Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

minikkalbim nerelerde? cekildi sanirim son 5 dk...lokumumm tebrikler ilk ceza sanirim smykmy alacak gibi uzulerek ...padisahlari ayirarak uazacaksin ve sahsen notunu yazabilirim yarin yeni bir gun

Egitim 3 knu clsldi 82 soru
Cog 2 knu tekrar edildi 144 soru
Toplam 226 soru

minikkalbim nerelerde? cekildi sanirim son 5 dk...lokumumm tebrikler ilk ceza sanirim smykmy alacak gibi uzulerek ...padisahlari ayirarak uazacaksin ve sahsen notunu yazabilirim yarin yeni bir gun
Sahsen notunu yazabilirim derken

Egitim 3 knu clsldi 82 soru
Cog 2 knu tekrar edildi 144 soru
Toplam 226 soru

cezalasin...yarin lutfen kurali uygulaaa....01.00 suandan itibarwn cozduklerini yarina ekle walla hak ettin sinava 10 hafta kaldi ...kurallara uyarsaniz samimi sekilde 300 kek gelecek 7 gun sonra

KURULUŞ DÖNEMİ (1299-1453)
OSMAN BEY
ORHAN BEY
1.MURAT
1.BAYEZİT
1.MEHMET (ÇELEBİ)
2.MURAT
YÜKSELME DÖNEMİ(1453-1579)
2. MEHMET(FATİH)
2.BAYEZİT
1. SELİM(YAVUZ)
1. SÜLEYMAN (KANUNİ)
2. SELİM
3. MURAT
DURAKLAMA DÖNEMİ (1579-1699)
3. MURAT
3. MEHMET
1. AHMET
1. MUSTAFA
2. OSMAN (GENÇ)
4. MURAT
1. İBRAHİM
4. MEHMET
2. SÜLEYMAN
2. AHMET
2. MUSTAFA
GERİLEME DÖNEMİ(1699-1792)
3. AHMET
1. MAHMUT
3. OSMAN
3. MUSTAFA
1. ABDÜLHAMİT
3. SELİM

Bugün 300 soru çözmemenin cezası padişahları sırayla yazmaktı .herkese ii geceler

Kızlar Günaydın oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum yazamadım o yüzden ona rağmen yinede soru çözmeye çalıştım ama saymaya vakit bulamadım anca 150 falan olmuştur bende cezaliyim malesef şimdide küçüğü sallıyorum uyursa inş bugün hedefi tamamlaya çalışıcam

Gunaydin canim bebegimizin saglgi herseydn kymetli canin sagolsun.uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…