kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

Iyi aksamlar kizlar mener gelsin yavas yavas

Bugun
1234 kalori aldim
15dk leslie 15 dk cardio ile 238 kalori yaktim
2.5 litre su ictim

Sabah
Sandvic ekmegi ile tost
1 cay bardagi soguk cay

Ara
1 elma
Yarim haslanmis yumurta(minmosumdan arta kalan)

Oglen
Yaprak sarmasi
Haslanmis karnibahar

Ara
5gr Badem
3tane rondo biskuvi

Aksam
1 kase nohut yemegi

Ara
Mandalina

Günaydın kızlarr, programı indirdim kullanıyorum. bu 3. günüm ama birşey sorucam size uyuduğunuz saati de yazıyor musunuz sizler de ?
Uyurken yaktığımız kaloriyi de gösteriyor doğru mu acaba o kısım da ? :)

Bugün 10.30-11.00 arası kahvaltımı yaptım hazır iştahsızken istifade ettim bu durumdan ve çok az yedim;

Bir dilim çavdar ekmeği
40 gr beyaz peynir
Yuvarlak dilimlerle 2 dilim salatalık
Bir bardak şekersiz siyah çay

Aldığım kalori 155 kahvaltı için, 3te okula gidicem gitmeden bir de muz yemeyi düşünüyorum ara öğün olarak. Akşam da spor yapıcam inşallah bugünlük plan bu..

Sporlarınızı acaba hergün mü yapıyorsunuz sizler ?

Sizler öğlen yemeği yediğiniz için mi akşam çok az yiyorsunuz kızlar benim öğlen yemeğim yok maalesef yurtta ara öğünle geçiştiriyorum çok acıkmama rağmen, bide gece acıkıpta ağzınıda birşeyler attığınız oluyor mu ?

Gunaydin canim. Tebrik ederim saglikli bir kahvalti yapmissin evet oglen yemegi yedigim icin aksam az oluyo oglen yemeginide ekimden geldigince geciktirmeye calisiyorum zaten. Aksam yatmadan once bisey yememeye calisiyorum ama bazen oglumdan arta kalan meyve yada esime cayin yaninda getirdigim cerezden ufak atistirdigim oluyor.
Sporu yaklasik 10 gundur hergun yapiyorum son 2 gundur biraz daha zorluyorum. Ama bugun yapamicam gibi cunku bacaklarim hamladi iyice hareketedemiyorum.

Programdaki uyku konusuna gelirsek acikcasi ben pek itibar etmiyorum yani dogruda olabilir biomiyorum bi yanim cok fazla kaloru yakiyormus gibi gosteriyo diyo bi yanim eger uyurken bile kalori yakmasaydik yediklerimizi eritemedik diyo sonucta kilomuz en cok sabah uyandigimizda dysuk cikiyor ama yine girmiyorum ben ugku saatini sadece sporda yaktigim kaloriyi buraya yazmak icin giriyorum o kadar

Sporla ilgili internette bir iki gün vücudunuzu dinlendirin diyor, ben o yüzden hafta da 5-6 gün yapmayı tercih ediyorum, o 1-2 günde vücut kendini toparlıyormuş diye okudum.

sen ne yedin kahvaltında peki bugün :) kaç kalori aldın :)

Sabah
50gr kepekli ekmek
25 gr peynir
4 zeytin yedim 187 kalori ama sonra esim simit aldi dayanamadim yarim simit kaciriverdim bakalim knu toparlamayacalisiyorum.
Simdide oglen yemegi niyetine kah e ve 50gr kabak cekirdegi yiyorum. Kabak cekirdeginin proteini yuksek sabah cok karbonhidrat yuklendim onu dengelemem lazim aksamada iki yumurta haslayip yemeyi dusunuyorum
50grkabak cekirdegi 261 kalori

off simite bende hiç dayanamıyorum ya 2 tane bile yiyebilirim :) kalorisi çook fazla ne yazıkki
Ama sende güzel kahvaltı yapmışsın :)

