- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Ceza yersen üzülürüm bacı. Kalbim seninle . Vallahi opucem alnindanAsıl sen ve senin gibilerde umut yok.
Utanmıyorsun değil mi kendi kişisel kinin uğruna bir çocuk hakkında umut yok demeye?
Kalbin ne kadar kararmış acabada bir çocuğun geleceği hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun...
Annesi çocuğunun geleceği için bir dershaneye yolluyor ama bu elti olacak vatandaş "bozo inot yolloyorrr" diye fesatlık çıkarıyor.
Kaldı ki sen neden bu kadar müdahilsin bu kadar onu anlamadım. Ne olacak maksat Fitne fesatlık olsun...
Bi bitin artık ya bir bitin!
Fazla rahatliktan zaten hep bunlar baska dert kalmamıs.Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
Çok merak ediyorum çalışıyor musunuz?Eger çalışmıyorsanız acil bir ise girin başkalarının mutsuzluguyla mutlu olmaya çalışmayın.Eger ki suan ki cook rahatliğiniz eşiniz sayesinde ise aman dikkat edin eşinize el üstünde taşiyinda rahatınız bozulmasın yoksa sizde acınacak hale gelirsiniz.Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
Okuma yazması olmayabilir miNe bu merak? ..Sizi pek iyi niyetli bulmadım
Elti'nin okuması yazması olmayabilir ne var bunda.?Okuma yazma bilmiyor diye aptal mi olmalı?
Belli ki sizin niyetinizi anlamış ve paylaşmak istemiyor..
Çocuk sıfır çekmiş diyorsunuz. Bu sefer de kötü geçmişse kına mi yakacaksınız?
hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?