kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı oglumbenimherseyim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1.5 yasinda 1 tane
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz :168
Kilonuz:78
Hedef kilonuz: 62
Kilo alma hikayeniz : isten ayrilma evlenme birde son olarak bebis
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?eski kiyafetlerim ve ozguvenim icin

Bende sade su icemem hic icine illa aroma katicam limom tarcin elma kabugi vs.
Ben de internette görmüştüm bugün yaptım.bi portakal bi greyfurt bi limon bunların yarısını küçük parçalara ayırıp cam şieye koydum kalan yarılarının da suyunu çıkarıp ekledim bi de taze zencefil iki üç parça attım şişeye üzerine de su ekledim tüm gün onu içtim

Günaydın :) bugün tartildim ve 6 gün içinde 1.2 kilo kaybının mutlulugunu yaşıyorum :)) çok aktif olamıyorum okuldan vs. Dolayi formu zamanim oldugunda hemen dolduracagim ☺

Günaydın :) bugün tartildim ve 6 gün içinde 1.2 kilo kaybının mutlulugunu yaşıyorum :)) çok aktif olamıyorum okuldan vs. Dolayi formu zamanim oldugunda hemen dolduracagim ☺
ben demistim sana mutlaka guzel bi sonuc almisindir diye :) tebrik ederim

bence o şok diyet seni bozdu canm baska bi aciklamasi olamaz
Olabilir gerci sonunu getiremedim sok diyetin ama bu pazara kadar 77.5 olsam bari ya bi direnc var sanki vucudum tarafindan o direnci kirsam gerisi gelecek. Dun fitness blenders videolarindan yaptim 20 dk simdi kilitlenmis bacaklarim cok agriyolar belkide o egzersiz kirar bugun sadece eliptik calisayim diyorum cunku videolari yapamam bacaklarim tasimaz sonra yavas yavas tekrar fitness blenders videolarina baslayayim
Teşekkür ederimm, hersey sabırdan sonra gelir, sakin bırakmayın derimm
Birakmicam yani birakamam o kadar cok sebebim varki kilo vermek icin birakma luksum yok

Olabilir gerci sonunu getiremedim sok diyetin ama bu pazara kadar 77.5 olsam bari ya bi direnc var sanki vucudum tarafindan o direnci kirsam gerisi gelecek. Dun fitness blenders videolarindan yaptim 20 dk simdi kilitlenmis bacaklarim cok agriyolar belkide o egzersiz kirar bugun sadece eliptik calisayim diyorum cunku videolari yapamam bacaklarim tasimaz sonra yavas yavas tekrar fitness blenders videolarina baslayayim

Birakmicam yani birakamam o kadar cok sebebim varki kilo vermek icin birakma luksum yok
canm agir spor yaptiktan sonra kaslar siser bilmem haberin varmi otuzdrnde arti cikmis olabilir ama drvam ettirirsen gunluk duzenli yaparsan deli gibi kg verirsin .

canm agir spor yaptiktan sonra kaslar siser bilmem haberin varmi otuzdrnde arti cikmis olabilir ama drvam ettirirsen gunluk duzenli yaparsan deli gibi kg verirsin .
Yok onu hic bilmiyordum ilk defa bu egzersizden sonra agrimaya basladi leslie ve eliltikte boyle olmamisti spora devam edicem insallah oglumu oglen uykusuna yatirinca baslicam

Yok onu hic bilmiyordum ilk defa bu egzersizden sonra agrimaya basladi leslie ve eliltikte boyle olmamisti spora devam edicem insallah oglumu oglen uykusuna yatirinca baslicam
tabi canm siser kaslar . vucut aliskin olmadigi ve sistigi icin kg farki cikar ilk hafta . agrin varsa guzel yaptin demektir hareketleri. bide devam etmen gerek surekli yoksa ilerde birakman problem yaratir . bende jillian yaptim kptu oldu daha sonra . protein seviyenide guzel tut. bu sporu yapacaksan

Merhaba :) form varmış bende doldurayim hemen

Kullanıcı Adı : Barney_Stinson
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: erzurum
Boyunuz : 1.66
Kilonuz: 63.5
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Kullandığım vitamin ilaçları yüzünden 4 sene de 12 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Pco hastasıyım sağlığım için ve kendimi daha iyi hissetmek için istiyorum.

Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum bu arada arkadaşlar. Normalde ikinci ogretimim ama bu dönem bazı sabahlar da dersim var. Bugün okula giderken kahvaltı yapamadım, gelince saat 1de yaptım ve haliyle çok acikmistim.

menumu sayayım size çok utanaraktan,o_O

4 dilim çavdar ekmeği
40 gr beyaz peynir
30 gr tat cevizli ezmesi
Bir bardak kola (Çok kötü bir alışkanlığım maalesef)

Alınan kalori 475
Spor yapmadım bugün ama okuldan gelirken 20 25 dk mesafe yürüyerek geldim.

Merhaba :) form varmış bende doldurayim hemen

Kullanıcı Adı : Barney_Stinson
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: erzurum
Boyunuz : 1.66
Kilonuz: 63.5
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Kullandığım vitamin ilaçları yüzünden 4 sene de 12 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Pco hastasıyım sağlığım için ve kendimi daha iyi hissetmek için istiyorum.

Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum bu arada arkadaşlar. Normalde ikinci ogretimim ama bu dönem bazı sabahlar da dersim var. Bugün okula giderken kahvaltı yapamadım, gelince saat 1de yaptım ve haliyle çok acikmistim.

menumu sayayım size çok utanaraktan,o_O

4 dilim çavdar ekmeği
40 gr beyaz peynir
30 gr tat cevizli ezmesi
Bir bardak kola (Çok kötü bir alışkanlığım maalesef)

Alınan kalori 475
Spor yapmadım bugün ama okuldan gelirken 20 25 dk mesafe yürüyerek geldim.
Hosgeldin canim. Ogrenciydken daha kolay veriliyor aslinda daha aktif bir yasam oluyor cunku cola disinda listende fazla birsey yok gunluk kalorini hesapla bu fatscret programini indir orda yag protein karbinhidrat miktarlarida var ona gore takip edersen verirsin insallah

tabi canm siser kaslar . vucut aliskin olmadigi ve sistigi icin kg farki cikar ilk hafta . agrin varsa guzel yaptin demektir hareketleri. bide devam etmen gerek surekli yoksa ilerde birakman problem yaratir . bende jillian yaptim kptu oldu daha sonra . protein seviyenide guzel tut. bu sporu yapacaksan
Peki agri gecene kadar hafifletmelimiyim yoksa ustune mi gitmeliyim. Denedim ama yapamadim cunku bacaklarim acidi korktum bende biraktim bugun

Peki agri gecene kadar hafifletmelimiyim yoksa ustune mi gitmeliyim. Denedim ama yapamadim cunku bacaklarim acidi korktum bende biraktim bugun
yok canm ustune git o zaten 2,3 gun acir agrir. ama asla isinma harekti ve soguma hareketlerini yapmamazlik etme direk yaparsan sakatlanirsin allah korusun!

X