Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

Merhabalar
Benim.yazdigim topiklere kimse yazmiyor, bende buraya yazayim guncel yaziliyor sanirim

son 2 ay a girildi lisans icin herkes yogun ve telasli onlisansa girecekler daha rahat....calismalarin nasil gidiyor?
Calismalar 1 yasinda kizimla yapabildigim kadar
Caografyayi 3 soru bankasindan
Tarihi 2 aoru bankasindan bitirddim
Anayasayi 1 soru bankasindan bitirmek uzereyim.
6. Aya kadar tum dersleri bitirip 6. Aydan sonra hizlanmak istiyorum
Belki haziranda atanma ihtimalim var cok az

ins yaa kurtulursun puanin iyi..belli odu mu kac kisi alacaklar 3001 deb

Gunaydin kizlar bu ara yazamadm cnku hc clsamadm kizmin yas gunuydu hazrlik vs. Hzlanmam lazim gun snunda yazaym neler yaptgmi insa. biraz rahatszm ama elimdn geleni yapmaya clscgm

canım öncelikle maşallah dicem.. tarihi coğrafyayı bitirmişsin.. tek tek mi gittin nasıl yaptın anlatabilirmisin?

canım öncelikle maşallah dicem.. tarihi coğrafyayı bitirmişsin.. tek tek mi gittin nasıl yaptın anlatabilirmisin?
Tek tek gittim canim. Aslinda tek tek gitmek dogru degil ama benim zamanim cok diye ve trmelim var diye boyle uygun gordum 5. Aya kadar. 5. Aydan sonra da tum dersleri birlikte goturecegim

slm kizlar burasi baya canlanmis :) dun fazla calisamadim ogrenme psikolojisini bitiremedim bugune kaldi. şu an itibariyle bitirdim fakat ustunden gecmem lazim sozel ve karisik bi ders oldugu icin corba olmasina ramak kaldi :) tin tin tin cok yavas ilerliyorum yaa iki ay kaldi ben daha konu calisiyorum uc egitim dersi turkce cog yarisi duruyo daha. tarih ve vat da ustunden gecilecek. of of bunlar ne zmn bitecek de ne zmn sorusu cozulecek hic bilmiyorum. anliycaniz panik olmus durumdayim kizlar

panik yapma insanlar son 2 ay isten cikip basliyorlar

Canim bu son aylar panik yapan kaybediyor, programli calisan kazaniyor. Son 1 aya kadar ders calis, son 1 ay eger eksik konun olsa bile birak. Gunde 2 deneme ile devam etmeni tavsiye ederim.

panik yapma insanlar son 2 ay isten cikip basliyorlar

Canim bu son aylar panik yapan kaybediyor, programli calisan kazaniyor. Son 1 aya kadar ders calis, son 1 ay eger eksik konun olsa bile birak. Gunde 2 deneme ile devam etmeni tavsiye ederim.
dogru soyluyosunuz kizlar paniklemeden calismaya devam ins. bugun gelisim psikolojisine basladim bu da biterse iki egitim dersi kaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…