Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde gram
Sizde gram iyi niyet göremedim. Eltinizin zaten zor bir yaşamı varmış eşinden dolayı siz de üstünüze vazife olmayan herşeye karışarak daha da zorlaştırmayın. Ayrıca sınav sonucunu paylaşmak zorunda değil yetişkin olmuş eltinizin oğlu da.
 
Size son derece hak veriyorum duygularima tercüman oldunuz. Ve görüyorum ki doğruyu yazan bir kişiyi de şikayet etmişler.
 
Bakin cok yanlış yapiyorsunuz. Siz hic cocukla konustunuz mu yetenekleri ilgileri uzerine ben soyleyeyim hic konusmadiniz. Bu cocuk ne ister kafasi neye musait hangi bolumde basarili olur bir secenek sundunuz mu (tabi bu secenekleri secip secmemek kisinin kendi kararidir) da okumaz bundan bisey olmaz gibi yargilara variyorsunuz. Eltiniz soylememekle en iyisini yapmis bu konuyla ilgili tek soyleyecegim kimsenin hayatina kimse karisamaz.
 
Neden bu kadina daha okkali bir cevap vermek istiyorsunuz. Bosanamiyo ( belliki gidecek yeri yok), çocuğun okuma durumu sıkıntıda madem çokta düşünüyorsunuz yazik değil mi?
 
Konu sahibi sende az değilsin azıcık sus otur bence karışma milletin çocuğuna çok ilgilisin ve eltin burda mağdur taraf.. Kadinin kocasından çocuğunun sınavına kadar sayıp döküyorsun o cahil ben üni mezunuyum diyorsun.. malum söz geldi aklıma okumak cehaleti alir ama bazi seyler baki kalir diye :)))
 
Neden insanları rahat bırakmıyorsunuz ? Annesi de farkında çocuğunun sınavda başarısız olduğunun , ama kadın yine de çalışarak yapabileceğine inanıyor demek ki . Kendileri yaşayarak görsünler neyın ne olduğunu. Siz eltinizle afedersiniz ama şey yarıştırırken bu çocuğa da üzülün bir zahmet.
 
Benim erkek kardeşim üni sınavını 3. Girisinde kazandı hem de öyle aman aman bir üni değildi,fen edebiyat fakültesi matematik bölümü,kpss 4. Girisinde kazandı ve şuan kadrolu öğretmen yani demem o ki Allah'tan başka kimse bilemez kimin ne olacağını,ve buna siz de karar veremezsiniz
 
Çocuğun parasını siz mi ödüyorsunuz?
Niye bu kadar müdahilsiniz çocuğun eğitim hayatına?
İsterse 10 sene gönderir çocuğu değil mi?
Zaten sınava giren çocukların hayatı yeteri kadar zorken bir de akraba kıskançlığı ile mi uğraşsın

Eltinizin ikinci kadın durumu falan varmış kadına üzüleceğini e okkalı cevap peşindesiniz
 
+100000 üniversite sınav zamanlarım aklıma geldi dıdının dıdısı bilmiş bilmiş konuşur
Herkes okula gönderme dershaneye para harcama bilmem ne diye fikir verir

Ama çocuk okuyamadığı için iş bulamazsa bir ekmek parası vermezler
 
Konu sahibi kusura bakmayin ama gercekten sizi ilgilendirmez. Karismayin belki aiz niyetinizde kotuluk goremiyosunuz ama belli ki eltiniz cok bunalmis. Ben haksiz goremedim kendisini. Bence karismayin
 
İster 3 kere girer ister 10 kere bunun kararını siz verecek değilsiniz kendi ANNE BABASI verir size ne bundan kadın haklı bende istememem kimsenin karışmasını kendi çocuğunuzla ilgilenin milletin hayatına burnunuzu sokmayın Dua edin Hanfendi az söylemiş
 
AYnen . Eltinin yerinde ben olsam cinnetvari vermezdim tabiki sifreyi bilmem neyi. Zaten hayati yeteri kadar zor. Kadina cahil muamelesi yaparak kocasini da sogutmus olabilirler
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…