kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Bugünkü menüm
Sabah
1 Muz
2 yumurta
1 elma

Ara
10 Gramm bitter çikolata

Öğle
100 gramm makarna
70 Gramm tavuk gögsu

Aksam tereyagli pirinç pilavina nekadar direnmek istemiş olsamda 5-6 kaşık kadar yedim yanında beyaz turp
Toplam 1000e yakin kalori aldım

Menu cok guzel. Tebrikler.

Bugun alinan kalori 1036
Su 1 litre
Spor yapamadim bugun vaktim olmadi

Sabah

Kepekli ekmek
Sahanda yumurta
Peynir
Zeytin

Ara
Kabak cekirdegi

Oglen
Yarim kase nohut
Yogurt
Kepekli ekmek

Ara
Portakal

Aksam
Patates oturtma
Yyogurt

kahvaltı:

1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
4-5 dilim yuvarlak dilim salatalık
50 gr beyaz peynir

ara öğün

muz
iki dilim çavdar ekmeği
30 gr acılı ezme

akşam

kremalı sebze çorbası
bir tane hasanpaşa köftesi
soslu makarna

Toplam alınan kalori 1100.

Sabah kalktığımda koştum 20 dk
Akşam yemeğinden önce de 25-30 dk dışarda yürüdüm
Suyu 1 lt ye yakın içmişimdir az içtim

dun cok kotu oldum sehitleri gorunce ne yedigimi ne yaptigimi hic hatrlamiorum aksam tansiyonum falan cikti galiba yanaklarim morardi .

afiyet olsun canm :) su ve spor nerede tatlim

afiyet olsun canim simiti lutfen seyrek tuketmeye bak sen miydin sanki yakin zamanda gene bi kac defa tukettin ? gunluk 1 ogunde karbonhidratli yiyecek tuket yani princ makarna gibi . ya oglen ya aksam . tek ogunde tatlim

sabah
yumurtali ekmek
peynir
domates salatalik
cay
oglen
mamdalina
aksam
pilav
tavuk doner
su 1 litre
spor bugun temzlikten yana kullandim
toplam 1250 kalori

afiyet olsun canim simiti lutfen seyrek tuketmeye bak sen miydin sanki yakin zamanda gene bi kac defa tukettin ? gunluk 1 ogunde karbonhidratli yiyecek tuket yani princ makarna gibi . ya oglen ya aksam . tek ogunde tatlim

sağol canım. Yok ben değildim ben haftada mecbur 1 gün simit tüketiyorum, bir günde patates kızartması çünkü yurtta çıkıyor mecbur kalıyorum. Bugün patates kızartması çıktı mesela sabah, akşam yemeğinde pilavı yemicem dediğin gibi :)

Senin öğününde güzelmiş tavuk döner ona da bayılırım :) yedikleriniz size yetiyor mu canım mideniz küçülmeye başladı mı artık hissedebiliyor musunuz bunu ?

ben bi kac gundur sallantidayim :) aclik hissediorum bu dönemi guzel atlatirsam insallah daha guzel vericem :) valla benim mide azcik kuculdu en azindan daha onceki gibi 2 tabak yemiorum :)
doymuodum cunku catlayana kadar yerdim en son midem bulanirdi :)
tavuk doner esim almis 2 gundur bitirmeye calisioz buzluktan cikarinca geri koyulmuyor . hazir paket olandan .
pilavda yedim aslinda pilavi hic sevmem bulgur yada makarna severim ...
senin uygulaman guzel canm devam boyle .. yarin tarti gunumuz . bu grupta drvam edeni ilk sayfaya kaydedicem :) gidisatimiza ordan bakicaz birbirimizin. tablo hazrlayamiorum cunku bilgisayarim yok

Kizlar ben bu sabah tartildim bildirimi bufunden yapicam yarin tartilma imkanim yok
Baslangic 79
Gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.2
Gelecek hafta hedefi : kilo almasam yeter.
Kizlar onca emek caba karsiligi sadece yarim kilo cok moralim bozuldu bu haftada oteldeyiz sabah ogle aksam acik bufe uzgunum ama bu hafta mumkun degil ki dikkat etsemde degismedi sonuc gelecek hafta tek hedefim kilo almamak artik

canim yarim kgda bisi suyu arttir . isvec diyeti senin sistemi bozdu . oda anca duzelir canm . sen bu haftada dikkat et bak nasil gidicek . yuruyus yapsan cok guzel olucak otelde spor yeri yokmu .

canim yarim kgda bisi suyu arttir . isvec diyeti senin sistemi bozdu . oda anca duzelir canm . sen bu haftada dikkat et bak nasil gidicek . yuruyus yapsan cok guzel olucak otelde spor yeri yokmu .
Spor yapmayacalisicam 3 litre su ictim dahasini kaldiramaz valla bunyem bakalim protein agirlikli beslenmeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…