Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bugün saat 15:00 de kocisle isten cikip hayatimizi yasamaya gidicez.
Benimde onunda buna cok ihtiyaci var offf be ay biraz kafamiz dagilir ya bune böyle cocuk cocuk diye kafayi yemeye az kaldi valla.
Leyn zaten biz istiyoz olmuyo bari oluruna birakalim.
Geleveranin Avatar resminin üzerinde hep " bebek gel ne olursunnn " diye yaziyodu canim benim o kötü haberi alinca " gelmessen gelme diye degistirmis " ay inanin hem güldüm hemde göz yaslarimi tutamadim

çalışkuşu kk da balsurat (eğer yanlış hatırlamıyorsam ismini) isimli bir üye var, onun etiketini görümelisin.. ben ne zaman görsem kopuyorum..

Kahvelokum , biraz önce burdaydın ama çıkmışsın...
Hani bir seferinde '' Burda değildim ama beni sormuşsunuz , kafam karıştı şimdi , aktifmi gözüküyordum '' demiştin...
Valla gördüm bu sefer seni , senmiydin o :)

bendim canım... okula geç gittim bugün.. sayfayı açar açmaz da misafirim geldi.. çay içmeye... sayfayı indirdim ama okuma fırsatım olmadı.. o yüzden ben o saatten akşam 6 ya kadar online gözükmüşüm ancak hep dersteydim..

artık vitamin kullanmaktan folik asit almaktan bıktım kızlar ya!dört yıldan beri nereye kadar böyle gidecek heo olmadı sil baştan.her kayıpta ilacların dozajı artıyo.midem bulanıyo artık.

canım hiç şikayet etme.. ben yedi yıldır bir sürü ilaç kullanıyorum..üstelik yan etkileri de çok fazla.. aldığımız folik asit olsun, sıkıntı yapma..

Geleveracım , canım geçmiş olsun...Ağrıların yarına kalmaz inşaallah...
Kahvelokum , nerelerdesin canım ? Şu saatte derstemisin yoksa...Bilmiyorum ama seni ank.ünv. deymişsin gibi hayal ediyorum ...Ben ank.ün. fen fak. mezunuyum da , belki ondan öyle gelmiştir...

yok canım ank. üniversitesinde değilim. :)

Ayy bende kendimi tanıtayım b arii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)

canım branşın ne senin?

slm kızlar ben geldim
çalıkuşum kahvelokum nasılsınız
kahvelokum sen ne yaptın ne durumdasın değerlerinde bi değişiklik varmı

canım dün test yaptırdeım 11.8 çıktı..kanamam oldu biraz.. bugün hiç kanamam olmadı.. böyle tuhaf bir şey yani..

Kahvelokumum , ravzam ne yapiyonuz kizlar.
Ravza dizi bittimi

Kahveeeemmmmm lokumummm yoruldunmu bu saate kadar dersdeydin demi canim benim ya isin cok zor

canım dersten çıktıktan sonra, koştur koştur eşimin dosyalarını almak için bir kırtasiyeye gittik, adamların yaptıklarını kontrol etmek için tam 2 saat inceleme yaptık.. hatalı olan dosyaları tekrar yaptırdık.. bütün iş yerleri kapandı bu arada akannehir saat 9 da ancak bitti iş.. eve geldiğimizde 10 du :) ne çok yazmışsınız, oku oku bitmedi..

kahvelokum anlatsana kız ne durumdasın

valla canım bugün kanam falan olmadı..

Kahvelokumum galiba gecen 40 sayfayi falan okuyo.kaydirigubbakcemile3:eek:
Ay bugün herkesin en cokta benim cenem düstü :eek:burayi bayagi bi isgal ettik valla.
Kizlar ben yatiyom yarin is beni bekler.mirmirmirmir
Sabahlari erkenden karanlikta kalkmaktan nefret ediyom .:umursamaz: yazin daha güzel uyaniyo insan kaydirigubbakcemile2 kisin bu tarafini sevmiyom.akannehir
ise giderken Araba sürerken uyumamak icin :1shok: muzigin sesini sonuna kadar aciyomkaydirigubbakcemile3 Tatliskolar iyi geceler yarin görüsürüz opuyorumnanaktan.

yaw ben yokken bir daha bu kadar kaynatmnayın ya....

nergis, ravza nasılsınız?

iyiyim tatlım çoook yazmışlar yaaa okuyamadım daha geç oldu yarın bakarım artık:hulya:

kızlar sanırım ben biraz small ım 23 yaşındayım. önümüzdeki ay 24 olcam.:lepi: bu rahatsızlığımı erken yaşta tanımam sanırım benim için çok büyük bir avantaj.İNŞALLAH başka sorunum yoktur...
sizler nasılsınız kızlar...:1hug:

ravzacım resmini gördüm çok tatlısın ve hatice yide gördüm. maşallah kızlar ya fıstıkkkkksınız...

zeynocum prolaktinim normal değerin altında çıktı.referans değerleri farklı. benim değerim 2004 tü şimdi ise 57 çıktı. lab alt değeri 100 idi. bu hayıt tohumu ve adaçayı süper iyi geldi bana inşallah sanada fayda eder. hormonlarım bir aşağı bir yukarı derken sanırım ondan daha adet olmadım bebiş yoktur çünkü korunuyoruzkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar hepiniz çok iyisinizdir umarım ..
ben bugün doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmıştım malesef tsh yüksek çıktı diğerleri çok iyi ama bu biraz moralimi bozdu .muayenedede kistimin erimediğini gördü doktorum .ve tedavi malesef başlıyamadı biraz üzüldüm ama demekki zamanı değilmiş.şimdi doğum kontrol hapı verdi mecburen kullanmam gerekecek hiç istemesemde .kisti eritmenin başka yolu yokmuş .mafoldumben
durumlar böyle arkadaşlar .hepinizi öpüyorum ...

