Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
içim sıkıldı size ne ya!ister 3 ister 5 yıl dener.sizin çocuğunuz mu?dış kapının mandalısınız.arkadaşımın abisi 5.yılında veterinerlik fakültesi kazandı ve mezun oldu.onun ailesi sizin gibileri dinlemiş olsaydı şimdi hayalindeki mesleğe sahip olamayacaktı.sizin gibi niyeti kötü insanlar sınav sonucunu sormasa daha hayırlı olur zaten.neyse daha fazla yazarsam sıkıntı olacak.

Konu sahibi arkadaş eşinin yigeni universiteye gidemezse sevinecek!! Üzüldüm sadece

Konu sahibi arkadaş eşinin yigeni universiteye gidemezse sevinecek!! Üzüldüm sadece
Kadın çocuğum iyi bir üniversite kazansın okusun diye uğraşıyor ama eltisi istemiyor. Çünkü fesat, çünkü kalbi kararmış. Destek olacağına laf sokma derdinde

Kadın çocuğum iyi bir üniversite kazansın okusun diye uğraşıyor ama eltisi istemiyor. Çünkü fesat, çünkü kalbi kararmış. Destek olacağına laf sokma derdinde
Komsumun oğlu girdi bu sene sınava ...sabah mesaj atıp sonuçların açıklandığı haberini verdim kadıncagiza...iki saat sonra aradı ,bekledikleri sıralama gelmemiş ,ben sadece dinledim ...puanını bile sormadım çocuğun,üzülmemesini hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını soyledim Burada çocuğunun sınava girdiğini bildigimiz arkadaslari kalbimizden geçirip,çocukları emeklerinin karşılığını alsın diye dua ediyoruzİnsan gencecik çocuğun caresizliginden,uzulmesinden,annesinin cirpinisindan ne zevk alır anlayamiyorum

ben giren tanidiklarimi ve akrabalarimi aramiyorum bile. tercih zamani danisacak bisey olursa onlar arar zaten. Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah.

herkes okuyacak diye bisey yok hepimiz biliyoruz. ama kimse göz göre göre çocuğu ziyan olsun istemez. iyi bi meslek sahibi olabilecekken sürekli işten cikarilma kaygisi olan düşük ücretle emeği sömürülen biri olsun istemez. bunu anlamamak için cabalamak da kötülüktür bence.

Aynı durumdayım Hocam.
Oğlumuzun çok hazırlanmadan girdiği sınavın sonucu tahmin ettiğimiz gibi içaçıcı değil.
Oğlum bu yıl farklı bir uğraş ve amaç pesinde.
Nerdeyse hiç çalışmadı diyebilirim.
Eltim öğlen mesajla sonucu sordu.
Durumun parlak olmadığını söyledim.
''Oğlumun canı sağolsun,inşallah diğer istediği konuda başarılı olur,olmazsa seneye tekrar hazırlanır,çok öpüyorum onu'' yazmış.
Sağolsun,var olsun.
Burdaki bazı eltileri görünce eltime saygım artıyor.

Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
Uzun zamandır ilk defa bir konuda yorum yazacağım durduramadım kendimi
Sanane kardeşim sınavdan sırf gene başarısız ben demiştim demek için soruyorsun başka sebep yok sen sormayınca kimse sormadı aramadı demez merak etme rahat uyu . Rahat bırak aileyi

Aklımda olan ,inşallah çocuğu için en hayırlısı olur diye içimden geçirdiğim arkadaşlardan birisi de sizdiniz ....dilerim herşey oglunuzun gönlüne göre olur .Eltiniz oglunuzu gercekten sevdiği,değer verdiği için bu şekilde bir mesaj atmış ...Konu sahibinin eltisinin eğitimsizligini ,kendisinin universite mezunu oluşunu ,kayninin 2. kez evlilik hazırlığında olusunu ballandirarak /üzüntü emaresi olmadan anlatisi çok canımı sikti. İnsanlarınlarin uzuntulerinden beslenen kisiler er yada gec kendileri de ayni yasantilarla sinanirlar.

Sizi ilgilendirmeyen konuya burnunuzu sokmuşsunuz. Hem de tavsiye verir gibi değil üstten üstten burnunuzu sokmuşsunuz. Size ne isterse 10 yıl yollar. Kendi eğitim durumunuzla ve kadının eğitim durumuyla konunun ne alakası var ayrıca. Bence içi fesat olan ektiniz değil. Bilin bakalım kim.

Aynen katılıyorum ..Ben de kıyamıyorum gençlerin üzülmesine. Hele Ailece nasıl emek verdiklerini biliyorsam aramam, beklerim kendileri isterse zaten paylaşır.

İnsanlar, diken üstünde o saatleri beklerken, mutluluklarını veya üzüntülerini birbirleriyle paylaşıp kritiğini yapacakken bir de insanların merakını mi gidersinler. .

Gerçekten bazı insanlar sadece üzüntü kaynağı

Merhaba sevgili konunun sahibi, tekrar yazıyorum.

"Sıfır çekti." Sana ne?
"Zanaat öğrensin dedim." Sana ne?
"Bu sınava üçüncü girişi." Sana ne?

Ayrıca üniversite okumuşsunuz ama yazım hatalarından gözüm kanadı.

Size neki hanımefendi.Boşverin

Kadına bir çok şey saymissin.
1-çocukları karşılaştırmissin
2-cocugunu dershaneye gondermesine bile bilenmissin
3- kendi çocuğunun kararini verebilcek halde iken gönderme demissin
4-sulalecek sizene denecek konuyu tüm sulale dert edinmissiniz.
Hala kadın suclu hala okkalı cevap kadına
Bu durumda okkali cevabi aynaya bakarak vermelisin
Elalemin isine neden bu kadar karisip dert edinip kadina ogluna bilenip okkali konuşmak istiyorum diye.
Kadına üzüldüm ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…