Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

bu arada cezalar yapilmamis ...ARKADASLAR COK YOGUNSUNUZ evli ve cocuklusunuz gunluk uygulayamiyorsunuz isteyen istedigi kadarini yazsin yaptigini
Blgsayradan yazcktm yazamadm tlfdan gryrm nrmald.
Simdi herkes ayri saatlerd kendine bebegne hang saatte uygunsa oyle yazck sanrm. Hayirlisi bkalm

hava bugun cok guzel kuslar otuyor gunes tum sicakligini eve vuruyor ten gibi ruhumda isindi mat 95 ...ben disari kacar bebislerimle nefes alma zamani

canım hele bir çocukların iyileşsin..

sende oluşan stresi hissediyorlardır o yüzden sakin olmaya çalış... çocukların gerçekten çok küçük önce iyileşmelerini bekle fırsat bulursan çalışırsın ama çalışamazsan vicdan yapma bunu hissediyorlar

hava bugun cok guzel kuslar otuyor gunes tum sicakligini eve vuruyor ten gibi ruhumda isindi mat 95 ...ben disari kacar bebislerimle nefes alma zamani
Yaren bende o güzel havalara aldandim cikardim hergun o kadar mutluydular ki disari ciktiklari icin aman sende dikkat et sıkı giydir.çocuklarım çok hastalar şimdi tabi bide salgın varmış bütün komsularin çocukları hasta ondan mi oldu yoksa mevsim geçişi hava mi çarptı anlamadım oksurukten hiç uyuyamiyorlar allah evlatlarını saglik versin geri kalan hersey boşMuş. İyilestiklerinde tekrar baslicam derse şimdilik mola​

Saol canım destegin için aynen öyle yapıcam yeter ki onlar sağlıklı olsun derslere biraz ara verdim İyilestiklerinde devam insalah

yapi geregi hirsliyim bu bazen bana ve cevremdekilere zarar veriyor esden uyariyi aldik yani..lisantan tek dersi vermeyip onlisantan 7 ay sonra girmemi istedi ekstra is cikinca denememi yapamayinca cok asık gergin biri oluyormusum yeterr eski seni izledim deyince durdum peki deyip ekim e girecegim bugun itibari ile 3 gunde ara verecegim sonra sadece 300 tekrarlar ve 1 gun izinle daha fazla calismadan sakin emin adimlarla ilerleyecegim hayirlisi

disari cikarmayincada olmuyor haksizlik hastalar zaten kucugu diste cikariyor atesimizde var...yarabbim sen onlarin acisini gosterme amin

hayırlısı hakkında. inşa istediğin umduğun gibi olur herşey canım

slm kizlar kac gundur yazamadim ders de calisamadim bazi problemlerden dolayi. yaren hakkinda hayirlisi olsun canim bi karara vararak en zor seyi atlatmissin belirsizlik ck kotu oluyo zmn yonunden rahat olunca daha verimli calisirsin.bu arada cezami yazamadim kusura bakmayin aklimda yrn yazim ins. bende eksik konularima yonelcem bu gunden sonra. bir ayda eksikleri kapatip sorulara geccem.bgn egitim bilimlerine basladim smykmy dedigin gibi oyt ile temelim var cabuk biter gibi ins. sonrasinda turkce dilbilgisi sozel mantik. ardindan cog tarih vat kisaca tekrar etcem. burdan birbirimize destek olup son gazla devam edelim kizlar son firsatlar iyi degerlendirelim canlar ayugrasamam sererbah M minikkalbim smykmy yarenDL

Cnm sen onlisans mi yoksa lisans miydin?

SelAm hanımlar bu hastalık fena çarptı bizi ailecek hastayiz çocuklar baya bi ağır geciriyorlar şurup icmiyolar sürekli çıkarıyorlar zaten hiç bişey yemiyolar yedikleri iki lokma bişey o da durmuyo midelerinde yarın tekrar götürmeyi düşünüyorum doktora iğne isticem olmuyo böyle hiç iyileşme olmadı.bende iyileşmelerini bekliyorum derse başlamak için ama uzak kalmakta iyi gelmiyo bana umarım zorlanmam derse başladığımda

geçmiş olsun allah şifa versin inşallah..önce bi iyileşin tam gaz başlarsın bişey olmaz

Bizde yasadik cnm o virusu.. Kesinlikle igne yaptir hemen faydasini goruceksin.. Hepimize gecti ve tekrar etti ama igneden sonra cok sukur atlattik..

canim gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz stres yapma yetistirirsin ins iyilesince cocuklar hemen baslarsin.
lisansdan gircem ayugrasamam bugun oyt bitiyo ins gelisime basliycam. baya hizlandim kizlar ck sukur elimden dusurmuyorum kitabi iki gunde bitirdim. size de gaz olsun. bu tempoyu gkgy de de surdurebilirim umarim bu arada coklu alinti yapamamisim nasil yapiyoryz onu kizlar tek tek cvp atmayim artk:)

Ohh cnm masallah masallah aynen devam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…