• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuz yok sanırım.
Yani ne hakla bu çocuğu dersaneye gönderme diyorsunuz,size ne?
Üniversite mezunu olmanız mı veriyor bu hakkı size? (Konuya eklemişsiniz ondan yazdım bunu) Madem çok ilgileniyorsunuz ve iyi niyetinizden yapıyorsunuz bunu,o zaman yardımcı olsaydınız ders çalışmasında.
Eltinin eğitim durumunu da araya katıvermişsiniz hatta eşiyle münasebetlerini de(aldatması) size ne yahu.
Neden kendi işinize bakamiyorsunuz?
Gelip burda dedikodu yapıyorsunuz da dert bunun neresinde?

Elti çok uğraşmak istiyorsa gidip ikinci kadınla uğraşsın
Okkalı cevabı kumaya versin
Ama olmaz orada kayın arka çıkar
Öfff sinirimi bozdu bu konu benim
Olur mu ? Şu an "karı olaydı da kocasını elinde tutaydi !!" diye kayınvalide ile eltiyi çekiştirip kadının etini kemiğini birbirinden ayırma zamanı

Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu

Bence eltiniz haklı size ne.. üniversite mezunu olmanızda kimseye bu çocuk okumaz deme hakkını vermez size ..
ben elitinizde bir fesat tavır göremedim üzgünüm, kendi okuyamamış çocuğunu okutmak istiyor bir sürü problem arasında bana göre ..

Evet önceki sayfalara yazdı konu sahibi. Konu sahibi keşke her şeye karışırken bu mevzuya karışıp eltisinin lehine olacak şekilde müdahale etseydi. Okur yazar olmayan, eşinin ailesi ve eşi tarafından ezilmiş bir kadına laf sokma derdine düşmüş.
Resmen mutsuzluktan besleniyor
Konu sahibinin eltisi kendisinden daha iyi konumda olsaydi da konu sahibi onu yoyecegi icin iyi birseye on ayak olmak istemez tabi ki. Elti kotu olsun kv kp ben uni mezunuyum diye beni sevsin bana danissin beni bir naneden saysin eltim kotu olsun cocuklarim kotu olsun bende ben sana demistim cahil kadin kocanda seni bu yuzden birakti diyebileyim mantiginda bir insan bence

Siz nasil olur da gencecik bir cocugun gelecegine dil uzatirsiniz ?
Size mi kalmis puani ? Bu nasil bir kotuluk,siz bunlari soylerken o cocugun yasayacagi umutsuzlugu, mutsuzlugu akil edemiyor musunuz ?
Sizin de cocugunuz olur, ona da birileri boyle laf uzatip cocugunuzu uzerse dilerim aklinizdan bu gun gecer.
İnsan olmak, insan gibi davranmak bu kadar zor degil.
Ben size okkali cevabi soyleyeyim, haddinizi bilin. Cocuklara, genclere, onlarin geleceklerine dil uzatmak yerine kendi kalbinizin karanligindan nasil kurtulacaginizi dusunun.

Bir seyi eklemeden gecemeyecegim.
O cahil dediginiz ana var ya sizin gibilere ragmen inatla, israrla cocugunun yaninda durup onun okuyacagini soyleyen ana, siz isteseniz de onun seviyesine cikamazsiniz bu karanlik zihninizle. Oyle ananin eli opulur, umarim evladi da en guzel yerlere girer, cok guzel isler yapar. Sizin gibilere ragmen.

Senin çocuğunun garantisi mi var ilk seferde kazanacağına dair. Belki senin çocuğunda bu abisine benzeyecek nede olsa akrabalar değil mi :KK66:

Size ne ki dershaneye göndermiş göndermemiş.
her b.ka burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum.
bi de okkalı cevap istiyor.

töbe yarabbim.

Başlıktan bir sey anlamadım sanki alaycı gibi...

Bu yıl kardeşim sınava girdi çalısmadigi icin kotu gectigini tahmin ettigimden ona bile ne sinavin nasil gecti ne de kac puan aldin diye sordum. Neden sorup moralini bozayim? Siz de bildiginiz sonucu neden ogrenmeye calisiyorsunuz. Zaten iyi bir puan alirsa cocuk sevincle gelip haber verir. Insanlari bu kadar sıkmayın.

Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu

Sülale olarak neden bu kadar dert ettiniz çocuğun puanını ? Zaten kötüymüş önceki puanı bu da öyle olacak büyük ihtimal. İlla ki öğrenmeniz mi gerekli? Alemin derdi çocuğun puanı olmuş :D

Konuyu silmişsiniz ama geri gelecek ve size hoşçakal diyeceğiz. Neyseki alıntılayanlar olmuş da okuduk.

Eltinizle ilgili konu açtığınızda da iyi niyetli olmadığınızı düşünmüştüm, yine nokta atışı tespit yapmışım, kötü niyetlisiniz.

Üniversiteyi dördüncü girişinde dandik bir okul ve dandik bir bölümde kazanan kuzanim şu an dünyaca ünlü bir giyim firmasının yönetim kadrosundaki tek kadın. Umarım o çocukcağız da böyle bir başarı yakalar da kıskançlığınızdan kendinizi yersiniz.

Konuyu silmişsiniz ama geri gelecek ve size hoşçakal diyeceğiz. Neyseki alıntılayanlar olmuş da okuduk.

Eltinizle ilgili konu açtığınızda da iyi niyetli olmadığınızı düşünmüştüm, yine nokta atışı tespit yapmışım, kötü niyetlisiniz.

Üniversiteyi dördüncü girişinde dandik bir okul ve dandik bir bölümde kazanan kuzanim şu an dünyaca ünlü bir giyim firmasının yönetim kadrosundaki tek kadın. Umarım o çocukcağız da böyle bir başarı yakalar da kıskançlığınızdan kendinizi yersiniz.
Hangi giyim firması merak ettim özelden yazar mısınız bana sakıncası yoksa

Ya ne çektik şu akrabalardan üniversite sınavına girmiş ve girenler olarak.
Aynı durumu ben de yaşadım bizden daha önce sınavın açıklandığını öğrenip bizi arayanlar da çok oldu.Cidden moral bozucu iyiyse de hemen aranmak istemıyorsunuz bir ailemle sevimcimi yaşayayım bir şöyle soluk alayım diyorsunuz
Kötü olması durumuna hiç girmicem.

Art niyet çok yargısız infaz olur o yuzden öyle diyemıcem ama her anne çocugunun iyi egıtım almasını ister.Bunu anneye söylemenız onu çok üzmüştür.Kimse çocuguyla imtihan olmasın ciddem

Ayrıca benım tanıdıklarımdan 5 kez sınava girenler de var istiyorsa 100 kere girsin kime ne kp ye ne komik cidden ya resmen özeli öğrenmeye emri vaki yapmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X