- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Canimopuyorumnanaktan iyiyim sen nasilsiniim çalıkuşum sağoll sen nasılsınn canım
Limburg bitanem nasilsin opuyorumnanaktanHerkese merhaba hanımlar nasılsınız
Ay iyi bari yoksa tek basina cok yorulurdun canim akannehirCanım annem ve ablamdan destek alıcam. :)
buyrunnnnnnnnn:1hug:Söylemez miyim hiç Çalıkuşum, selamınızı söyleyeceğim elbet:) Sonra kızım dicem sende dua et de bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da senden birer tane geliversin sağlıkla:)
Bencede iyi olur ben varim ama duayi bana ögretin, ben Kuran okuyom ama bu duayi bilmiyom annemlerde birdefaasinda bana 500 yasin ve bu duayi okudular.opuyorumnanaktanKızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,İsterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. Örneğin ilk olarak Dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.Çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.
Sülal aldim canim , sana cevap yazdim sen benim mesajimi almadinmi opuyorumnanaktankuşum sana özelden mesaj gönderdim aldın mı? iyi değilim burda anlamıyorum gitti mi geldi mi ne oldu pöffsss :)
Teşekkür ederim Aslıhan'cım:)
İnşallah en kısa zamanda sen de mutlulukla bebiş haberi alır ve de sağlıkla büyütürsün:)[/QUOT
İnşallah canım,cümlemize inşallah.
canım sen nasılsın?
Daha iyisindir umarım, seni çok seven dostların olduğunu her zaman hatırla tamam mı güzelim benim:1hug:
Cavap yazdim sülalcigim.aldım kuşum tekrar bi tane daha bile yolladım çok hızlıyom çookkkk zemuszemus
herkese afiyet olsun bu arada öğle sonu görüşürüz opuyorumnanaktan
kızlar tarifleri not aldım,geçmişi okudum,ancak sohbete katılabildim.
Elifim,çalıkuşum iyiyim canlarım,sizlerde iyisinizdir umarım,umarım güzel haberler aldığımız bir gün geçiririz.
Kızlar bir fikrim var kabul görür yada görmez her iki türlüde sorun değil içiniz rahat olsun.
Ben kendi adıma 4444 tefriciye başladım,bebek dileğim için,dünya dualarla dönüyor derler,isterseniz birbirimize destek olarak hepimize bu duayı yapalım. Allah büyük ne kadar çok dua edersek o kadar kabul olma şansını yükseltiriz ne dersiniz. örneğin ilk olarak dinamiss için başlatalım,bebeğini sağlıkla kucağına alması için,kayıplarımızdan sonra bu bebişimiz bize umut olsun. Ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Biraz öncede belirttiğim gibi kabul görür görmez sorun değil,öenmli olan birlikte olmamız.çok öptümmmm sizleri çokkkkk seviyoruummmmmmmmm.
Limburg canim bizde seni öpüyoruz.canım benım cok saolun ıyı olmaya calısıyorum cok zor ıcımde bıseyler cayır cayır yanıyor hep daha 4 gun oldu yavrumu kaybedelı allah sızlerınkıne saglık sıhhat versın hayırlısıya zamanında dogurun ınsallah canım sen bugun gıdıcen dımı ekoda gordugun hıcbısey ben canlısını gordugum ıcın dıyorul normal bı bebek herselerı var ben asla tahmın etmezdım daha o kadarlık bebegın oyle olabılecegını ıcımdekı bu kadar buyukmusmu dedım opuyorum sızlerı
Kiz bu saate kadar yatilirmi gece neler karistirdin sen bakim :kedi:herkese günaydınlar ben daha yeni kalktım.
limburg canim bizde seni öpüyoruz.
Tabiki daha cok erken bitanem, buda gececek. Rabbim sanada bizim gibi bekleyenlerede elbette meleklerimizi gönderecek.
Kendine iyi bak canim öptümmmm
saol canım hepınıze tek tek tesekkur ederım cok destek oldunuz keske olmasaydı keske yavrumu zamanında kucagıma alabılseydım ama napalım rabbım boyle uygun gormus beklıycez artık yenıden hamıle kalmayı bakalım ne zaman olucak