Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes nerden buluyor başkalarının hakkına bu kadar müdahale edebilme cesaretini kendinde kadın size uyup çocuğu göndermese o çocuğun belki üniversite hayatını yok edeceksiniz bu vicdan azabıyla durabilecek misiniz. Kendi okumamış belliki çocuğu okusun istiyor neden hem aile hem siz baskı kuruyorsunuz destek olmanız gerekir .

İçi kötü olan siz olabilir misiniz?
Benimde bu yıl 4. Girişim (gerçi ünv okuyorum da neyse)
Amcamın eşi benim ya da annemin arkasından böyle konuşsa olay çıkarırım, net.
Size ne yahu, fazla hadsizlik etmişsiniz.
Okuma yazma bilmiyorsa sizi ilgilendirmez. Çocuğun 0 çekmesi de sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın, bir gün dişli biri çıkar ağzınızın payını verir, üzülürsünüz.

İyi de sizene amcasına ne ,halasına ne ..... Mesela çocuk kabaca tabir ile sıfırı çekse ne yapacaksınız ? Hiç merak etmiyorsunuz ama ,haber almak için eşinize aratacaksınız .Eltiniz kimene dediği halde ......

Sizin iyiniyetle sormadığınızı, sonrasında sınırı aşan, üzücü yorumlar yapacağınızı düşündüklerinden sormanızı istemiyorlar, galiba. Ne kadar yakınınız olursa olsun, nasıl öyle bir yorum yapabildiniz? Ya iyi niyetli değilsiniz, ya da sağlıklı ilişkiler/sağlıklı iletişim kurmayı bilmiyorsunuz.

Siz başkasının çocuğu için nasıl zanaat öğrensin gibi hadsiz kararlar verebiliyorsunuz?Bu ne saçmalık.

Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
Ya sen kaderle anlaşma mı imzaladın yarın kocan seni aldatsa , öyle ciğere bakar gibi uzaktan milletin evine arabasına baksan... Bir gün böyle bir ihtimalin başına gelmesinden korkmuyor musun? Evin araban kalıcı mı sanıyorsun? Koca bir ormanı, bir kibrit çöpü bitirir unutma. Ayrıca her cümlenden fesatlık akıyor. Ben eltinin yerinde olacaktım ki var ya..

Iyi niyetli olan insan "yine sıfır çekti" demek yerine o genci alır karşısına bir analiz yapar. Belki öğrenme tekniği kötü. Belki panik atak geçiriyor sınavlara girirken. Kim bilir. O gencin başarılı olmasını isteyen birinin sizin sarf ettiğiniz hareketkeri ve sözleri sarf etmeyeceğinizi gayet iyi de biliyorsunuz. Kendinizi ne kadar okümüş iyilik abidesi (bakışlarını görmüş muş) olarak göstermek isteseniznde eltinizde sizden iyilik gelmeyeceğini bal gibi de anlamış okuması yazması olmadığı halde hemde

+1111111111111111

Fesatlıkta son nokta hakikaten.

Bunu bu kadar içselleştirmenizi hiç anlamadım. İsteyen çocuğunu istediği kadar gönderir dershaneye. Kimi ne ilgilendiriyor ki? Eltiniz gayet haklı, çevresindeki herkes sizin gibi konuşuyorsa bunalmıştır kadın. Ayrıca sizin “annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda” demeniz çok manasız, patavatsızca olmuş. Kimse çocuğu hakkında umut yok falan diye bir şey duymak istemez. Hem siz kimsiniz sizin inadınıza göndersin?

Ben sana okkali bi cevap vereyim bir o Kadina karisma kocasi aldatmis zaten hayat burnundan gelmis kendini ogluna adamis 2 bir sinav stresindeki cocuga veya gence bu kadar baski yapilmaz 3 size birsey duser ama neyse ustunuze vazife olmayan seylere burnunu sokma benim eltim oglum için okutma umut yok bu cocuk da diyecek o saclarini yolar eline verirddim

Ben sinava hazirlanirken bizim akrabalardan da gelip gelip babama gondermeyin bunu okumasin ne gerek var girsin ise calissin diyen tipler vardi.Sonra dereceyle kazandim sinavi univ.e basladim.Aynen devam etti bu hadsizlikleri.Neymis univ.i biraksin ise girip calissin okuyup ne yapacak deyip durdular.Sonuc cok iyi bi univ.den mezun olup akademisyen oldum onlar kudurdu.Kimsenin cocuguna laf soyleme hakkiniz yok sizi ilgilendirmez.Basarisiz olsun olmasin yorum yapmaniz gerekmiyor.Kinamayin

Tam bir fesat yemin ediyorum terbiyesiz birde okkali cewap verecekmis küstahh

Işte onu soruyor nasıl okkalı bir kına yakayım!!Allah kimsenin yuvasını bozmasın da kimse kimsenin hayatına çocuğuna karışmasın.

Tam bir fesat yemin ediyorum terbiyesiz birde okkali cewap verecekmis küstahh
Toplumumuzda böyle sınır bilmez insan çok...

Hele şu akrabalık ilişkileri çok fena durumda.

Azıcık kan bağı olan insanların böyle her şeyi eleştirmenleri, didiklemeleri, empati kurmaktan uzak tavirları çok can sıkıcı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…