Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

ben iki gündür çocukları uyuturken uyuyakalmışım .. o yüzden yazamadım..

bugün bismillah diyip başlıyorum bi program yaptım tarih videolarında ilerlemeye çalışacağım..

obeb okek konusu ağır geldi uğraşıyorum işte

slm canlar..dun tarih tekrarlarina basladim bugunde devam. daha konularla ugrasiyorum yaa coktan bitmis olup deneme cozmeliydim sadece cog. ck az bi konum kaldi sozel mantik ve guncel bilgiler kaldi.yarindan itibaren denemelere basliycam en azindan bir tane cozeyim gunluk konulari da bitirmeliyim bir hafta icinde

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin
Anayasa videoları izlemeye başlayacağım ben
Özgür Özkınık izlemeyi düşünüyorum ama beğenmeyenler var
arkadaşım da daldan dala atlıyor kafam karışıyor falan dedi
haliyle benim de kafam karıştı
Siz nasıl çalıştınız
önerir misiniz Özgür hocayı?

anayasadan adindan emin degilim ama isem in hocasini tercih ediyorlar...ezber old icin kendim calisiyirum

allah yardimcin olsun denemelere agirlik ver konu bitmese dahi soru kaliplari belli yetismezse denemelerle gidecegm ben

Slm kızlar bende tarih tekrara başladım umarım hemen biter soru çözebilirim vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz var mı bir yonteminiz

allah yardimcin olsun denemelere agirlik ver konu bitmese dahi soru kaliplari belli yetismezse denemelerle gidecegm ben
sagol canim hepimizin yardimcisi olsun Rabbim. evet soru cozerken daha iyi anliyo insan ins son bir ayi ck iyi degerlendircem. tarihi bikac gunde bitirip hemen cografyaya gecmeliyim..tempo tempo

Son düzenleme:
ben şahsen katlanamadım.en fazla yarım saat dinleyebildim.
vakit kaybı gibi geldi.
ezber+soru çöz daha iyi
illede video izleyeceksen ihtiyaç yayınlarına bakabilirsin

anayasadan adindan emin degilim ama isem in hocasini tercih ediyorlar...ezber old icin kendim calisiyirum
Özgür özkınık isemin hocası zaten teşekkür ederim

ben şahsen katlanamadım.en fazla yarım saat dinleyebildim.
vakit kaybı gibi geldi.
ezber+soru çöz daha iyi
illede video izleyeceksen ihtiyaç yayınlarına bakabilirsin

Peki teşekkür ederim

Ben dinledim canim
Tek basina yeterli degil ama iyi

Günaydın kızlar Nasılsıniz benim bucurler yine hasta umarım hemen iyilesirler.köpek disleri ne kadar zor çıkıyor ya haftalardir gece uykumuz yok agliyoruz devamli sonunda bi de hastalık geldi tam oldu bende tarihi tekrar ediyorum firsat buldukca sizde durumlar neler

Ben dinledim canim
Tek basina yeterli degil ama iyi

Başladım videolara bakalım başka hoca bulamadım ben güncel ya olanlar da eski video 2016 değil güvenemiyorum şimdi de video ders notlarını alsam mı diye derde düştüm hiç bitmeyecek sanırım derdim
Teşekkür ederim

evet bitti canim. guncel bilgiler sozel mantik kaldi bir tek. cog tarih tekrarlari bitince onlara geccem ins.
Güncel bilgi olarak ne çalışıyorsunuz canım modüler set almıştım onun içinde kitap çıktı ama diğerlerini yetistiremecegim diye ona hiç bakmayı düşünmüyorum ozet şeklinde bilgiler varmı bildigin faydalanabilecegimiz bir kaynak.yada sen nasıl çalışıyorsun

bugun yetistiremedim ..sanirim sabahlari 5 te kalkmam lazim yine ..ekstra durumlar uzayinca aksiyor .....

daha kaynak bakmadim canim yayinevlerinin cikardigi kitapciklardan almayi dusunuyorum. ayrica facede instagramda guncel bilgiler sayfalarini takip etcem farkli bilgiler olabiliyo oralarda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…