- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Evet Diğer Elti'nin okuma yazması yokmuş o yüzden kadını ayrı küçümsüyor .Okuma yazması olmayabilir mi
Adamin ikinci bir eşinin olması , çocugunun dersaneye gitmesi kadar infial yaratmamis ailedeİkinci eş mi? Doğuda mı yaşıyorsunuz?
Ülkemizin bazı yörelerinde aldatma denmiyor ona. İkinci eş üçüncü eş dördüncü eş deniyor. Maalesef ki zihniyet bu.Banlandınız konu da kapanır ama yazmadan edemeyeceğim,
Eşi kendini aldatan, okuma yazması bile olmayan ama cocuğunu okutmaya çalışan bir güclü anne görüyorum hatta cocuk gelecek laflardan etkilenmesin diye hepinizi susturmaya çalışan bir anne.. Helal olsun o anneye...
2.insan kınamadığını gerçekten yaşamadan ölmüyor, göreceksiniz.
Ohoo bu forumda bu kadar çok var ki bu tiplerden. Hele bir üye var nickini yazmayayım. Her fırsatta bilmem ne üniversitesinden mezun olduğunu yazıp övünüyor ama daha bağlaçları bile ayrı yazamıyor.Ben de sizde umut göremedim, o kadar yıl oku, üniversiteyi bitir, çocukların eğitimi konusunda bilir kişi mertebesine ulaş, ama ilkokul seviyesindeki dil bilgisi kurallarından bihaber ol...
bir kere olsa neyse, her seferinde bağlaç olan "de" yi ayrı yazmayı nasıl başardınız? gözlerim kanadı.
siz bu dil bilgisiyle üniversiteyi kazanıp bitirebildiyseniz, okumak çok da mühim değil demektir, önemli olan gerçekten okumak, kendini geliştirmek, başkalarının hayatları hakkında söz hakkı sahibi olma haddine sahip olmadığını bilmektir, değil mi?
Bu arada bağlaç olan de ayrı yazılır zaten. Yanlış yazdınız sanırım.Ben de sizde umut göremedim, o kadar yıl oku, üniversiteyi bitir, çocukların eğitimi konusunda bilir kişi mertebesine ulaş, ama ilkokul seviyesindeki dil bilgisi kurallarından bihaber ol...
bir kere olsa neyse, her seferinde bağlaç olan "de" yi ayrı yazmayı nasıl başardınız? gözlerim kanadı.
siz bu dil bilgisiyle üniversiteyi kazanıp bitirebildiyseniz, okumak çok da mühim değil demektir, önemli olan gerçekten okumak, kendini geliştirmek, başkalarının hayatları hakkında söz hakkı sahibi olma haddine sahip olmadığını bilmektir, değil mi?
Kv kp izin mi vermiyormuş kursa gitmesine? Nerede yazmış onu ben kaçırmışım.Ayrica, kv kp ne hakla izin vermiyor kadının okuma yazma ogrenmek icin kursa gitmesine? Eliniz, diliniz her yere ulaşır gibi görünüyor burdan, önce bu konuya eğilin madem, kadina gercekten iyiliginiz dokunur..
Evet önceki sayfalara yazdı konu sahibi. Konu sahibi keşke her şeye karışırken bu mevzuya karışıp eltisinin lehine olacak şekilde müdahale etseydi. Okur yazar olmayan, eşinin ailesi ve eşi tarafından ezilmiş bir kadına laf sokma derdine düşmüş.Kv kp izin mi vermiyormuş kursa gitmesine? Nerede yazmış onu ben kaçırmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?