Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+10Şarjlı süpürgeler eninde sonunda,diğerlerine oranla çok daha çabuk bozulur. pahalı markalara dünyanın parasını verseniz de sonuç değişmez. güzel dikey bir elektrikli süpürge alın,bence
5 yil once Dyson aldim ve aldigim sene bir arakadasim dyson alan arkadaslarim 5.yildan sonra sorun yasamaya basliyorlar demisti. ama ben kulak asmadim. bu sene sesi degisti ve cekim gucu azaldi bir ay gecmeden de kullanilamaz hale geldi ve bu sene 5.yilini tamamlamisti... bundan sonra dyson almamaya karar verdim ve daha kaliteli supurge arayisina girdim. yabanci bircok video da Dyson ve Miele yi kiyaslamislardi. Dyson in malzemelerin basitliginden, cekim gucunun dusuk oldugundan soz etti hepsi ama Miele nin kalitesi ve omrunun uzun oldugunun da altini cizdiler. E sonucta Alman markasi :) bende Miele aldim ve cokkkk memnunum +garanti seneside dyson a gore daha uzun.Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Robot olarak roborock s5max kullanıyorum baya iyiRoborock s6 al hayatını kurtar benim bebe biraz büyüsün ilk işim ondan almak olacak
Onlar bir ay bizi dinleyeceklermişBu arada haftalar önce Xiaomi ile bir reklam anlaşması yaptık daha doğrusu yapacaktık. 3 üyemize bu robotlardan yollayacaklardı (hani şu süper zeki, kendi kendine dolaşan, yuvarlak olan var ya - tembel avrat robotu-) sonra 3 üyemizde bu ürünü değerlendirme yapıp yazacaktı. Her şey güzel gitti gitti en sonunda demezler mi 1 ay sonra ürünleri geri alacağız. Biz doğru site değiliz hedef kitleniz bizde yok diyip anlaşmayı iptal ettim. Aynı dengesiz teklifi Huawei telefonda yapmıştı.
Yer Silme özelliği var mı ??Robot olarak roborock s5max kullanıyorum baya iyi![]()
Ben normalde ihlas robot kullanıyorum. Alerji hastasıyım.. El altına ihtiyacım oldu çok araştırdım.. Elektrolüks şarzlı aldım. Işıklı gold rengi.. Kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum.. Halının tozunu ve kırıntıları yüksek devirde güzel çekiyor.. En fazla 40 dk çalışma süresi.. Salonum hariç bütün evi süpürdüm geçen mesela. Belki salona bile yeterdi.. 3+1 evi.. Pişman olmazsınızBen 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Ben Hoover ONEPWR Blade MAX Cordless Vacuum kullanıyorum. Çok memnunum, fakat bu tür makinelerde kesinlikle 2. yedek batariyide almalısınız çünkü çabuk tükeniyor şarjı. Buarada en uzun şarjı giden Hoover...Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Elektrolux öneririm.Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Bende 2012 de profilo almistim 120 tl 2.5 sene önce ucu ve hortumu değişecekti 150 tl felan tutuyordu da yenisini aldım philips yoksa bozulmadı kerata2011 de zeyve bz700 aldım 80 TL ye bozulsun istiyorum bozulmuyorhenüz kullanmış değilim kablosuz süpürge tavsiye veremiyeceğim. Bozulmasın istediğim ne varsa bozuluyor arkadaş anlamadım. Herhalde bu süpürge benden torunlara miras kalacak
![]()
Bende 2012 de profilo almistim 120 tl 2.5 sene önce ucu ve hortumu değişecekti 150 tl felan tutuyordu da yenisini aldım philips yoksa bozulmadı kerata![]()
Hc hırpalama benim philips maraton toz torbasız süpürge ucu ışıksız. Neyse memnun degilim![]()
Hırpalıyorum gene taş gibi yerden yere vurucam az kaldı