• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplumumuzda böyle sınır bilmez insan çok...

Hele şu akrabalık ilişkileri çok fena durumda.

Azıcık kan bağı olan insanların böyle her şeyi eleştirmenleri, didiklemeleri, empati kurmaktan uzak tavirları çok can sıkıcı..
İşin garibi kan bağı da yok arada. Çocuğun, amcasının eşi oluyor kendileri... Hadsizlikte sınır tanımıyor insanlar gerçekten. Evi, arabası var diye çocuklar imrenerek bakıyormuş.Sanki milyon dolarlık villada yaşıyor. Bunu dile getirmek bile ne kadar ayıp. Kibire, görgüsüzlüğe bakar mısınız.

İşin garibi kan bağı da yok arada. Çocuğun, amcasının eşi oluyor kendileri... Hadsizlikte sınır tanımıyor insanlar gerçekten. Evi, arabası var diye çocuklar imrenerek bakıyormuş.Sanki milyon dolarlık villada yaşıyor. Bunu dile getirmek bile ne kadar ayıp. Kibire, görgüsüzlüğe bakar mısınız.
Bu modelin bi üstü benim halam.... Bu tiplerin arkasindan herkes yaka silker😆

Evet öyle düşünmesi çok üzücü. .O babaya o kadar kızıyorum ki Eşini çocuklarını bu duruma düşürmüş. .

yahu sana ne elalemin çocuğunun sınav sonucundan? bir de konu açmış ya ruh hastası.
sizden para isteyip mi gönderiyorlar dersaneye çocuğu?
size ne??
ne kadar fesat, kötü, berbat bir insansınız.
küçük çocuğun sınav sonucuna yaptığınız yoruma bakın. isterse 10 yıl gönderir, sana nee? kime nee?
bir de tc isteyip sonuca bakacakmış ruh hastası.

bisey derdim ama ban yemek istemiyorum.hiccc iyi elti havalarina girmeyin sizde az degilsiniz.biseye karismam diyip yok gonderme dersaneye bi zanaat ogrensin ne demek.belki kadin cocugunun okumasini istiyor zaten kocasindan hayir yokmus.sizide hic ilgilendirmez isterse yuz defa sifir ceksin parasi sizden mi cikiyor.istedigi kadar gonderiri.ayrica sonucunu da iyi ki paylasmiyormus simdiye kadar paylasmis dalga geciyosunuz

Siz hatalisiniz kadinin cocugunu kaç kere dersaneye gonderdiginden size ne paraso sizden cikmiyorki.Sizin cocugunuza birisi bu okumaz bir baltaya sap olmaz dese hii haklisinizmi dersiniz tüm imkanlarinizla mücadeleye devammi edersiniz.Üstelik kadinin yüzü kocadan gülmemiş evladina umut baglamis.Ben cok uzuldum eltinize

Durun, sakin olun, oturun ve tüm içtenliğinizle kendinize şunu sorun:

"BENİ İLGİLENDİRMEYEN KONULARA NEDEN KARIŞIYORUM?"

Bunu bir kaç defa tekrarladıktan sonra umuyorum ilginizi yavaş yavaş kendi meselelerinize kanalize edebileceksiniz. Kendinize güvenin...

Calismadi hic zorlamadi olursa giderim diyor calismadan ne olacaksa oraya iste. Hani bilincinde degil bazi seylerin ve acikcasi uzuluyorum baba yok baslarinda annesi de bildiginiz gibi biri degil
Bir seylerin bilincinde olmaması mümkün mü? Dershanede rehber hocası vardır illaki. Kaç yıldır hazirlaniyormus gayet de iyi biliyordur sistemi. Dediğim gibi bu karar çocuğun kendisinin ve anne babasının vereceği bir karar. Baba adam değilse önce ona söz geçirin ki evinin karısının çocuğunun başına gelsin. Yalnız kadının hayatına müdahale etmeyin. Buna hakkınız yok.

Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu
Sizi ilgilendiren bir durum göremedim,başkalarının isine hep böyle burnunuzu sokar misiniz?

Hahahayt kina yakicam nerden bildin. Ben arayipda sorayim vs demedim zaten onun tavrindan ve eger ki bisey soylerse bu konunun beni ilgilendirmedigi icin ne cevap versem diye soyledim. Siz benim o cocuklar icin maddi manevi ne kadar ugrastigimi bilseniz boyle konusmazsiniz
Ugrasma artik

Bence siz çok terbiyesiz ve fesatsınız. Kadın belli ki oğlu okusun istiyor, kendisi gibi olmasın istiyor. Belki nafile bir çaba ama umut işte. Siz de peşine düşmüşsünüz ve oğlu üzerinden kadını aşağılayıp duruyorsunuz. Üstelik bir de okkalı bir cevap verme peşindesiniz. Çok basit bir soruyu kendinize yöneltirseniz tüm derdiniz sona erer: size ne??

Eltinizi alnından öpüyorum.
Çocuğunu kimseye yem etmiyor ayrıca onu cahil bırakmışlar, o evladı okusun diye elinden geleni yapıyor. İnşallah oğlu da aklını başına alır ve okur, hem annesine hem kendine güzel bir gelecek sağlar. Evlatlarına: "annem, tek kelime okuma yazmayı bilmezdi; ama beni okuttu adam etti" der gururla!

Başlıkla konu arasında hiç bir bağ kuramadım.
Ayrıca konuda dert namına bir şey de göremedim.
Eltinize niye okkalı bir cevap aradığınızı ise
hiç anlamadım.
Ben ne okudum böyle?
Diye düşünüyorum şaşkın bir halde.
Dünyada ne değişik insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X