- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
Bugün saat 15:00 de kocisle isten cikip hayatimizi yasamaya gidicez.
Benimde onunda buna cok ihtiyaci var offf be ay biraz kafamiz dagilir ya bune böyle cocuk cocuk diye kafayi yemeye az kaldi valla.
Leyn zaten biz istiyoz olmuyo bari oluruna birakalim.
Geleveranin Avatar resminin üzerinde hep " bebek gel ne olursunnn " diye yaziyodu canim benim o kötü haberi alinca " gelmessen gelme diye degistirmis " ay inanin hem güldüm hemde göz yaslarimi tutamadim
çalışkuşu kk da balsurat (eğer yanlış hatırlamıyorsam ismini) isimli bir üye var, onun etiketini görümelisin.. ben ne zaman görsem kopuyorum..
Kahvelokum , biraz önce burdaydın ama çıkmışsın...
Hani bir seferinde '' Burda değildim ama beni sormuşsunuz , kafam karıştı şimdi , aktifmi gözüküyordum '' demiştin...
Valla gördüm bu sefer seni , senmiydin o :)
bendim canım... okula geç gittim bugün.. sayfayı açar açmaz da misafirim geldi.. çay içmeye... sayfayı indirdim ama okuma fırsatım olmadı.. o yüzden ben o saatten akşam 6 ya kadar online gözükmüşüm ancak hep dersteydim..
artık vitamin kullanmaktan folik asit almaktan bıktım kızlar ya!dört yıldan beri nereye kadar böyle gidecek heo olmadı sil baştan.her kayıpta ilacların dozajı artıyo.midem bulanıyo artık.
canım hiç şikayet etme.. ben yedi yıldır bir sürü ilaç kullanıyorum..üstelik yan etkileri de çok fazla.. aldığımız folik asit olsun, sıkıntı yapma..
Geleveracım , canım geçmiş olsun...Ağrıların yarına kalmaz inşaallah...
Kahvelokum , nerelerdesin canım ? Şu saatte derstemisin yoksa...Bilmiyorum ama seni ank.ünv. deymişsin gibi hayal ediyorum ...Ben ank.ün. fen fak. mezunuyum da , belki ondan öyle gelmiştir...
yok canım ank. üniversitesinde değilim. :)
Ayy bende kendimi tanıtayım b arii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)
canım branşın ne senin?
slm kızlar ben geldim
çalıkuşum kahvelokum nasılsınız
kahvelokum sen ne yaptın ne durumdasın değerlerinde bi değişiklik varmı
canım dün test yaptırdeım 11.8 çıktı..kanamam oldu biraz.. bugün hiç kanamam olmadı.. böyle tuhaf bir şey yani..
Kahvelokumum , ravzam ne yapiyonuz kizlar.
Ravza dizi bittimi
Kahveeeemmmmm lokumummm yoruldunmu bu saate kadar dersdeydin demi canim benim ya isin cok zor
canım dersten çıktıktan sonra, koştur koştur eşimin dosyalarını almak için bir kırtasiyeye gittik, adamların yaptıklarını kontrol etmek için tam 2 saat inceleme yaptık.. hatalı olan dosyaları tekrar yaptırdık.. bütün iş yerleri kapandı bu arada akannehir saat 9 da ancak bitti iş.. eve geldiğimizde 10 du :) ne çok yazmışsınız, oku oku bitmedi..
kahvelokum anlatsana kız ne durumdasın
valla canım bugün kanam falan olmadı..
Kahvelokumum galiba gecen 40 sayfayi falan okuyo.kaydirigubbakcemile3
Ay bugün herkesin en cokta benim cenem düstüburayi bayagi bi isgal ettik valla.
Kizlar ben yatiyom yarin is beni bekler.mirmirmirmir
Sabahlari erkenden karanlikta kalkmaktan nefret ediyom .:umursamaz: yazin daha güzel uyaniyo insan kaydirigubbakcemile2 kisin bu tarafini sevmiyom.akannehir
ise giderken Araba sürerken uyumamak icin :1shok: muzigin sesini sonuna kadar aciyomkaydirigubbakcemile3 Tatliskolar iyi geceler yarin görüsürüz opuyorumnanaktan.
yaw ben yokken bir daha bu kadar kaynatmnayın ya....