• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Kaliteli kablosuz süpürge önerisi

Şarjlı süpürgeler eninde sonunda,diğerlerine oranla çok daha çabuk bozulur. pahalı markalara dünyanın parasını verseniz de sonuç değişmez. güzel dikey bir elektrikli süpürge alın,bence
+10
Katlıyorum. Gecen bilindik bir sitenin ikinci elinde dyson gördüm. Kadin iki sene kullanmis ve satiyor çünkü bataryasi bitmiş. Evet cok donanımlı süpürgeler çok sahane bir görünüşü var insan dyson a bakınca keske benim olsa diyor 😀 ama o kadar para verip 2-3 sene kullanip batarya yenilemek ne kadar mantıklı tartışılır. Mesela benim bütçem el vermez bataryaya. Ben 8 senedir libelle temizlik robotu 5 senedir de arnica merlin kullaniyorum. Ikisinden de çok memnunum. Şarjli önermem illa ki sarjli derseniz arçelik e bakabilirsiniz.

Karcher kablolu dikey supurgemden çok memnunum çok güzel çekiyor.
Philips var büyük süpürge ondan çok daha iyi çekiyor.
Yalnız altı yüksek yerlerde ucu havaya kalkıyor o kötü.
Bir de ağır tabi bilek yoruyor.
Kablosuzunu denemedim fiyat olarak 2500 civarı.
Denenip öyle bakılabilir kabloludan farklı mi değil mi diye.
Heifer var bir de onun yorumları da iyiydi.
Birebir deneyin ama burdan iyi dediler diye direk almayın derim.

Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
5 yil once Dyson aldim ve aldigim sene bir arakadasim dyson alan arkadaslarim 5.yildan sonra sorun yasamaya basliyorlar demisti. ama ben kulak asmadim. bu sene sesi degisti ve cekim gucu azaldi bir ay gecmeden de kullanilamaz hale geldi ve bu sene 5.yilini tamamlamisti... bundan sonra dyson almamaya karar verdim ve daha kaliteli supurge arayisina girdim. yabanci bircok video da Dyson ve Miele yi kiyaslamislardi. Dyson in malzemelerin basitliginden, cekim gucunun dusuk oldugundan soz etti hepsi ama Miele nin kalitesi ve omrunun uzun oldugunun da altini cizdiler. E sonucta Alman markasi :) bende Miele aldim ve cokkkk memnunum +garanti seneside dyson a gore daha uzun.

Philips power pro Max 9750 hem uygun hem çok güzel süpürge maraton serisi ile aynı çekiş gücüne sahip arada LED ışık ve aparat farkı var fiyat farkı uçurum ben 2 senedir çok memnunum süpürgemden tavsiye ederim 🌸🙏

Tabikide dyson canim suan dyson v10 kullaniyorum cok memnunum ama dysonun tum modelleri cok guzel dusuk modelide annemde var oda cok guclu bende almisken tam al dyson al ben geldigi gun evi normal supurgeyle supurmustum tam isim bitti supurgeyi toplarken dysonum geldi denemek icin temiz evimi tekrar supurdum ve çıkan toza inanamadım ve normal süpürgemde kötü çeken bi süpürge degilken bu kadar toz çıkardı

Bu arada haftalar önce Xiaomi ile bir reklam anlaşması yaptık daha doğrusu yapacaktık. 3 üyemize bu robotlardan yollayacaklardı (hani şu süper zeki, kendi kendine dolaşan, yuvarlak olan var ya - tembel avrat robotu-) sonra 3 üyemizde bu ürünü değerlendirme yapıp yazacaktı. Her şey güzel gitti gitti en sonunda demezler mi 1 ay sonra ürünleri geri alacağız. Biz doğru site değiliz hedef kitleniz bizde yok diyip anlaşmayı iptal ettim. Aynı dengesiz teklifi Huawei telefonda yapmıştı.
Onlar bir ay bizi dinleyeceklermiş😱Aman evlerden ırak Allah korumuş 🤣🤣

bu kadar çok marka var mı vışşş ?

konuya anket eklemek istedim 30 dan sonra yahu ne anketi dedim sildim : )))

Bana kahve yapmayan robota ben robot demem :)

Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Ben normalde ihlas robot kullanıyorum. Alerji hastasıyım.. El altına ihtiyacım oldu çok araştırdım.. Elektrolüks şarzlı aldım. Işıklı gold rengi.. Kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum.. Halının tozunu ve kırıntıları yüksek devirde güzel çekiyor.. En fazla 40 dk çalışma süresi.. Salonum hariç bütün evi süpürdüm geçen mesela. Belki salona bile yeterdi.. 3+1 evi.. Pişman olmazsınız 😉

Rowenta. 6 yıldır kullanıyorum maşallah cok memnunum. Üçgen gibi başlıgı her yer alınıyor. Tek sıkıntı bana göre değil başkası öle dio biraz agır

Ben Hoover ONEPWR Blade MAX Cordless Vacuum kullanıyorum. Çok memnunum, fakat bu tür makinelerde kesinlikle 2. yedek batariyide almalısınız çünkü çabuk tükeniyor şarjı. Buarada en uzun şarjı giden Hoover...

Elektrolux öneririm.

2011 de zeyve bz700 aldım 80 TL ye bozulsun istiyorum bozulmuyor 🤣 henüz kullanmış değilim kablosuz süpürge tavsiye veremiyeceğim. Bozulmasın istediğim ne varsa bozuluyor arkadaş anlamadım. Herhalde bu süpürge benden torunlara miras kalacak 🤣🤣🤣🤣
Bende 2012 de profilo almistim 120 tl 2.5 sene önce ucu ve hortumu değişecekti 150 tl felan tutuyordu da yenisini aldım philips yoksa bozulmadı kerata🤣

Back
X