Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel canim boyle devam :)Bende girip yazamadim dersten dolayı
2 hafta önce 64.1dim
Geçtiğimiz salı 63.5
Güncel kilom 62.9
Hedef 62
Ben aslında evde kalıyorum ama yine de yemek yapmak sorun oluyor.ya da okuldayken yiyecek şey bulmak.yaa dokuz eylulmu bu dokuz eylulun kiz yurdunda benim arkadsim calisiyor :) orda yemek cikiomus ama kizlar kendileride alip yapabiliomus ortak kullanim alani varmis ocak ... dio oda zor oluyor kizlar yemek fasli . vericez kglolari insallah ya . su pis yaglardan kurtulalim .
sanırım hemen hemen aynı kilo veriyoruz keşke daha hizli vermenin şekli olsa: )cok guzel canim boyle devam :)
hizli verilen kg kalici degil canm inan ben 1 ayda 10 kg bile verdim 15 olarak geri aldim . bu diyet kalici guzel .sanırım hemen hemen aynı kilo veriyoruz keşke daha hizli vermenin şekli olsa: )
Pek giremedim bugün nete :)
iyi canm coluk cocuk iste :) sen nasilsinNasılsınız hanımlar günaydın :)
iyi canm coluk cocuk iste :) sen nasilsin
heryerde var kar canim bizde burda kuru soguk cekioruz malum burda kar yagmiyor hic :) aman evde sicacik oturiyi canım bende :) yaşadığım şehirde felaket kar yağıyor çıkacaktım dışarı ama çıkamadım öyle internette takılıyorum :)
gider gider bi kadin isterse :)offf bir gitse şu kilolar
inşallah ya bişey yediğimde yok aslında işyerine yemek getiriyorum evde özel yağsız tuzsuz yemek yapıyorum o derece yanigider gider bi kadin isterse :)
bence kendini temekten sogutmana da gerek yok . vucudumuzun tuzada yagada ihtiyaci var canim . onemli olan porsiyon. en cok metebolizmasi calisan insanlar kilolu olanlar cunku surekli yiyorlar. o yuzden 3 ana 3 ara yememiz gerekiyor . az ve hamur isi degil .. saglikli seylerinşallah ya bişey yediğimde yok aslında işyerine yemek getiriyorum evde özel yağsız tuzsuz yemek yapıyorum o derece yani
tabiiii neden olmasin :)bende gelebılırmıyım aranıza arkadaslar..
yemedigin icin kg veremiyorsun buyuk ihtimal bu aradainşallah ya bişey yediğimde yok aslında işyerine yemek getiriyorum evde özel yağsız tuzsuz yemek yapıyorum o derece yani
canımı sıkma seni ble yerim bak :) ruh halim kötü şuanyemedigin icin kg veremiyorsun buyuk ihtimal bu arada