kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Çok heycanlıyım bakalım kaç kilo çıkıcam yarın :) zamanla iştah kesiliyor diyorlar benimde bi kesilsin :)

Şuan canım atıştırmalık istiyor ama dayanıyorum

menümü sayayım

sabah
40 gr beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz çay
yarım porsiyon patates kızartması

öğlen
küçük ayran
40 gr kadar cubuk kraker

akşam
ayran aşı çorbası
sebzeli piliç sote

birde çok küçük dilim kakaolu muzlu yaş pasta

sabah uyandığımda 20 dk koştum 5 dk da kürek çekme sporu yaptım

akşamda 20 25 dk dışarda yürüdüm
1 lt su içtim

alınan kalori; 1300

1300 kalprimi edio bu liste demek patates kizartmasi bayagi yuksek kalori ... daha ben yemedim 4 haftadir :) bu kadar spora az su icmissin canm

Çok heycanlıyım bakalım kaç kilo çıkıcam yarın :) zamanla iştah kesiliyor diyorlar benimde bi kesilsin :)

Şuan canım atıştırmalık istiyor ama dayanıyorum
kesilir kesilir cnm gorursun bi salatalik yiyebilirsin yogurt ye istersen :) bende dun bi tatli cekti canm sicak sute 1 cay kasigi bal koydum ictim valla kesti :) bayilacaktim valla

Evet ama mide bi zaman sonra o kalori miktarına alisiyo ve kilo verme duruyo o yüzden aldığım Kaloriden fazla kalori alıyorum haftada sadece 1 gün
anladim canm sen bilirsin . ama ben 4 hafta gayet iyi verdim durmadi . kac kalori aliosun o 1 gun canm ? merak ettim ?

anladim canm sen bilirsin . ama ben 4 hafta gayet iyi verdim durmadi . kac kalori aliosun o 1 gun canm ? merak ettim ?
Ben o gün kalori saymıyorum ama tika basa afedersiniz Kusana kadar yemiyorum canım ne çekerse yiyorum evet hemen durmuyo ama internette arastirirsaniz mutlaka gorursunuz bu konu ile ilgili yazilari ve boyuna göre kilolmun çok olmadığı icin ben daha yavaş zayifliyorum böyle yaparak daha iyi sonuç elde edeceğime inaniyorum

1300 kalprimi edio bu liste demek patates kizartmasi bayagi yuksek kalori ... daha ben yemedim 4 haftadir :) bu kadar spora az su icmissin canm

kesilir kesilir cnm gorursun bi salatalik yiyebilirsin yogurt ye istersen :) bende dun bi tatli cekti canm sicak sute 1 cay kasigi bal koydum ictim valla kesti :) bayilacaktim valla

Evet canım kalorim bu. sırf sabah kalorim 530du :) Işte ben yurtta olunca böyle seyleri mecbur yiyorum bakalım yarın tartilicam nasıl vermismiyim nasıl vermişim ona göre düzeltme yapicam. suyu da az içtim dediğin gibi bugün maalesef :)
Bende tatlı kaçamağı yaptım valla miktarı azaltiyorum az kalori alıyorum eskiye göre kendimi de biseyden pek kismiyorum bakalım : )
Yogurt aynen iyi bi atistirmalik bence bide griss krakerler var diyet onlarda iyi oluyor bence

Kullanıcı Adı :akhyls45
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :158 cm
Kilonuz:62 kg
Hedef kilonuz :52 kg
Kilo alma hikayeniz : üniversite hayatına başlamamla birlikte sağlıksız beslenmeden alınan kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
sağlıklı yaşamak istiyorum.kilo verdiğimde daha mutlu ve iyi hissedeceğime inanıyorum

insalah butu kglarindan kurtulursun cabm egede mi okuosun :) unv. hayati ne buluosan yiyosun normaldir

canim sen kendine gore ayarlican artik :)

Yok dokuz eylüldeyim.öğrenci hayatı olunca beslenme gerçekten sıkıntı.inş. hep beraber veririz kiloları :)
yaa dokuz eylulmu bu dokuz eylulun kiz yurdunda benim arkadsim calisiyor :) orda yemek cikiomus ama kizlar kendileride alip yapabiliomus ortak kullanim alani varmis ocak ... dio oda zor oluyor kizlar yemek fasli . vericez kglolari insallah ya . su pis yaglardan kurtulalim .

KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Melekler_gibi58
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :18
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:Köln almanya
Boyunuz :166
Kilonuz:58.9
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :/
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kalçalarimdan kurtulmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…