- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
Önce basvurunu yapıyorsun cnm 31 marta kadr da parayi yatirabiliyorsunHanımlar önce netten başvuru sonra para mı yatıyorduk yapanlar nasıl yaptı
Saol canım foto onaylandı diyor haziran da süresi dolcakmis o sıkıntı olmuyor dimi sonuçta sınav geçmiş oluyorÖnce basvurunu yapıyorsun cnm 31 marta kadr da parayi yatirabiliyorsun
canım merak etme bişey olmaz. zaten sorun olacak olursa sistem onaylamiyor.Saol canım foto onaylandı diyor haziran da süresi dolcakmis o sıkıntı olmuyor dimi sonuçta sınav geçmiş oluyor
allah razı olsun canım.evet sadece dua dua dua...cnm gecmis olsun Allah yardimcisi olsun butun polislerimizin askerlerimizin. gercekten oyle bi hale geldiki toplum herkes kendini dusunur oldu duyarsizlasmis durumdayiz ulkecek. bir yandan da disari cikmaya bile korkar olduk bi karamsarlik umutsuzluk cokmus durumda insanlara.elden birsey de gelmiyo dua etmekten baska.
tebrik ederimmmmgunun kapanisi : program gelistirme bitti 246 soru cozuldu. boylece egitim bilimleri bitmis bulunuyor sukurler olsun ustumden buyuk bi yuk kalkti. bol bol deneme indirip pekistirmeye geldi sirabu arada yarenDL nicin yazmiyorsun artik yoksa calismiyor musun
allah hayırlı etsin yarenhayirlisiyla kardesimin sözu vardi oncesinde cocuklar hastaydi 4 koca gun ara vermek zorundaydim yarin baslayacagim cok mutsuz ve huzursuz oldum calismadigim icin sonuc ;agresifim
her yeni bir gun =acigi kapatma zamani
Tamam canım saolcanım merak etme bişey olmaz. zaten sorun olacak olursa sistem onaylamiyor.
Netler nasıl canım bende videolara başladım soru pek cozemiyorum vakit kalmıyor bir an önce bitirip çözmek istiyorum1 gk gy 1 egtim dnemesi cozuldu
Canim tarh cog anayasa acil tekrar gerekyo hatirlayamamak uzuyo. bskada egtm mat agrlikli gdyrmNetler nasıl canım bende videolara başladım soru pek cozemiyorum vakit kalmıyor bir an önce bitirip çözmek istiyorum
Yok canım eğitim bende o yüzden biraz sıkmiyorum galba ama tekrar etmem gereken daha çok ders var
Anladim canim bizm bid alan varYok canım eğitim bende o yüzden biraz sıkmiyorum galba ama tekrar etmem gereken daha çok ders var