Demek buralardasinizyap sen kaçamağını ama buralarıda ıssız bırakmayın.. bizde @ayugrasamam ile konularda senin olduğun yere ilerleriz hep beraber motive oluruz ekime kadar.. sonuçlar açıklanınca da kutlama yaparız inşallah:)
İnsa canim insaslm kizlar kac gundur yazamadim ders de calisamadim bazi problemlerden dolayi. yaren hakkinda hayirlisi olsun canim bi karara vararak en zor seyi atlatmissin belirsizlik ck kotu oluyo zmn yonunden rahat olunca daha verimli calisirsin.bu arada cezami yazamadim kusura bakmayin aklimda yrn yazim ins. bende eksik konularima yonelcem bu gunden sonra. bir ayda eksikleri kapatip sorulara geccem.bgn egitim bilimlerine basladim smykmy dedigin gibi oyt ile temelim var cabuk biter gibi ins. sonrasinda turkce dilbilgisi sozel mantik. ardindan cog tarih vat kisaca tekrar etcem. burdan birbirimize destek olup son gazla devam edelim kizlar son firsatlar iyi degerlendirelim canlar @ayugrasamamsererbah @minikkalbim smykmy yarenDL
SelAm hanımlar bu hastalık fena çarptı bizi ailecek hastayiz çocuklar baya bi ağır geciriyorlar şurup icmiyolar sürekli çıkarıyorlar zaten hiç bişey yemiyolar yedikleri iki lokma bişey o da durmuyo midelerinde yarın tekrar götürmeyi düşünüyorum doktora iğne isticem olmuyo böyle hiç iyileşme olmadı.bende iyileşmelerini bekliyorum derse başlamak için ama uzak kalmakta iyi gelmiyo bana umarım zorlanmam derse başladığımda
cok gecmis olsun kizlarBizde yasadik cnm o virusu.. Kesinlikle igne yaptir hemen faydasini goruceksin.. Hepimize gecti ve tekrar etti ama igneden sonra cok sukur atlattik..
Canim oyt uzun bi ders tebrik edrm masallahcanim gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz stres yapma yetistirirsin ins iyilesince cocuklar hemen baslarsin.
lisansdan gircem @ayugrasamam bugun oyt bitiyo ins gelisime basliycam. baya hizlandim kizlar ck sukur elimden dusurmuyorum kitabi iki gunde bitirdim. size de gaz olsun. bu tempoyu gkgy de de surdurebilirim umarimbu arada coklu alinti yapamamisim nasil yapiyoryz onu kizlar tek tek cvp atmayim artk:)
Demek buralardasiniz
İnsa canim insa
cok gecmis olsun kizlar
Canim oyt uzun bi ders tebrik edrm masallah
Bend gelisimin son knusundaym
Oyt bitti gelisimd bitcek insa sira olcmede insa
tamamdir cok sagol canim:) supersin dort tane kaliyo onlarda cabucak biter umarim. ilk defa mi hazirlaniyosun egitime ilk de zaman aliyo baya ben 4 yil once dershaneye gitmistim ck guzel anlatmisti hocalar hala hatirloyorum bircogunu o nedenle okuyup geciyorum sorularla pekisir iyice. moral oluyo bana az ders kaldi diye.bugun rehberlige basladim bende iki gunde bitirmeye caliscam.
ithalalat rusya dogalgaz, ihracat almanya endustri urunleri. hosgeldin canim super ilerliycez ins hep berabersize soru yurt disina en cok ithal ve ihrac yaptigimiz ulke hangileridir???ne alip ne veriyoruz en cok bu iki ulkeye ???
ithalalat rusya dogalgaz, ihracat almanya endustri urunleri. hosgeldin canim super ilerliycez ins hep beraber
gunaydin canim verimli bir gun olur ins..dun tatil gunumdu malum pazarlari esimin tek tatil gunu oldugu icin gezmek istiyo. bugun rehberlik ve oyt yi hizlica tekrar edip ogrenme psikolojisine basliycam. herkese kolay gelsingunaydin ve gun baslasin
ogrenme psikolojisinin de yarisi bitmis bulunuyor 145 de soru cozuldu. simdi yarim saat mola verilip onemli yerlerin uzwrinden bir kez daha gecilecek
masallah iyi gidiyosun. onlisansdan mi gircektin cnm sen.demek buralardasınız.. bende yazayım ozaman. konu ağırlıklı gidiyorum.
geçen haftadan bu güne sözcükte anlam cümlede anlam yazım ve noktalama bitti
coğrafya: su -bitki-doğal afetler - çevre sorunları konuları bitti
tarih - büyük selçuklu anadolu selçuklu bitti
dün gece üç tane osmanlı kültür medeniyet videosu izlendi
bu gecede allah nasip ederse 3 video daha izleyip 9 tane olan kültür medeniyet videosunu ikiye indirebilmek.
masallah iyi gidiyosun. onlisansdan mi gircektin cnm sen.