Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

icmisim dertliyim bir bilsen ben ne haldeyim ne sarki ama olacaksin sirf atandim demek icin degil hayakimdeki yardimlar icin insanligim icin maddi destek icin.lanet olsun bu yasamdaki adaletsizlige

ev batmis köklu bir temizlik yapar birazda aksam gezer morel yaptim mi gece baslarim derse

carsamba persembe cuma sadece mat cozecegim problemlerde sıkıntim var .haydi insallah olacak olacak olacakk o benim olacaktir niyy niyy

yarencim son 28 gün çok korkuyorum. ..netlerimde pek yükselme yok motivasyon yerlerde...artık pek bişey degismez mi acaba.
korku seni basarisizliga surukler ... once rahatlaman lazim elinden geleni yap yaptigini kendine itiraf et gerisi allah a... stres endise bildigini unutturuyor bende oyle sahsen

yine sabah 05.30 da kalkacagim diger turlu cocuklu isler gucler es yemek temizlik bitmiyor ...erken kalkan yol alir bosuna demiyorlar sosyal aglardan da daha da uzaklasayim

yine sabah 05.30 da kalkacagim diger turlu cocuklu isler gucler es yemek temizlik bitmiyor ...erken kalkan yol alir bosuna demiyorlar sosyal aglardan da daha da uzaklasayim

her gun yeni bir gun......kimseler yok artik haziranda atama olacakti bilgisi olan var mi ?

uzun bir aradan sonra gelmek iyi oldu iyi ..kendime konusmalarim baslasin

ayy cok eglenceli sekiller yatma zamani

ders calisma zamani bomba bir program yaptik rehberlikciyle inaniyorum ve uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…