Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

yarenDL yarenDL smykmy smykmy cok guzel calisiyosunuz masallah ya hem konu hem soru. ben kendimi saldim kizlar ya yetismiycek diye hicbisey yapmiyorum oglumda artik birakmiyo pesimi ders calisayim :KK43: egitim ve alana hic baslamadim turkce duruyo. tarih cog vat bitti sadece ama unutmusum tekrar etmedigim icin. olmuycak bu is diye erken kalkmama ragmen alamiyorum elime kitabi
Masallah yaren cok guzel clsyo.bugnki hedfm mahcup olmamak :KK19:
Benmd alan egtm var canim.bend cog vat bitrdm ve tarhten atatrk dnemi kaldi.bu ara cog tekrara bsldm tarhte oyle.sabirla tekrar et untmus olblrsn bu cok nrmal.cok zor bi surecteyiz cocukla ugrasnc drse sbrn kalmiyo bzn.bu gece 3 e kadar ilglenydum bebegmle.kendine bir haftalik dgl 3 gunluk program ayarla daha zinde clsirsin.bu sene kpssdn kurtlmak seneye evladmla daha cok ilglenmek istyrm send byle dusun.gayet iyi clsmissn bu zamana kadar .acilen egtme bslaman lazm.yuzde 26 lik kism ogretm yntem ve teknikleri o drsten bsla istersen ama sakin brkma arkadasm.bugne kadar yaptgn emege yazk.son 2 ay kala ivmeni arttrirsan her sey dgseblr

kızlar haftasonu telefondan giremedim internete cuma akşam tarih konu ilk müslüman türk devletleri ve 90 soru

cumartesi tüm gün dershane gece ise coğrafya türkçe 200 soru

pazar matematik 90 soru..

pazar günü rahatsızlandım o yüzden çözemedim ben cezama razıyım hakim bey :) yarenDL yarenDL smykmy smykmy

Haziranda gk gy acklanck yani 3 ay snra neticeyi grmus olcksn onumuzd koca bi sene yok snra aguststa alan acklanck snrasnda atandgmizi gormeyi nasip etsn rabbim

kızlar haftasonu telefondan giremedim internete cuma akşam tarih konu ilk müslüman türk devletleri ve 90 soru

cumartesi tüm gün dershane gece ise coğrafya türkçe 200 soru

pazar matematik 90 soru..

pazar günü rahatsızlandım o yüzden çözemedim ben cezama razıyım hakim bey :) yarenDL yarenDL smykmy smykmy
Cezayi veren 1. Olan yaren canim kafami kirdi :KK67::KK67:iki gundur ceza alyrm da :KK61::KK61:

sabah 4 te kalkmayı denedim beceremedim saati kapatıp geri yatmışım.. oyüzden gece oturmam gerekiyor.
Evet kalkamadm bend gece 3 te yattm .acaba soru bitis saatini 5 mi yapsak ya.gece 1 zor oluyo sbh kalkmak icn gec olyo.soru sayisni tamalayan uyur yatar tamamlayamayn bebekte uyudugu icn gece kendini zorlar misal ben :KK25::KK56:ne dersiniz kizlar
yarenDL yarenDL L lokumummm M minikkalbim

Merhaba kızlar bende dün 127 soru bir konu tekrar yapabildim anca .kendimi anlama problemim varmış gibi hissediyorum okuduğumdan bişey anlamıyorum vatandaşlık belki size kolay geliyordur ama onu bile tekrar tekrar okuyorum anladım diyorum öbür konuya geçince unutuyorum B12 eksikliğim mi var diye düşünüyorum ben boyle degildim ezberim falan çok iyiydi yaşlandım galba çocukların yorgunlugu sınav stresi ondan mi böyle kafamı toparlayamiyorum 3 gündür midem çok ağrıyor stresli olduğum zaman çok agrirdi sanırım farkında olmadan kendime stres yapıyorum.büyük oğlum öksürükten hiç uyuyamiyor yavrum küçük zaten gece 3.30 kalktı oturdu sabaha kadar salladim şimdi uyumak üzere derse oturcam birazdan.bana da 1.00 geç geliyor o saate kadar ayakta kalınca gündüz çok yorgun oluyorum soru sayısıni sabah versek tamamlayan akşamdan söylesin yetiştirmeyen de 4 de falan kalkar 1 saat de yaptığı kadar çözer..Ayy ne bilim çok konuştum işte herkesin ortak fikri olsun

kızlar eğitime hiç başlamadım . eğitim bilimleri güzel anlatan hoca önerileriniz varmı bana ? iyi çalışmalr

300 sorumu bitirdim arkadsslat sabah 4.30 da kalktim tarh cog gunu rahat oluyorum simdi uyuyayim sonra konu calisacagim....ortak saat 05.00 mi olsun herkes tamam diyor mu ....su demek olur 05.00 a kadar bitmis olacak 05.05 gece diger gune girer

kizlar danismam lazim size ben muh den tek ders sinavina kaldim daha once teknikerligi bitirdim..muh 91 le kapatti sizce tek dersi vermeyio onlisanstan hazirlansam daha mi avantajli olurum ???

kizlar danismam lazim size ben muh den tek ders sinavina kaldim daha once teknikerligi bitirdim..muh 91 le kapatti sizce tek dersi vermeyio onlisanstan hazirlansam daha mi avantajli olurum ???

