- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekmekle yedim bide dikkat ettim de beyaz ekmekle kara ekmegin arasinda cok kalori farki varyaBende akşam tam liste vericem tamam :)
Ekmegi yemeyeydin iyiydi amma neyse aksama listeni bekliyorumekmekle yedim bide dikkat ettim de beyaz ekmekle kara ekmegin arasinda cok kalori farki varya
Menu cok guzel. Tebrikler.Bugünkü menüm
Sabah
1 Muz
2 yumurta
1 elma
Ara
10 Gramm bitter çikolata
Öğle
100 gramm makarna
70 Gramm tavuk gögsu
Aksam tereyagli pirinç pilavina nekadar direnmek istemiş olsamda 5-6 kaşık kadar yedim yanında beyaz turp
Toplam 1000e yakin kalori aldım
canm beyaz ekmegi n kalorisi daha az sanki ..Ekmegi yemeyeydin iyiydi amma neyse aksama listeni bekliyorum
afiyet olsun canm :) su ve spor nerede tatlimBugünkü menüm
Sabah
1 Muz
2 yumurta
1 elma
Ara
10 Gramm bitter çikolata
Öğle
100 gramm makarna
70 Gramm tavuk gögsu
Aksam tereyagli pirinç pilavina nekadar direnmek istemiş olsamda 5-6 kaşık kadar yedim yanında beyaz turp
Toplam 1000e yakin kalori aldım
afiyet olsun canim simiti lutfen seyrek tuketmeye bak sen miydin sanki yakin zamanda gene bi kac defa tukettin ? gunluk 1 ogunde karbonhidratli yiyecek tuket yani princ makarna gibi . ya oglen ya aksam . tek ogunde tatlimkahvaltı:
1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
4-5 dilim yuvarlak dilim salatalık
50 gr beyaz peynir
ara öğün
muz
iki dilim çavdar ekmeği
30 gr acılı ezme
akşam
kremalı sebze çorbası
bir tane hasanpaşa köftesi
soslu makarna
Toplam alınan kalori 1100.
Sabah kalktığımda koştum 20 dk
Akşam yemeğinden önce de 25-30 dk dışarda yürüdüm
Suyu 1 lt ye yakın içmişimdir az içtim
afiyet olsun canim simiti lutfen seyrek tuketmeye bak sen miydin sanki yakin zamanda gene bi kac defa tukettin ? gunluk 1 ogunde karbonhidratli yiyecek tuket yani princ makarna gibi . ya oglen ya aksam . tek ogunde tatlim
ben bi kac gundur sallantidayim :) aclik hissediorum bu dönemi guzel atlatirsam insallah daha guzel vericem :) valla benim mide azcik kuculdu en azindan daha onceki gibi 2 tabak yemiorum :)sağol canım. Yok ben değildim ben haftada mecbur 1 gün simit tüketiyorum, bir günde patates kızartması çünkü yurtta çıkıyor mecbur kalıyorum. Bugün patates kızartması çıktı mesela sabah, akşam yemeğinde pilavı yemicem dediğin gibi :)
Senin öğününde güzelmiş tavuk döner ona da bayılırım :) yedikleriniz size yetiyor mu canım mideniz küçülmeye başladı mı artık hissedebiliyor musunuz bunu ?
canim yarim kgda bisi suyu arttir . isvec diyeti senin sistemi bozdu . oda anca duzelir canm . sen bu haftada dikkat et bak nasil gidicek . yuruyus yapsan cok guzel olucak otelde spor yeri yokmu .Kizlar ben bu sabah tartildim bildirimi bufunden yapicam yarin tartilma imkanim yok
Baslangic 79
Gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.2
Gelecek hafta hedefi : kilo almasam yeter.
Kizlar onca emek caba karsiligi sadece yarim kilo cok moralim bozuldu bu haftada oteldeyiz sabah ogle aksam acik bufe uzgunum ama bu hafta mumkun degil ki dikkat etsemde degismedi sonuc gelecek hafta tek hedefim kilo almamak artik
Spor yapmayacalisicam 3 litre su ictim dahasini kaldiramaz valla bunyem bakalim protein agirlikli beslenmeye calisicamcanim yarim kgda bisi suyu arttir . isvec diyeti senin sistemi bozdu . oda anca duzelir canm . sen bu haftada dikkat et bak nasil gidicek . yuruyus yapsan cok guzel olucak otelde spor yeri yokmu .
aynen karbonhidratta fazla gelmis olabilir canm protein dene dedigin gibi . 3 litremi abooovvv hayatta icememSpor yapmayacalisicam 3 litre su ictim dahasini kaldiramaz valla bunyem bakalim protein agirlikli beslenmeye calisicam
Su 3 litre spor Leslie ile 1 mil ve 10 dkka daha squat vs. Hareketlerafiyet olsun canm :) su ve spor nerede tatlim