- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.275
Masallah yaren cok guzel clsyo.bugnki hedfm mahcup olmamakyarenDL smykmy cok guzel calisiyosunuz masallah ya hem konu hem soru. ben kendimi saldim kizlar ya yetismiycek diye hicbisey yapmiyorum oglumda artik birakmiyo pesimi ders calisayim egitim ve alana hic baslamadim turkce duruyo. tarih cog vat bitti sadece ama unutmusum tekrar etmedigim icin. olmuycak bu is diye erken kalkmama ragmen alamiyorum elime kitabi
Benmd alan egtm var canim.bend cog vat bitrdm ve tarhten atatrk dnemi kaldi.bu ara cog tekrara bsldm tarhte oyle.sabirla tekrar et untmus olblrsn bu cok nrmal.cok zor bi surecteyiz cocukla ugrasnc drse sbrn kalmiyo bzn.bu gece 3 e kadar ilglenydum bebegmle.kendine bir haftalik dgl 3 gunluk program ayarla daha zinde clsirsin.bu sene kpssdn kurtlmak seneye evladmla daha cok ilglenmek istyrm send byle dusun.gayet iyi clsmissn bu zamana kadar .acilen egtme bslaman lazm.yuzde 26 lik kism ogretm yntem ve teknikleri o drsten bsla istersen ama sakin brkma arkadasm.bugne kadar yaptgn emege yazk.son 2 ay kala ivmeni arttrirsan her sey dgseblr