nasıl çalışıyosunuz kızlar bende katılmak isterim. bi bucuk yasında oglumla çalışmaya calışıyorum.konu çalışıyorum bitirmedim ben hala konuları
Sahsen notunu yazabilirim derkenminikkalbim nerelerde? cekildi sanirim son 5 dk...lokumumm tebrikler ilk ceza sanirim smykmy alacak gibi uzulerek ...padisahlari ayirarak uazacaksin ve sahsen notunu yazabilirim yarin yeni bir gun
Canim bugun kc soru cozdun onuda yazalm bencegunun kapanisi 302 finish simdi uzerine soru ekleyecegim
Egitim 3 knu clsldi 82 soru
Cog 2 knu tekrar edildi 144 soru
Toplam 226 soru
1. Sensin tabide
İnsa yacezalasin...yarin lutfen kurali uygulaaa....01.00 suandan itibarwn cozduklerini yarina eklewalla hak ettin sinava 10 hafta kaldi ...kurallara uyarsaniz samimi sekilde 300 kek gelecek 7 gun sonra
Masallah canim cok iyi2 konu calistim 503 soru...yarin isim zor mat cok yavas cozuyorum bakalim mat gunu 300 e gelirim ins
Gunaydin canim bebegimizin saglgi herseydn kymetli canin sagolsun.uzme kendiniKızlar Günaydın oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum yazamadım o yüzden ona rağmen yinede soru çözmeye çalıştım ama saymaya vakit bulamadım anca 150 falan olmuştur bende cezaliyim malesef şimdide küçüğü sallıyorum uyursa inş bugün hedefi tamamlaya çalışıcam
Seni cok iyi anlayblyrm.salladkc uyumadkc send geriliyosun.allah hepimizin yardmcisi olsun cocuklu clsmak zor ama basarcgz insaUyumuyo yaa 5de kalktı koptu bacaklarim sallamaktan