kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

evet inşallah bu hafta daha iyi olur benim hedefim 59 öyle çok fazla vermeye calismadgim için rahat davrandım biraz ama o kadar az kalori alımına spor olsaydı en az kilo giderdi.
Canim senin zaten kilon dusuk o yizden kilo vermen daha yavas ilerleyebilir. Umutsuzluga kapilip vazgecme

sabah
sahanda yumurta
cay
az peynir
2 dilim ekmek
oglen
iskender etini sadce
ayran
aksam
1 dilim pide (komsu cok israr etti ac degildim yoksa )
ara 3 mandalina
su yarim litre disardaydim cok su icersem tuvalete gitmek zorunda kaliom
bugun oglanla gezmeye gittin anne ogul
tyvalete gitme ihtimalim sifirdi bilerek icmedim su
spor:10000 adim
kalori 1200

Canim senin zaten kilon dusuk o yizden kilo vermen daha yavas ilerleyebilir. Umutsuzluga kapilip vazgecme
.Hiç vazgeçmek gbi bi niyetim yok bir de vermeye başlamışken Allah tan ben yemeğe çok düşkün değilimdir.Hatta bu konuda usengecler sınıfında sayılırım. Çocuklar olmasa kendim için uğraşmam herhalde iyi bişey değil ama en azından az yemeye çabuk adapte olabiliyorum.

sabah
sahanda yumurta
cay
az peynir
2 dilim ekmek
oglen
iskender etini sadce
ayran
aksam
1 dilim pide (komsu cok israr etti ac degildim yoksa )
ara 3 mandalina
su yarim litre disardaydim cok su icersem tuvalete gitmek zorunda kaliom
bugun oglanla gezmeye gittin anne ogul
tyvalete gitme ihtimalim sifirdi bilerek icmedim su
spor:10000 adim
kalori 1200
Cok iyi yapmissiniz anne ogul sefaniz olsun.eda ya senin bu yediklerin 1200 kalori degil ki max. 800luk gibi gorunuyo sen yanlis mi hesapliyosun acaba

Buarada ben hergün çikolata yiyorum yemessem kendimi mutsuz hissediyorum bunun bi zararı olurmu tabiki miktarina dikkat ediyorum
Seviyorsan bitter ye daha saglikli ayrica pasta borek corekten daha masum oldugunu dusunuyorum cikolatanin programa gir eger kalorimi asmiyosan sikinti yok

Cok iyi yapmissiniz anne ogul sefaniz olsun.eda ya senin bu yediklerin 1200 kalori degil ki max. 800luk gibi gorunuyo sen yanlis mi hesapliyosun acaba

Seviyorsan bitter ye daha saglikli ayrica pasta borek corekten daha masum oldugunu dusunuyorum cikolatanin programa gir eger kalorimi asmiyosan sikinti yok
kiz kafami karistrma bak supeye dusurdun beni. hemen kayitlarima giriyorum tekrar haber vericem

canim dogru yanlis mandalinayi unutmusum 1300 yapiyor . iskender zaten 600 kaloriye yakin zaten canim nasil hepsi 800 kcal olsun ?

X