- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Canim cerez al yanina benim kardesim cerezle zayiflamis cok kilolu degildi zaten ama simdi incecik olmus oda yirtta kaliyor sabah kahvalti edio yanima su kinalarda dagitilan cerezler varya onlardan aliyodum aksam yemegine kadar tok tutuyodu dedi sende dene istersen
Bugun kotu gecti yani kotu degilde verimsiz
1057 kalori aldim
1 litre su ictim
Bacaklarim cok hamlamisti spor yapamadim ama avm ye gittik orda yurudum artik
Sabah
Kepekli ekmek
Suzme peynir
Zeytin
Ara
Mandalina
Yarim simit
Oglen
Kabak cekirdegi
Kahve
Ara
Cerez
Aksam
Yarim dilim pizza
1 bardak kola (disardaydik esim pizza yedi bende ogluma yedirdim 2. Dilimin yarisini yemedi mecbur ben yedim kolada dayanilmaz lezzet oldu ya napim 1 lt kolayi getirdi gozumun onune koydu)
Karbinhidrat cok yukseldi ondan moralim bozuldu ya % 51 karbonhidrat 17 protein 32 yag2diyor. Oysa bu aksam 2 haslanmis yumurta yiyip karbonhidrati dusurucektim ama yarina artikYine de fazla kalori almamışsın canım bence iyi menün. Yemişsin ama az yemişsin en azından fast foodu :)
Kilo verebildin mi pekiYıllar önce bilmeden kendi kendime keşfetmiştim, gerçekten çok faydalı :)
iyi yurumussun canm onun yerinede pizzayi koymussun eksi getirmez ama arti da cikarmaz :)Kizlar bu arada isvec diyetinim bana tek artisi midemi kucultmek oldu galiba cok actim ama o yarim dilimle doydum kolanin son yudumunda midem bulandi artik. Onun uzerine yaklasik 1.5 saat yuruduk ama yeni yemis gibi hissediyorum kendimi
yok canim kalpri miktari iyi aktivitesine gore tabi karbonhidrat azicik fazla :) olsun bi kereYine de fazla kalori almamışsın canım bence iyi menün. Yemişsin ama az yemişsin en azından fast foodu :)
ahhhh bende keske onceden bulsaydim bu diyeti simdiye inceciktim :)Yıllar önce bilmeden kendi kendime keşfetmiştim, gerçekten çok faydalı :)
Yeni yeni basliyorsun ya spora ondan agriyodur belki. Sabah kahvaltin cok guzel simit cikmissa yiyiceksin yok denilmiyo simite ama gun icinde dengele olurmu proteini yuksek tut bugunGünaydın kızlar nasılsınız ? :)
Sabah 9 buçuk 10'a doğru uyandım, ilk uyandığımızda ki spor direk yağ yaktığından dolayı hemen az da olsa spor yapayım dedim 20 dk koşu yürüyüş karışık yaptım daha fazla yapamadım sağ taraf göğüsüm çok acıyor sporda neden anlamadım, bende 20 dk da bıraktım, sonra hemen kahvaltıya indim..
Kahvaltı menümü sayayım yurtta bugün simit çıktı
1 Adet susamlı simit
50 gr beyaz peynir
4-5 dilim yuvarlak dilim salatalık
1 Adet haşlanmış yumurta
1 Bardak şekersiz siyah çay
Toplamda 464 kalori.
Yeni yeni basliyorsun ya spora ondan agriyodur belki. Sabah kahvaltin cok guzel simit cikmissa yiyiceksin yok denilmiyo simite ama gun icinde dengele olurmu proteini yuksek tut bugun
Gitmiskenbi soyle bakalim icin rahat eder.Aynen canım öyle yapıcam gerçekten hayır denilmiyor simite karşımda durunca :)
canım ben 2 buçuk haftadır spor yapıyorum ilk hafta olmadı hiç böyle acı, bu hafta daha düzenli yaptım ondan mı oldu bilmiyorum bu hafta başladı bu sancı 6. veya 7. dakikada başlıyor
Çarşamba göğüs doktoruna gidecektim zaten bunu da sorayım oraya gitmişken
Sen ne yaptın kahvaltıda :) sizlerin bide bebiş var dimi :)
Gitmiskenbi soyle bakalim icin rahat eder.
Sabah
26 gram keelpekli ekmek
58 gram yaklasik 1,5 ade1,zeytinyaginda pisirilmis ymurta
4 tane zeytin
15 gram peynir
Hepsin 213 kalori
Evet ac ve olabildigince hafif kiyafetlerlrAfiyet olsun canım :) güzel kalorin
Sabah aç karnına mı tartılmamız gerekiyor asıl kilomuz o mu oluyor ?
ac ve ciplak tatlim :)Afiyet olsun canım :) güzel kalorin
Sabah aç karnına mı tartılmamız gerekiyor asıl kilomuz o mu oluyor ?
bide izmirin gevregini boyozunu gorseniz demekki hic diyet yapamicaksiniz canimAynen canım öyle yapıcam gerçekten hayır denilmiyor simite karşımda durunca :)
canım ben 2 buçuk haftadır spor yapıyorum ilk hafta olmadı hiç böyle acı, bu hafta daha düzenli yaptım ondan mı oldu bilmiyorum bu hafta başladı bu sancı 6. veya 7. dakikada başlıyor
Çarşamba göğüs doktoruna gidecektim zaten bunu da sorayım oraya gitmişken
Sen ne yaptın kahvaltıda :) sizlerin bide bebiş var dimi :)
canim listelerinizi aksam hepicigini birden yazin ayri ayri olmasin ki toplamini gorelim kalorininGitmiskenbi soyle bakalim icin rahat eder.
Sabah
26 gram keelpekli ekmek
58 gram yaklasik 1,5 ade1,zeytinyaginda pisirilmis ymurta
4 tane zeytin
15 gram peynir
Hepsin 213 kalori
ac ve ciplak tatlim :)
bide izmirin gevregini boyozunu gorseniz demekki hic diyet yapamicaksiniz canim
Aksam tam listede vericemcanim listelerinizi aksam hepicigini birden yazin ayri ayri olmasin ki toplamini gorelim kalorinin