Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

kim bana avea dan vodafone gec dedi nete zor girer oldum ... 4.5 G uyarli degilmis telefonum baska yontemi var mi acaba ?15 dk da acilir oldu blok saka gibi

slm kizlar bende bazi nedenlerden oturu bir haftadir hic bakmadim derslere bugun tekrardan basliyorum ins herkese basarilar

baba evde ciktim cafede rahat rahat 3 saat calisacagim mis miss ....bir haber okudum memur annelere cocuklari 7 yasina gelene kadar yarim gun calisma hakki ve yarim maas vereceklermis dogru mu cok onemliydi benim icin tam gun ayri kalma ihtimali beni uzuyordu ...bilgisi olan var mi? calismaya devam

Yaren nasıl geçti günün çalışabildin mi.

cocuklu annelerin kesinlikle kpss ye hazirlanirken rakiplerinden 1 yil once baslamasi sart hastalik misafir dugun esle gezmeler vs artar bu sebebler programi aksatiyor son 2 ay a tek bir konu bile kalmayacak ins

farkli bir konu acacagim zayiflamak isteyen varsa goji üzumu kullanin dogum kilolarim gidiyor walla 2 haftada 5 kilo cok rahat verdim simdiden ..istahimi kesti seker cikolata krizlerine giriyordum simdi krizlerim yok..aktardan biraz daha alayim yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…