Yeni topigin hayırlı olsun canım seni taktir ediyorum yanlış hatirlamiyorsam 2 çocuğun vardı olmaz diye bişey yok yeter ki insan istesin hepimize örneksinya olacak ya olacak ..atananlar nasil atandi nasil o puanlar alindi bende alirim allahin izniyle ve azimle
Yeni topigin hayırlı olsun canım seni taktir ediyorum yanlış hatirlamiyorsam 2 çocuğun vardı olmaz diye bişey yok yeter ki insan istesin h
epimize örneksin
Gunaydinnn ben daha uyumadimmgunaydin bugun matamatik turkce ve deneme gunu erken kalktim
Gunaydinnn ben daha uyumadimm
motıvasyon eksikligi var bende de biraz askla sevkle calısıyorum sonra sonuyor o askBurada sizlerle ınsallah o azmi sınava kadar goturebilmeyi basarırım kızlar..
ufff uyumadım ama cokta soru cozmedım toplasan 500 anca eder cok kızdım kendıme cok verımlı gecebılırdı halbukiuyumadin mi nasil yapiyorsun gece 4 saat kesin uyumaliyim ...peki sen kac soru cozdun ?
ufff uyumadım ama cokta soru cozmedım toplasan 500 anca eder cok kızdım kendıme cok verımlı gecebılırdı halbuki
gunde ortalama bes saat calısıyorum soru cozme asamasına gecmedim henüz konulardayım , onceleri evde calısamam diyordum ama su an ıcın iyi sayılır sukur..yazarken bile umutsuzsun sevk aliriz birbirimizden merak etme..calisma ortamin vsr mi bugun ne yaptin?
gunde ortalama bes saat calısıyorum soru cozme asamasına gecmedim henüz konulardayım , onceleri evde calısamam diyordum ama su an ıcın iyi sayılır sukur..
90 ustunu gormemız lazımbizim kac net yapmamiz lazim ? kadro sayisi cok az muhendislikte...
90 ustunu gormemız lazım