seni ne tatlı oğluşu zorlamadan.
Öpüyorum seni çok:))

Kızlar günaydın,nasılız bakalım bugünnnn? öpüyorum sizi kocamannnnnnnn

Canim sanada günaydin nasilsin canikom.

Aslıhan ve çalıkuşu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
Hosbulduk elifcigim sen neler yapiyon. kiz 20 misafirle nasil bas edecen akannehir

Canim Insallah hayirli haberlele gelirsin ay ne güzel bebegini görecen teyzoslarin selami var der el sallarsin yegenimize canim

Söylemez miyim hiç Çalıkuşum, selamınızı söyleyeceğim elbet:) Sonra kızım dicem sende dua et de bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da senden birer tane geliversin sağlıkla:)

Kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,ısterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. Örneğin ilk olarak Dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.Çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.

bence olabilir hatta güselde olurr.

Canım çok mu özledin sen Deniz ini,bizim içinde özlem gider,doya doya bak.öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…