- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KURULUŞ DÖNEMİ (1299-1453)
OSMAN BEY
ORHAN BEY
1.MURAT
1.BAYEZİT
1.MEHMET (ÇELEBİ)
2.MURAT
YÜKSELME DÖNEMİ(1453-1579)
2. MEHMET(FATİH)
2.BAYEZİT
1. SELİM(YAVUZ)
1. SÜLEYMAN (KANUNİ)
2. SELİM
3. MURAT
DURAKLAMA DÖNEMİ (1579-1699)
3. MURAT
3. MEHMET
1. AHMET
1. MUSTAFA
2. OSMAN (GENÇ)
4. MURAT
1. İBRAHİM
4. MEHMET
2. SÜLEYMAN
2. AHMET
2. MUSTAFA
GERİLEME DÖNEMİ(1699-1792)
3. AHMET
1. MAHMUT
3. OSMAN
3. MUSTAFA
1. ABDÜLHAMİT
3. SELİM
Kızlar Günaydın oğlum çok hasta onunla ilgileniyorum yazamadım o yüzden ona rağmen yinede soru çözmeye çalıştım ama saymaya vakit bulamadım anca 150 falan olmuştur bende cezaliyim malesef şimdide küçüğü sallıyorum uyursa inş bugün hedefi tamamlaya çalışıcam
2016 ihtiyc kitbindan yazdm yind kntrl et canim send ben 2 dfa kntrl ettmsupersin hemen yazip panoma asiyorum ins bugun ben almam mat suan 134
Haklsin canimayy ne desem bilemedim ki pazar gununu kizlara da soralim benimde ogleden sonra disarda gecti ama 256 dayim 300 u zorlayacagim ins ya olacak yada yiyevegim cezayi...az kaldi ya 5 yada 4 te kalksaydin 300 yapmak icin kesin yapardin ...cok mu katiyim yaa
Evet gk gy egtm alansmy lisanstan gireceksin degil mi?
isin hem zor hem kolay ...alan da iyisen rakipleri elersin degilsen cok calismalisin cok...sizin sinavin her sene olmasi ne guzelEvet gk gy egtm alan
300 finishhh
Anlasildimat bitirirken cok zorlandim ama cok sukur sozumu tuttum...tek bitiren benim sanirim kizlar toparlanmaniz lazim ....ceza soyleme hakki bitirdigim icin bende olsun yine lokumummm a turkiyedeki daglari bolge bolge yazmasini....smy sana da platolar ...cezalari yazarken akilda kalir ins....5 te kalkmak isterseniz her sabah uyandirayim zorla cok fenayimdir
Alanda artk cok zorisin hem zor hem kolay ...alan da iyisen rakipleri elersin degilsen cok calismalisin cok...sizin sinavin her sene olmasi ne guzel