Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet ya aslinda diger arkadaslarda gösterse kendini, ben cok merak ediyom sizleri valla. Bana arkadaslarimdan bile daha yakinsiniz.
Kimselerle paylasamadiklarimi sizinle paslasiyom

allah mesut etssin birde bebiş yok yok iki tane olsun

arkadaşlar folbiol la folik asit aynı şeymii?

evet folbiol 0.5 mg yüksek doz olanı ve günde tek doz içiliyor.folik pulas ise günde 3 kez alınıyor vereliniortak

:lepi: katılıyorum bir 30luk olarak

canım çok geçmiş olsun bu kadar güçlü olman bana da güç veriyor.:teselli:
ayrıca şu serum olayı tehlikeli değildir fazla merak etme.sen bian önce toparlan ve tekrar çalışmalara devam et.:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bu arada 28 yaşındayım,martta 29 olucam,genciz kızlarrrrrr lütfen dış tahriklere aldanmayalım,yaşlısın diyenlere kanmayalım,biz daha çıtırız çıtır :)
evet çıtırızzz delikafadulden valla öğrencilerim 18lik gibisiniz dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

limburg canım ne zor anlar yaşamışsın zor zor
evet adana yağmurlu hiç çıkmadım dışarı sıcak çay ve siz yetersiniz

ya kızlar benim okulumda adanalı bir arkadaşım var çok severim kendini adı Berna
ayrıca orada yaşayan sporcu bir arkadaşım daha var adı Nilüfer.ve adanaya daha önce 3-4 kez geldim. güzel yer buyrunnnnnnnnn

osamn müdürümüz cabuk gelsinde seni yeniden aski activitenle aramızda görelim canımmm kolay gelsinnnn

kız ben burdayımmmm

eşimle 1.5 yıllık evliyiz 7 ay çıktık ve hemen evlendik.beni kaptı ve bırakmadı çook sevdik aşık olduk ve halen çok sevişiyoruz.fakat şu ara bebek ve onun tarafından bazı ailevi problemler bizim ilişkimizi zora sokuyor ama biz genede birbirimizi çok seviyoruz.
ben milli sporcuyum ve 7 aylık beden eğ. öğretmeniyim.eşimde mak. mühendisi.çanakkale de yaşıyoruz :lepi:

deryacımmm nerelerdesin kıss göremez oldum seni buralrda msninde açmıosunki iki kelam edelimmm
canım ya bu ara okul çok yoğun evde de işler hiç bitmiyor o nedenle çok sık takip edemiyorum.
bu arada senin adet tarihinde yaklaştı inşallah hamişsindir.benimde adetimin 7.günü bu ay ne ateş ölçüyorum ne adamı çalışmak için zorluyorum artık kısmet :Saruboceq:

ay canım bu rüyalar bilinç altıda olabilir sana güzel mesajlarda olabilir.hayırlısı inşallah :Saruboceq:

olcak olduktan sonra oluyor sana katılıyorum...

kızlar ben yatarrrrrrrrrrmirmirmirmir
yarın allah kısmet ederse görüşrüzzz :teytey:

slm kızlar ben geldim
çalıkuşum kahvelokum nasılsınız
kahvelokum sen ne yaptın ne durumdasın değerlerinde bi değişiklik varmı

evet canım, hem lupus hemde sjögren var bende..
romotoloji doktorumm ve kadın doğum doktoru hamilelik durumunda birlikte tedaviye devam ediyorlar.. yani iletişim halinde olmaları gerekiyor... benim rom doktorum sinan hocayla birlikte çalışıyor ama ben sinan hocadan memnun olmadığım için lütfi hocaya gidiyorum.. doktorumun haberi yok bundan.. hamilelik durumunda söyleyeceğim.. ancak lütfü hoca bu durumu pek önemsemiyor gb geldi bana ve ben bundan rahatsız oldum açıkcası.. benim sana tavsiyem iyi bir rom doktoru bulman ve muhakkak kontrole gitmen yönünde olacaktır.. geçmiş olsun canım...

ne güzel yazmışsın canım... sevgiyle öpüyorum seni..a.s.

evet yeniğim canım yeni öğrendim birkaç gün oldu mfhtr 677 homozigotmuşum neys eartık bilmiyorum
bir kaybım var rbbim bir daha yaşatmasın ne bana ne başka arkadaşıma

hoşgeldin loveliyim ben... nasılsın?

a.s.

bende anlamadım... kanamam da çok az oldu yine Çok üzgünüm çoook

Burda herkes birbirini tanıyor. Ben selam attım bir selam bile veren olmadı. Sohbetiniz hep kendi içinizde devam ediyor. Sanırım yeni gelenlere yer yok burda

lütfen, yapmayın böyle...

Son düzenleme:
çalıkuşum baktım canım allah eşini sana seni eşine bağışlasın her daim mutlu olun işallah

kızlarrr,
gündüz giremedim, ne çok kaynatmışsınız böyle ya.. oku oku bitmedi...daha 2009. sayfadayım...okuyum geliyorum, az bekleyin yaa..

Kahvelokumum galiba gecen 40 sayfayi falan okuyo.kaydirigubbakcemile3
Ay bugün herkesin en cokta benim cenem düstü burayi bayagi bi isgal ettik valla.
Kizlar ben yatiyom yarin is beni bekler.mirmirmirmir
Sabahlari erkenden karanlikta kalkmaktan nefret ediyom .:umursamaz: yazin daha güzel uyaniyo insan kaydirigubbakcemile2 kisin bu tarafini sevmiyom.akannehir
ise giderken Araba sürerken uyumamak icin :1shok: muzigin sesini sonuna kadar aciyomkaydirigubbakcemile3 Tatliskolar iyi geceler yarin görüsürüz opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…