off simite bende hiç dayanamıyorum ya 2 tane bile yiyebilirim :) kalorisi çook fazla ne yazıkki
Ama sende güzel kahvaltı yapmışsın :)
Evet kalorisi ve en onemlisi karbonhidrat degeri cok cok yuksek susamdan oturu sanirim eger aksama kadar aklimdaki menuden sasmazsam tolere etmis olucam simifi sende oyle yap programin asagi kisminda gunluk protein karbonhidrat yag degeri veriliyor ya karbonhidrati elinden geldigince dusuk tut

cok dogru yaptin canim az ve sık ye .aynen oglen yemek yemek zorunda degilsin ben oglen hep meyve yiyorum 2 tane . aksamda kalprine dikkat ederek ye ve cok gec yememeye bak tatlim . hadi bakalim azimli goruyorum sen 1hafta sonunda burdaki sevincini smdiden hayel ediyorum :) spor mutlaka yap . yada yuruyus

supersin canim :) hesaplamalar on numara ben okdar hesaplayamiorum :) en kptu asagidaki kcal protein degerlerine bakiorum ordan takip ediom ojuda yeni yeni ogrendim :)

supersin canim :) hesaplamalar on numara ben okdar hesaplayamiorum :) en kptu asagidaki kcal protein degerlerine bakiorum ordan takip ediom ojuda yeni yeni ogrendim :)
Bende onun onemini isvec diyetindeyken anladim orda hep 35 yag 35 protein 30 karbonhidrat olacak sekilde ayarliyorlardi bende simdi dengeyi kurmaya calisiyorum olabildigince yedigim herseyide ciddi ciddi gram gram tartiyorum. Allahim cildiriyorum galiba ben

tartabiliosan ne mutlu ya bende alicam mutfak tartisi yaaaa :)

Ayy beni çok azimli gördünüz de, çok utanıyorum bugün burger yedim kızlar güya kahvaltıyı çok az yedim diye sevinirken şeytana uydum napıcam boşa mı gitti kaç günkü uğraşım

bugün toplamda 1333 kalori almışım kızlar

%43 karbonhidrat, %44 yağ, %13 protein.

Böyle gelen yemek krizlerinizle nasıl baş ediyorsunuz

sizler ne güzel yapıyorsunuz herşeyi gıpta ediyorum valla

Ayy beni çok azimli gördünüz de, çok utanıyorum bugün burger yedim kızlar güya kahvaltıyı çok az yedim diye sevinirken şeytana uydum napıcam boşa mı gitti kaç günkü uğraşım
canm kendin icin zayfliosun bizim icin degil . onu telafi etmek icin cok spor yapman lazim

bugün toplamda 1333 kalori almışım kızlar

%43 karbonhidrat, %44 yağ, %13 protein.

Böyle gelen yemek krizlerinizle nasıl baş ediyorsunuz

sizler ne güzel yapıyorsunuz herşeyi gıpta ediyorum valla
tamam canm bidahakine ya sabirli olmalisin bizimde canimiz istuo ama biz kendimize kotuluk yapma taraftari degiliz sisman olmayi sevmiyoruz .. halbuki zayfladikki bu soyledigin herseyden yiyebiliriz . ama suan degil

tamam canm bidahakine ya sabirli olmalisin bizimde canimiz istuo ama biz kendimize kotuluk yapma taraftari degiliz sisman olmayi sevmiyoruz .. halbuki zayfladikki bu soyledigin herseyden yiyebiliriz . ama suan degil

Sabah az yedim diye böyle oldu sanırım aç gezmek iyi değil öğrenicem sabırlı olmayıda öğrenicem canım

Sabah az yedim diye böyle oldu sanırım aç gezmek iyi değil öğrenicem sabırlı olmayıda öğrenicem canım
Canim cerez al yanina benim kardesim cerezle zayiflamis cok kilolu degildi zaten ama simdi incecik olmus oda yirtta kaliyor sabah kahvalti edio yanima su kinalarda dagitilan cerezler varya onlardan aliyodum aksam yemegine kadar tok tutuyodu dedi sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…