Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

Video notlari isemin onu mu diyorsun cnm ??

bende video defter notu da var cok iyi suan yine okuyup uyuyacagim okurkan anlattiklari geliyor aklima...videolari zaman kaybi olarak gorme muhtesem yararlila bu iki hocada tarih i 1 ayda bitirdim cog dinliyorum gelecek ayda vatandaslik...zaman kaybetmeden indir dinle soru coz ise yaramasaydi israrci olmazdim bu kadsr

Hosbulduk canim sagol
gercekten nankor bir ders tarih geceleri roman niyetine okuyup uyuya kaliyorum hep
Evet canim akilda kalici olur oyle uykuya daldgnda.

Oglenin yarim saati gece 2 saate denkmis.. Cok iyi yapiyorsun cnm.. Ben ya gece oturuyorum duruma gore iki cocugum var biri bir yasinda kucuk daha ona gore ayarlamaya calisiyorum ya da sabah kalkip calisiyorum sabahci olunca size de selam veririm cnm.. Bol netli gunler kizlar :KK66:)

Kizlar benim çocuklarım da mı sorun var butun çocuklar mi böyle yoksa ben mi çok sabirsizim akşam 12 ye geliyordu uyudular sabah 6 da kalkıyorlar gece zaten emmek için küçük sürekli kalkiyo gündüz de 1 kere uyuyorlar o da 1 1.5 saat aralığında en fazla 2 saat ve uyutana kadar ömrüm geçiyo zaten birini sallıyorum uyutuyorum diğerini uyutana kadar baya bi vakit geciyo ilk uyuyanin uyanma zamanı yaklaşıyor hadi o uyanıyor diğeri biraz uyusun diye ses olmaması için oyalamaya calisyorum yorulsunlar diye dışarı çıkarıyorum ama ben onların peşinde kostumaktan daha çok yoruluyorum allah annelerin hepsine sabır versin çok zor çocuk büyütmek bide bu kadar işin arasında kpss calismaya gayret gösteriyoruz allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz istediğimiz yerlere atanalim
Amin amin.cocuklu kpss cok stresli.allah kolaylastirsn insa

Yaren nasil yapsak gunluk yaptiklarmizi mi yazal
bende video defter notu da var cok iyi suan yine okuyup uyuyacagim okurkan anlattiklari geliyor aklima...videolari zaman kaybi olarak gorme muhtesem yararlila bu iki hocada tarih i 1 ayda bitirdim cog dinliyorum gelecek ayda vatandaslik...zaman kaybetmeden indir dinle soru coz ise yaramasaydi israrci olmazdim bu kadsr
Tarh gercekten dinlenilmeli.cografyaya pek sbrm olmadi 5.videodan snra brktm sihrbz cog dan bitirdm.vat kitapdan bitirdm beraberinde soru bankasi. Yaren knu clstktan snra bir soru bnkasndan mi cozuysun

Tamam canım ızlicem video inş bitirebilirim

Ben bu hafta pazar gunu soru sayimi clstgm knulari yazmayi planlydum ama bi kural koyarsak uymaya hazirm :KK28:

Yaren nasil yapsak gunluk yaptiklarmizi mi yazal

Tarh gercekten dinlenilmeli.cografyaya pek sbrm olmadi 5.videodan snra brktm sihrbz cog dan bitirdm.vat kitapdan bitirdm beraberinde soru bankasi. Yaren knu clstktan snra bir soru bnkasndan mi cozuysun

dinliyorum soru cozuyorum cog basta birakaym dedm sonra orn oturmus baktim devam ediyorum

guzel bir fikir yazalim gunluk mu haftalik mi daha hirslandirir diye ortak karar verelim ...eksik cozene ilk ceza tarih dersinden olsun butun padisahlari sirasi ile yazip kurulus durakma gerileme diye guzelce ayirip yazsin...tarzinda olsun mu yada siz soyleyin daha da agirlastirabiliriz

Haftalik soru sayısıni mi yazalım canım bana uyar hatta hedefe ulasamazsak ceza koyalım

guzel bir fikir yazalim gunluk mu haftalik mi daha hirslandirir diye ortak karar verelim ...eksik cozene ilk ceza tarih dersinden olsun butun padisahlari sirasi ile yazip kurulus durakma gerileme diye guzelce ayirip yazsin...tarzinda olsun mu yada siz soyleyin daha da agirlastirabiliriz
Gunluk daha da azim verici bence.ddgnz gbi cezada olmali .mesela gunluk en az 200 soru diyelim fazla cozen yine cozsun .altinda cozen ceza alsin.bir haftalik ceza listesi hazirlayalm .1.gun yarenin ddg gbi padisah listesi 2. Gun cog goller gibi gibi ..
Bu hafta 200 dsek haftaya soru sayisini 300 e ckrirz artirblrz

Eger bir hafta basarili olblrsek ceza alan olmazsa soru sayisini ona gored ayarlayblrz.maksat kendimzi zorlamak :KK5::KK5::KK5:

Simdiden heyecnlandim
Onumuzde 10 hafta var kizlar :KK55:birbrimze destek olup max calismamizi yapalim :KK4::KK4::KK4:
Cocuklarimzla yazin guzel vakit gecireblmek icin bu 10 haftayi cok cok iyi dgerlendirmemiz lazim

Eger bir hafta basarili olblrsek ceza alan olmazsa soru sayisini ona gored ayarlayblrz.maksat kendimzi zorlamak :KK5::KK5::KK5:

cezalar guzel ama 10 hafta var 200 soru az 300 ile baslayalim gerekirse erken kalkin walla gelecek hafta artiririz...ben bugun mat turkce cozecegim yarin tarh cog yapiyorum...boyle donusumlu gidiyorum sizin programiniz nedir? vatn nisan a biraktim.....yarin kesin baslayalim bugun gelecekler onay versin programina baksin ...grupca basarili olursak guzel olur bende heyecanlandim:KK19:
.
git :KK62: basimdan

X