iyiyim tatlım çoook yazmışlar yaaa okuyamadım daha geç oldu yarın bakarım artık:hulya:

kızlar sanırım ben biraz small ım 23 yaşındayım. önümüzdeki ay 24 olcam.:lepi: bu rahatsızlığımı erken yaşta tanımam sanırım benim için çok büyük bir avantaj.İNŞALLAH başka sorunum yoktur...
sizler nasılsınız kızlar...:1hug:

ooo.. sen çookk küçükmüşsün ya.... durumun bu kadar erken farkında olman büyük avantaj canım... en azından bizim gb yıllarca bekletmezsin bebek içini.. Rabim bekletmez umarım seni faxzla.. kucağını hemen doldurur...

selam arkadaşlar hepiniz çok iyisinizdir umarım ..
ben bugün doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmıştım malesef tsh yüksek çıktı diğerleri çok iyi ama bu biraz moralimi bozdu .muayenedede kistimin erimediğini gördü doktorum .ve tedavi malesef başlıyamadı biraz üzüldüm ama demekki zamanı değilmiş.şimdi doğum kontrol hapı verdi mecburen kullanmam gerekecek hiç istemesemde .kisti eritmenin başka yolu yokmuş .mafoldumben
durumlar böyle arkadaşlar .hepinizi öpüyorum ...

ebrar geçmiş olsun.. inş. kısa zamanda kurtulursun kistinden.. üzülme lütfen..

ebrarcım geçmiş olsun sıkma canını tatlım, allah beterinden korusun bitanem.

çalıkuşum fıstığım maaşşallah çok yakışıyorsunuz allah daim etsin bu mutluluğu bebişşiim mucckk

canlarım ben 30 yaşındayım, 25 Aralıkta 31 oluyorumm alkisalkisalkis allah sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin

aslen mersinliyşm, üniversiteyi ve masterımı ankarada okuyup yaptım. e kocişi de burda bulunca ankaralı olduk, mali işler uzmanıyım Avrupa Birliği Projesinde. Kocişle 5 sene çıktık, önce ben onu daha çok sevdim, sonra o beni daha çok sevdi...evlednikten sonra ikimiz de birbirimize AŞIK olduk, şu evlilikte keramet varmış gerçekten :-)))

yaf canlarım artık akşamları da giremiyorum kociş bu sıralar çok ilgi alaka bekliyor anlamadım bu işi ben :-)) beni unutmayın heeep ookuyorum artık sabhları iş başlamadan ordan da yazıktırıp çiziktiriyorum ama akşamlarım bloke oldu :-))

aaa bu akşam kurtlarımın vadisi var, o sırada kaçarım inşallaah heeee :lepi:

sizi seviyorruumm iyi ki varsınızzzz sırnaşık şey

günaydın herkeseeeeee

geleveracım canım ıyı olduguna cok sevındım ınsallah kendını hemen toplarsın yenıden baslarsın calısmlara.

e bende tanıtayım kendımı bari

22 yasındayım:kedi: ögrencıyım yerel yönetimler okuyorum esımle severek evlendık oyyyyyy cok sevıyorum onuuu

bu pıhtılasmayı ereken ogrenenlerden bırısıyım bende avantajlı oldugumu dusunuyorum.

günaydınnn yafriler keyifler nasılsınız bakimmm ??? bende kayseriliyim kocişle iki yıllık evliyim belediyede memurum efendime söyleyimmm :) kociş elektrik kurumunda çalışıyor aşıkım kocişkoma her hamile oluşumda o kadar naza katlanışından anlıyorum ki oda bana aşıkkk şimdilik iyiyiz çok şükür allah kimsenin huzurunu bozmasın bebişkolarla mutlandırsın.
GELEVERA canım du bakalım umutsuz olma ben 0,8 lik vuruluyorum çare olursa arkamdan gelin :) 0,4 lük az gelmişti biliyosun 0,8lik yeterse sizede yeter anacım sen acuk dinlen ben kobay olurum yerine opuyorumnanaktan

dinamissss senin yaramaz nasıl öp kız bizim yerimize teyzekuşların seni doğunca ham edicekmiş de :)

arkadaşlar saolun bende unutmuşlardır beni diyodum ama unutmamışsınız ben iyiyim kürtaj olduktan sonra iyice işlerime adapte oldum vee çok yoruldum çocuk yapamadım barim kariyer yapem dedim birkaç tahlilim var yaptıracağım homosistein felan dediydi dr uzun zamandır bakmadım onlara bile şimdi onları yaptırıp tekrar başlıycam hayırlısıyla

limburgcum nasıl üzüldüğümü anlatamam ama güçlü olduğunu biliyorum buda geçicek bi tanem unutmıycaksın belki ama inanki ilk günkü kadar acımıycak canın ne izler var hepimizin kalplerinde üstü kabuk tutmuş yaralar ama zamanla daha az acıyorlar rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize

dinamiscim geçmişi çok okuyamadım canım kusuruma bakma hayırdır köt haber demişsin ?:uhm:

canım seni çok merak etmiştim neyseki son mesajlarına bakmak geldi aklıma.demek kürtaj oldun:KK43:(herşeyin hayırlısı canım çok geçmiş olsun...topicimize beklerizz ugramadın hiç:KK43:

X