yani önlisans sınavı ekimde bolca vaktiniz olur böyle devam edersenizde önlisansta alanınızda ilk beşe girerbilirsiniz. ama mühendis olarak göreve başlamak var tekniker olarak göreve başlamak var ikisi ayrı şeyler eğer atandıktan sonra mühendisliğe geçiş yapabilecekseniz çok iyi olur

Hanımlar moralim çok bozuk sizin enerjinizide düşürmek istemiyorum ama saatlerdir oğlumu sallıyorum ayaklarım su topladi resmen bir türlu uyutamiyorum ağlıyo sallanmak istemiyo küçük de hasta oldu tam oldu bi yandan da dış sıkıntımız var. oğlum anne ders çalışma diyo hasta olduğu için ilgi istiyor haliyle birde bana kızdıgi için kitapligi dokmuş kitapların hepsini bana taşıdı tek tek neden yaptın dediğimde sen kitap istedin diyor bana hedefimi tamamlayamiyorum kızlar bu nedenle sizi de olumsuz etkilemek istemem asla isterseniz beni dahil etmeyin listeye

Hanımlar moralim çok bozuk sizin enerjinizide düşürmek istemiyorum ama saatlerdir oğlumu sallıyorum ayaklarım su topladi resmen bir türlu uyutamiyorum ağlıyo sallanmak istemiyo küçük de hasta oldu tam oldu bi yandan da dış sıkıntımız var. oğlum anne ders çalışma diyo hasta olduğu için ilgi istiyor haliyle birde bana kızdıgi için kitapligi dokmuş kitapların hepsini bana taşıdı tek tek neden yaptın dediğimde sen kitap istedin diyor bana hedefimi tamamlayamiyorum kızlar bu nedenle sizi de olumsuz etkilemek istemem asla isterseniz beni dahil etmeyin listeye

Canim belki uykusu yoktur kac aylik ve gunde kac kere uyuyor kac saat ???
Eger dis sancisi varsa bu bebek caylari var ya rezeneli eczanede gece yatmadan ver bi 60 cc lik hem rahatlatir onu hemde uyutur..

sinavin her sene ise stres yapma bu sene bazi dersleri sec butir seneyede digerlerini yazik sana da cocuklarada cok yogunsun ve gerginsin huzurunu bozma emin adimlarla git hedefe ...bende bugun bir karar asamasindayim 2 ay sonra lisans 7 ay sonta onlisans cok calismak istiyorum coxuklu olunca zor programim biraz bozulsa sinirleniyorum halbuki ne gerek var diyorum cevrwmdekilere yansitmaya deyip onlisans yapayim demiyir degilim hayirlisi

bu arada cezalar yapilmamis ...ARKADASLAR COK YOGUNSUNUZ evli ve cocuklusunuz gunluk uygulayamiyorsunuz isteyen istedigi kadarini yazsin yaptigini

Canim belki uykusu yoktur kac aylik ve gunde kac kere uyuyor kac saat ???
Eger dis sancisi varsa bu bebek caylari var ya rezeneli eczanede gece yatmadan ver bi 60 cc lik hem rahatlatir onu hemde uyutur..
16 aylık 1 Kere uyuyo sabah çok erken kalktığı için erken uyumustu hemen uyandı 2 saat geçtikten sonra tekrar uyutmaya calistim ama uyumadi anca uyudu.az uyuyor bence yaa arkadaşimin çocuğu var aynilar mesela o günde 2 kere uyuyor akşam 8den sonra yatıp sabah 9 gibi kalkiyormus benim ikisi de uykuyu sevmiyor hiç bana cekmemisler

Yaren eger denemelerin falan iyiyse lisans olarak gir derim ama suan için yeterli görmuyorsan kendini ve Önlisans puanlariniz daha düşükse riske atma bu senen boşa gitmesin kesin yerlesirsin benim alan var ama girmeyi düşünmüyorum çünkü sadece gy GK bile yeterli çalışamadım ki alana çalışayım.ilk defa kpss ye bu kadar çalışmayı istiyorum ama cocuklardan planim bozulunca çok stres oluyorum bende bu sene yine birakmayacagim elimden geldigince bişeyler yapmaya caliscam

16 aylık 1 Kere uyuyo sabah çok erken kalktığı için erken uyumustu hemen uyandı 2 saat geçtikten sonra tekrar uyutmaya calistim ama uyumadi anca uyudu.az uyuyor bence yaa arkadaşimin çocuğu var aynilar mesela o günde 2 kere uyuyor akşam 8den sonra yatıp sabah 9 gibi kalkiyormus benim ikisi de uykuyu sevmiyor hiç bana cekmemisler

Benim küçük 14 aylik ama aksam 8 de yatip sabah 9 da asla kalmaz mutlaka gece kalkar :/ Saglikli olsunlar da bu bi surec ama su var en az 4 5 saat ara ile uyuyor oglum mesela gunduz azar azar.. Uyaninca 2 saat sonra uyumuyor .. Sallanmayi pek sevmez yanina yatarim oyle uyuyor.. Birakma cnm bence gayret et hic bellli olmaz.

Teknikerlikten muhendislge nasl gecis yapcksn yaren.eger kolaysa bu ddgn tbiki onlisansa gr.muhendis olarak atanman seni daha cok mtlu edr tbki.knu hakkında bi bilgm olmadgndan senin kafani karistrmak istemem iyi arastrmak lazım

X